Pohyby ve 33. týdnu těhotenství

112
29.11.11 00:49

pohyby ve 33 tt

Ahoj holky mám prosbu, jsem 33+3 tt ještě před dvěma dny jsem měla pravidelné pohyby během dne a člověk aspon věděl, že je mimi v pořádku,ale poslední dva dny se pohyby silně zmírnili a nevím co se děje, vždy když jsem si sedla nebo šla večer do postele, tak se vrtělo celé břicho a nyní nic, jen pár pohybů za den. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
780
29.11.11 00:54

Cim vetsi stupen tehotenstvi tim mene ma miminko mista bud v klidu a rada ze se hlasí kopanci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.11.11 01:00

Ty kopance mi nevadili,ale ted mě děsí,že se to až tolik utlumilo, byl to fakt fotbalista a ted pomalu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.11.11 01:10

Utlumení by snad mělo být v pořádku, děsila bych se, kdybych třeba dva dny necítila vůbec nic, to bych asi uíkala na gyndu, aspoň se uistit, že je vše v pořádku. Pro jistotu tam zítra třeba zavolej a uvidíš co ti řeknou, třeba tě uklidní a nebo si tě pro jistotu pozvou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
29.11.11 01:22

Náš malý v bříšku má po celé těhu své líné dny, které prokládá těmi kopacími. Čtyři dny třeba kope jak blázen a pak pátý den má klidový a sotva se pohne. To jen do něj pro jistotu šťouchnu, od mi odpoví dvakrát kopnutím nožičkou a zase spinká. Zrovna minulý týden kopal jak divý a v sobotu spinkal. Dnes jsem byla na monitoru plodu a vše bylo v pořádku. Myslím si, že u tebe to bude také. A je to ok.

Zkus sníst porci něčeho sladkého, či vypít velký pohár studené vody. Moje miminko se tím vždycky nastartuje k pohybu.

Pro tvůj klid zajdi ke tvému gynekologovi nebo do tvé porodnice, aby miminko překontrolovali. Určitě se nikdo nebude zlobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.11.11 09:03

urcite bych to nechala lekarem zkontrolovat.radej tam jit 1× zbytecne,nez aby se me mimco treba uskrtilo pupecni snurou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.11 09:18

Určitě si skoč k doktorovi, za to nic nedáš a budeš mít jistotu. Ale jak píše nikitanikita miminko má v břiše čím dál méně místa a proto ho můžeš cítit míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
29.11.11 09:26

Ten úbytek je normální - mimčo má míň místa. Ale zapisuj si pohyby - třeba jen čárečky na papírek. Zjistíš, že jich až tak málo není a pokud ne, tak raději zajdi za doktorem/do nemocnice. Když jsem ke konci 12 hodin neměla ani ťuk, letěla jsem na KTG (poslední týden před porodem 4×) a nikdy mi nikdo nic nevyčetl (krom zapomenuté průkazky v sobotu :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
29.11.11 09:40

uričtě bych pro svůj klid jela k doktorovi, aby na prcka mrkl. Jinak opravdu se pohyby utlumují s vyšším těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.11.11 09:52

To že cítíš pohyby méně, je normální - mimčo tam už nemá tolik místa. Já nějaký výrazný pohyby necítila nikdy a ke konci se tam už jen spíš boulil nebo převaloval. Navíc jsem ho kolikrát pohyby ty dva dny necítila - mimina nejsou pořád aktivní, někdy v tom bříšku dospávají a naše dítě teda dost tvrdě. Mohla jsem mu u břicha dělat randál, hýbat s břichem a stejně to s ním nehlo. Po dvou dnech se mi tam pak mlel zase ostošest. Ale pro tvůj klid si klidně k doktorovi skočit můžeš. Lepší zbytečně než pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
29.11.11 09:59

Moje malá někdy kope až nadskakuju a to pomalu doslova, někdy je to třeba 3 dny a pak má jeden dva dny odpočinkové.To cítím opravdu jen to, jak se otře o stěnu dělohy, žádný kopaneček nic.Ale důležité je, že prcka vůbec cítíš.Měla bys cítit minimálně 10 pohybů za 12 hodin.Já byla teď v pátek na CTG (z jiného důvodu, ne kvůli pohybům) a výsledky máme na 1.A je pravda, že čím vyšší stupeň těhotenství, tím se pohyby zmírňují.Míň kopanečků, ale zato razantnější :mrgreen: .Ale pro svůj klid bych zašla za doktorem, než se zbytečně nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.11.11 10:35

Může být mimčo otočene jakoby do těla, to nic necítíš.. Jinak samozřejmě už nemá tolik místa, a hlavně už tolik nekope, pak se bude jen protahovat a to bude bolest až ti vystrčí napnutou nožku bokem bříška :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
29.11.11 11:03

Přesně jak říkají holky,vůbec se neboj,já jsem ve 32.tt a taky to mám s pohyby jak kdy,někdy maličká kope jako blázen a pak má zase dny klidu a cítím jí jen trošku,ale cítim a to je důležitý,miminko už má mín místa,tak nemá možnost sebou mrskat tak,jako dřív :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.11.11 16:19

Holky tak jsem dnes byla na kontrole a malej jen rezignoval, má málo místečka, nabrala jsem celkem jen 6 kg a bčicho nemám skoro žádné, váží cca 2.20 a jen se mu prostě nechce hýbat,jen spinkat. :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
29.11.11 16:44

No vidíš,říkaly jsme to :D Jen 6kg?Tak to Ti upřímně závidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie