Pokašlává - 4m

9079
8.2.11 18:04

Pokašlává

Ahoj holky. Malé jsou 4 měsíce a občas ráno pokašlává. Jeden den ráno drobek kašle a pak zase třeba tři dny nic. Dr. tam nikdy nic nenašel, ale nevím zda je to normální. Jestli to třeba není tím, že jí mohlo být chvíli zima na nožičky, aniž by jsem si toho všimla. Přitom na nich má ponožky a ještě dupačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21618
8.2.11 18:19

a nemáte doma suchý vzduch? mohlo by to být tím. a nebo jestli nemá slabounkou rýmu, která dráždí v krku. případně by to mohla být i alergie… ale testy ti udělají nejdřžíve v 6 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.2.11 18:36

Něco podobného jsem kdysi řešila s naším pediatrem.
Bylo mi řečeno, že malá miminka se mohou po delším nehybném ležení (např. noční spánek) zahleňovat.
Pokud je tvoje dítko poslechově v pořádku, může to být ono :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
8.2.11 18:56

Možná má trochu rýmu, jen zadní nic nevytéká a při ležení mu stéká do dolních dýchacích cest a dráždí ke kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
8.2.11 18:59

Možná má trochu rýmu, jen zadní nic nevytéká a při ležení mu stéká do dolních dýchacích cest a dráždí ke kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
9.2.11 17:11

Ahojky,mě malá pokašlává tak nějak od narození,doktor taky nic neslyšel a časem jsme přišli na to,že kašlíkuje,když tlačí.A je jedno jestli prdíky nebo hovínko.Prostě si tím pomáhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
17.2.11 12:44

všem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie