Pojištění psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
31.1.16 22:31
@Anonymní píše:
Prosim, nevíte nekdo jak je to s nynějším pojištěním psu? Mame ročního psa, 65 kg, stal pres 80 tisíc a chtela bych ho nechat pojistit, kdyby nam ho nekdo otrávil či došlo k nějakým zdravotním komplikacím. Myslíte, že to má smysl?
Dekuji za odpověď

Urcite pojistit nas stoji pojistka 2000 rocne ale mame maleho psa do 10kg vyplatili se nam to hodne bohuzel pejsek mel uraz a od te doby zlobi nohy a pojistovna vse hradi teda je tam 30procentni spoluucast ale to uz neni hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.1.16 23:03

Já jsem to probírala s několika majiteli chovných stanic a ti, kdo si pojištění platili od toho ustoupili, protože jim to pojišťovna nakonec neuznala a peníze nedostali (např. že ten pes měl vrozenou vadu atd.) Takže já platila jen odpovědnostní pojistku, ta se vztahuje i na škody na zdraví a majetku (pejsek se třeba může přimotat do cesty cyklistovi a budeš platit kolo i zdrav. vylohy). Velké operace nejsou časté, co bys nastrkala do pojistky si dávej bokem a je to. Když bude pejsek zdravý, máš ušetřeno. Pojistka ti bude ukrajovat z rozpočtu a pak ti to pojišťovna třeba ani neproplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
1.2.16 01:06

Pokud je pes s PP tak ho pojišťovny neberou jako mazlíčka ale jako výdělečný prostředek a mají hodně zkrácené plnění :zed: Takže se vyplatí si pojistné šetřit na spořícím účtu. Vyjde vás to levněji. Pojistka na škody se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
1.2.16 06:51

Známa jedno dobu pojištěni mela a vim, ze se to vyplatilo kdyz, ten pes vběhl do silnice a tam se vybouralo auto, kvuli nemu. Pojišťovna to pak hradila.

Příspěvek upraven 05.02.16 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.16 07:32

Ani tak moc mi nejde o penize v případě treba toho cyklisty. Bydlíme na samotě a pes mezi lidi se mnou nikdy nechodí. Samozrejme s nim chodím plnohodnotně 3× denne ven, ale pouze tady v lesích a na loukách. Takze na tu způsobenou škodu to nebude uplne nas případ. A šetřit si taky nepotřebujeme, pokud by prisla operace i za 40tosic treba, tak mame finanční prostředky na okamžitou operaci ci celkove na uhrazení všech nákladu. Spíše mi šlo opravdu o to jestli se to nejak extrémně vyplatí to pojištěni. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
1980
2.2.16 16:09
@Anonymní píše:
Ani tak moc mi nejde o penize v případě treba toho cyklisty. Bydlíme na samotě a pes mezi lidi se mnou nikdy nechodí. Samozrejme s nim chodím plnohodnotně 3× denne ven, ale pouze tady v lesích a na loukách. Takze na tu způsobenou škodu to nebude uplne nas případ. A šetřit si taky nepotřebujeme, pokud by prisla operace i za 40tosic treba, tak mame finanční prostředky na okamžitou operaci ci celkove na uhrazení všech nákladu. Spíše mi šlo opravdu o to jestli se to nejak extrémně vyplatí to pojištěni. Dekuji

U tebe to opravdu nemá žádný význam, já mám třeba psy pojištěné jen proti krádeži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.16 21:31

@Shreya No a to jde? To bych zrovna asi uvítala, kdyby nám ho nekdo ukradl, je to preci jen,,unikat" pes…

• Citovat
  • Upravit
1980
3.2.16 12:48

Ano, to jde a dělá to celkem dost pojišťoven, u každé jsou jiné podmínky a je potřeba si pár pojišťoven obejít, pořádně pročíst smlouvy… ale jde to a vyplatí se to, pokud máš mladého psa s vysokou chovnou a rodokmenovou hodnotou. Mrkni i na podmínky rakouských pojišťoven, já mám třeba koně pojišťěné na britských ostrovech, chce to fakt pořádně promyslet a vybrat to nej ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.16 06:01
@Shreya píše:
Ano, to jde a dělá to celkem dost pojišťoven, u každé jsou jiné podmínky a je potřeba si pár pojišťoven obejít, pořádně pročíst smlouvy… ale jde to a vyplatí se to, pokud máš mladého psa s vysokou chovnou a rodokmenovou hodnotou. Mrkni i na podmínky rakouských pojišťoven, já mám třeba koně pojišťěné na britských ostrovech, chce to fakt pořádně promyslet a vybrat to nej ;).

Tak děkuji za rady, prozkoumám si to. PS. Tak ty asi do jezdectví taky děláš,,trosku" profesionálněji, že? :lol: :palec: Mě zrovna zítra přijde pán ohledně boxů na vybudování pro koně. :dance: Tak už se taky těším…

• Citovat
  • Upravit
1980
5.2.16 08:18

Nemáš zač, hlavně se neunáhli, pořádně všechno pročti a promysli ;).
Jo, ohledně koní, to jsou krásné starosti ;) :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.16 08:28

@Shreya Jeste mam čas, psa budeme mit cca za 2-4 mesice. Neni dokončeny výcvik zatím. Krasny starosti, ale občas i pekne velký. Co mas za kone? Plemeno - myslim? ;)

• Citovat
  • Upravit
1980
5.2.16 08:47

Do vysokých drezur KWPN a PRE, do parkuru máme Oldenburgy a Hannoverské. V hřebčíně je i pár A1/1 a ČT. Co budeš pořizovat za psa? Nechci tu moc rozepisovat OT ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.16 08:59

@Shreya a do SZ? :) i ja o psovi a koních, pro jsem mela nastavenou anonymitu.

• Citovat
  • Upravit
1980
5.2.16 09:05

Klidně potom do SZ ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.20 10:42

Pojištění psa

Už se vám někomu vyplatilo?