Změna zdravotní pojišťovny 2010
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pojistovna 2010
Ahojte,
zvazujem zmenu pojistovny. Momentalne sme uz VZP, ale tento rok zrusili i prispevky na predporodne pripravy a o ziadnej inej vyhode neviem… nemate nejake doporucenie, chceli by sme ist tak o mesiac plavat. Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky já sem u VOZP a co mi přišel zpravodaj na rok 2010 tak tam je že přispívají 1000kč na plavání a ne jenom na něj, tak doufám, že to platí
Taky chci chodit začít plavat …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, také jsem u VOZP a příspěvků mají hodně, jen mám ze včera aktuální info, že se o příspěvcích ještě dohadují, že ve zpravodaji to zatím není 100%, ale snad to prý zůstane. Změnu pojišťovny je možné provést vždy k 1dni kalendářního čtvrtletí, tedy teď nejdříve od 01.04. POZOR NA TO. To znamená, že až od tohoto data zaplacené aktivity uhradí. My využíváme 1000 na plavání dětí, 500 na cvičení dětí s rodiči, 300 Kč na svoje plavání (třeba mi proplatili i aquapark v čestlicích) a 350 Kč za cvičení dospělích tedy třeba aquaaerobic nebo aerobic. Dále pak přispívají i 500Kč na solnou jeskyni atd. Pro těhulky něco navíc. Pro děti 500 na očkování. No prostě jukni na www.vozp.cz. Jen z vlastní zkušenosti potvrzuji, že to posílají rychle a snad to i vydrží. Pěkný den Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky doporucuju VOZP, zrovna jim odesilam uctenky za lonsky rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenkaky nestraš že to přestanou proplácet, já sem s nima fakt spokojená, přispěli mi i na těhu vitamíny.. sice asi 100 nebo kolik ale proč ne..
No tak jsem zvědavá co vyhádají, protože pak už jinou pojišťovnu s takovou nabídkou teda neznám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ještě doporučuji zjistit si u lékařů, u kterých jsi registrovaná (popř. i děti), jestli mají s VOZP smlouvu, aby jsi pak nemusela hledat nové doktory..
- Citovat
- Upravit
Tak myslím že tohle má pojišťovna Metal alianz my jsme k ní taky přestoupili od VZP,ale zkus se podívat na jejich stránky tam to budou mít napsané, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, my máme pojišťovnu ministerstva vnitra a ty letos zrušili co mohli. Loni ještě dávali příspěvěk např na autosedačky, koj. podprsenky a letos vůbec nic. Jen slevy do nějakých obchodů a to je na nic, zanedbatelné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je fakt, že letos spousta pojišťoven kvůli té krizi zrušila co šlo..
Jsem zvědavá jestli ta VOZP to nechá nebo taky zruší, to pak už nevím kam jinam jít..
Ten Metal Alianz vypadá taky zajímavě, ještě jsem ale neměla čas to pořádně študovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky, pocula som este i o OZP, ale asi s vyhodami VOZP sa to neda porovnat…suhlasite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karolínka.sofinka píše:
ahojky, my máme pojišťovnu ministerstva vnitra a ty letos zrušili co mohli. Loni ještě dávali příspěvěk např na autosedačky, koj. podprsenky a letos vůbec nic. Jen slevy do nějakých obchodů a to je na nic, zanedbatelné.
Přesně tak. Jsme docela naštvaní, protože kvůli těm bonusům jsme loni změnili pojištovnu. Letos nedávají vůbec nic, snad jenom 200 Kč na jakési očkování, které nevyužijeme, stejně tak slevy v obchodech ![]()
- Citovat
- Upravit
Ta změna pojišťoven je nějak omezená? Myslím, tím dobu po kterou musím být pojištěncem? nebo si můžu měnit „jak chci“ ?
Já teda zatím o změně neuvažuju, ale pokud by to taky zrušili tak budu hledat nějakou která ještě ty služby nabízí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vcera som o tom citala, myslim, ze menit sa da jednou za rok a vzdy k stvrtroku daneho roku, ako to holky pisali i hore, teda najblizsie 1.4.10, hm takze teraz to asi nepojde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madi píše:karolínka.sofinka píše:Přesně tak. Jsme docela naštvaní, protože kvůli těm bonusům jsme loni změnili pojištovnu. Letos nedávají vůbec nic, snad jenom 200 Kč na jakési očkování, které nevyužijeme, stejně tak slevy v obchodech
ahojky, my máme pojišťovnu ministerstva vnitra a ty letos zrušili co mohli. Loni ještě dávali příspěvěk např na autosedačky, koj. podprsenky a letos vůbec nic. Jen slevy do nějakých obchodů a to je na nic, zanedbatelné.
tak tak, taky jsem loni přešla, aby jsme měli více výhod,až se malá narodí a je celá rodina u této pojišťovny a teď si můžu o příspěvku na sedačku nechat zdát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit