Pojištění - dům a domácnost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pojisteni
Ahoj holky,
chtela jsem se zeptat. Chceme pojistit dum a domacnost. Muzete mi poradit,kterou pojistovnu zvolit? Aby byla spolehliva a neplatili jsme ,ale prehnane úpojistne. Dekuji za Vase odpovedi M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, neporadím konkrétní pojišťovnu, nemám přehled, ale dám ti malý tip, když vidím to štěňátko, které máš na fotce - my máme slevu na psa, sice nemáme hlídacího, je to zlatý retriever, ale uznali nám ho a 10% šlo dolů.
Tak se pak poptej, jestli to u vámi vybrané pojišťovny jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já než doporučit, tak spíš nedoporučuju a to Českou Pojišťovnu
Táta u nich zrušil pojistku (já to nevěděla a nezrušila souhlas s inkasem) a oni si strhávali vesele dál (1× ročně, dva roky posobě) … dopisovali si snad půl roku, že/jestlivůbec/kdy/kde táta pojistku rušil, mezitím jsem souhlas s inkasem zrušila a týden po obvyklém termínu platby přišla tátovi upomínka o zaplacení této pojistky, jinak s ním rozváží (již 3roky zrušenou) smlouvu
no bor***
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my máme Kooperativu a zatím spokojenost. Jednu událost jsme měli v bytě, vše proběhlo v pohodě, rychle a dokonce jsme i s vyplacenou částkou byli nadmíru spokojený.
Teď řešíme poj. událost v domečku, kde jsme 3 měsíce
Opět perfektní jednání, celkem rychlé…s vyplacením ještě nevíme ale vypadá to dobře
![]()
Slevy jsme dostali jednak za předchozí pojistku a pak za EZS (elektronický zabezp. systém).
Takže za sebe můžu doporučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj MisaN,
mohu se zeptat jak asi vysokou pojistku platite? Vim, ze je to osobni, proto pochopim, kdyz neodpovis.
Ja chci pojistit rodinny dum se dvemi bytovymi jednotkami. Hodnota rodinneho domu je asi cca 3 miliony a domacnost u bytove jednotky cca 500 tisic.
O kooperative jsem premyslela taky, zda se mi asi nejspolehlivejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MisaN,
jo a jeste jeden dotaz. Jak jste prisli na to na jakou castku pojistit dum a bytovou jednotku? My mame starsi dum,ale po celkove rekonstrukci. A tak nevim asi jaka je hodnota. Jestli se to odviji od trzni ceny nebo od odhadu nemovitosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna jsme nedávno toto řešili.Českou pojišťovnu též nemohu doporučit.
Měli jsme u ní Sdružené pojištění domácnosti ročně platit 984kč a výše ručení 180tis.-na byt 1+1. To samé má ČSOB-Za stejnou cenu ovšem ručí do 250 tis.
Je to včetně pojištění odpovědnosti za škodu(lidově řečeno pojistka na blbost),což je dobrá věc. Toto mi poradil finanční poradce,je to kluk šikovnej.
Navíc s českou pojišťovnou jsou další problémy na styl co psala Sandrik.A ty jsem neměla jen já,ale i další mí známí.Takže Českou fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj…
tak já mám vše u Alianzu…
auto,byt,mám tam ted i důchodové spoření…
protože auto–poviné ručení mám na mysli tam mám už přes 10 let a bez nehody,mám bonusy a tím i na byt nějaký mám…
Paní se sama ptala,na kolik si vše doma ceníme,poradila nám co a jak.....
Tak možná jestli jste u nějaké pojištovny…at pojistky na vás,na cokoliv,řešit to tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám allianz. Je sice držaší, přes internet (www.pojisteni.com) to bylo se slevou. ale má nejmín „vyjímek z vyjímek“. Dřív jsme měli českou pojišťovnu a když jsem si přečetla všeobecné podmínky, zjistila jsem, že je to pojištění k ničemu. Například při požáru nahradí jen to, co je poškozené plameny, to co je poškozené kouřem už ne. Když se do bytu někdo vloupe, naharadí jen to, co odnesou, to co jen zničí je vandlismus a na ten se pojistka nevztahuje, toho je víc…
- Citovat
- Upravit
My bohuzel u Alianc nemame nic,ale u Kooperativy mam jednu pojistku. Penzijni pripojisteni mam zase u Ceske. Tak bych ,ale radeji sla do te kooperativy,ale diky za vsechny nazory. Cert aby se v tom vyznal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme úplně všechno pojištěné u Generali a naprostá spokojenost - mohu je a jen doporučit ![]()
Pojištěné máme děti, nás, domáctnost, barák, manžel tam má odpovědnost za škodu a myslím, že tam máme i psa.
Naši jsou taky všichni pojištění u Generali - dávají si tam i tu cestovní pojistku, taťka má pojištění denní dávek při nemoci, odpovědnost za škodu, auta a pojištění podnikatelů.....
Je s něma skvělá spolupráce, máme dobrého „pojišťováka“ který poradí, pomůže, nachystá smlouvy a pak přijede domů jen pro podpis ...... prostě já chváááááálím
a doporučuji ![]()
- Citovat
- Upravit
to je fakt - u Generali máme rodinnou pojistku a byla jednoznačně nejvýhodnější, s institucí jako takovou zkušenost nemáme, uzavíráme vše přes naší fin.poradkyni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit