Dlouhodobá viróza a nechutenství miminka

Andulinečka
8.2.11 16:24

Miminko a nemoc :-(

Ahojte holky. Máme doma skoro tříměsíční holčičku a je chudinka nemocná, nějaká viróza. No a máme problémy s papáním, já ztratila mléko, maličká je na nutrilonu, který jí tak strašně moc chutnal, hlásila se na papání každý 2 - 2,5hodiny, vypila s chutí a plynule skoro 120ml. Pak dostala kašílek, rýmu, teploty. U doktorky dostala kapičky, medicínky, vleče se to s ní skoro tři týdny, měla dokonce jednou i vysokou teplotu, tak jsme dávaly čípky :cry: je to už lepší, teplotky nejsou tak vysoké jen zvýšená teplota po odečtení 37,1 stupňů ale pořád nějaká je, dělaly jí CRP píchaly do prstíčku jestli tam není nějaká bakterie a braly moč, vše v pořádku. No a teď nám dokonce ztratila chuť k jídlu, vypije nám jednou za 4 hodiny jen 30 - 40ml jsem z toho nešťastná a to jí musím nutit, když se k ní přiblížím s flaškou, tak začne tak strašně plakat a není k utišení, nechápu co se to děje. :cry: čím to může pořád být a hlavně pořád ten kašel :cry: Poradíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
759
8.2.11 16:35

Ahojky nejsi sama..Malému bude 5měsíců a má chřipku…je zahleněný a chudinka bere antibiotika.Papat mi celkem odmítá a když vypije 120ml tak křičíme sláva........je mi těch nemocných miminek líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
8.2.11 17:09

Chudáčci maličcí,my nebraly antibiotika vůbec žádný,malá je zahleněná pořád a kašle taky.Snad to bude teda brzy dobrý a začne zase papat.Máš ale dobrý,že ti asponˇ tu 120ml vypije,asponˇ ho to trošku zasití ale malá jen 30-40ml to ji nemůže ani zasinit,přitom si prstíčky cumlá má hlad ale nepapá.Pak mě ještě napadlo,jestli se jí nemůžou chystat zoubky,prý se můžou ty dásničky nalévat i 1-2měsíce dopředu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
759
8.2.11 17:12

jo to jsem taky za to ráda..Ale jeho norma je 180-200ml…jinak stěma zoubkama máš pravdu.
Víš co dělám já???nechám ho pořádně vyhladovět (klidně ho zkouším zasitit trošku čajíkem) a pak mi toho sní více.zkus to taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
8.2.11 17:18

Malá má normu 120ml někdy i kolem 150ml a papala skoro každý 2-2,5hodiny,tedˇ si vezme po 4 hodinách ale jen tak málo.Už si kolikrát říkám,ta už bude mít hlad a ona vypije stejně málo :nevim: Možná to budou fakt ty zoubky. :nevim:

Příspěvek upraven 08.02.11 v 17:21

• Citovat
  • Upravit
759
8.2.11 17:20

uvidíš každopádně držím palečky ať to brzy odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
8.2.11 17:22

Děkuji,snad jo,je mi jí už bobinečky líto.Vím co to dělá s dospělíma když jsou nemocní a ona je malí mimčo.

• Citovat
  • Upravit
759
8.2.11 17:39

Teď jsem zrovna malému naměřila 38,2…už jsem z toho hotová…chudinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
8.2.11 17:59

Taky bobišek malej nemocnej.Snad se z toho brzy dostanou.Nevím co to tedˇ tady řádí za nemoce,a to prý sem ještě ta pořádná chřipka ani nedorazila a to už je tolik dětí nemocných. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8.2.11 18:16

podle mě to je prostě nechutenství z nemoci.. co rýma? že by se jí u toho špatně dýchalo? Malá bude mít tři měsíce a byla tak nemocná, že měla dvoje atb, horečky, rýma jí šla úplně očima a z atb měla průjmy, nejedla nepřibírala, mlíko jsem taky ztratila, no řádí to všude okolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
8.2.11 18:19

Ahojky,rýmu tu má taky ale zkoušela jsem i odsávat před papáním a když byla víc nemocná a měla větší rýmu tak toho zpapala víc,možná jsou to fakt ty zoubky a nebo podrážděné hrdlo od kašle ale to by doktorka viděla. :nevim: Jsou to chudáčci drobečci naši,že?

• Citovat
  • Upravit
9.2.11 00:31

to jo, pro mě to bylo hodně stresující vidět tak malou šmudlinku nemocnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.2.11 09:09

Holky, malá mi taky nechce papat, vypije tak 30ml a to jí je 4,5 měsíce. Má hroznou rýmu a kašel, jsem z toho nešťastná, už nepapá 3 dny, vůbec to do ní nedokážu dostat a to děláme různé blbosti, aby jsme jí zabavily, stejně nepapá, co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.11 09:31
JITULINECKA píše:
Holky, malá mi taky nechce papat, vypije tak 30ml a to jí je 4,5 měsíce. Má hroznou rýmu a kašel, jsem z toho nešťastná, už nepapá 3 dny, vůbec to do ní nedokážu dostat a to děláme různé blbosti, aby jsme jí zabavily, stejně nepapá, co s tím?

mě bylo u dr řečeno, že nemocné děti na to mají nárok, takže dělat vše pro uzdravení a ona si zas ráda dá neboj.. hodně lidí nemá chuť k jídlu při nemoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.2.11 09:40

Já vím, ale mám strach, že bude úplně dehydratovaná, nechce ani čaj, prostě nic. Když je v pořádku, tak vypije cca 130 ml mlíčka bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí