Pokažené zásnuby?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.3.26 10:03

Hdjsja

:srdce:

Příspěvek upraven 12.03.26 v 16:41

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15417
11.3.26 10:08
@Anonymní píše: Více

Za mě na to hroooozně tlačíš :oops:
Rozuměla bych tomu, že se prostě dohodnete na svatbě, když je pro tebe důležitá. Ale takhle trvat na naprosto konkrétním způsobu zasnoubení :nevim:. Vlastně se mu ani nedivím, že se mu do toho nechce.
A ty už z těch zásnub stejně nikdy nebudeš mít opravdovou radost.

Příspěvek upraven 11.03.26 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
11.3.26 10:11

Jen z toho psaní je cítit jak šílené tlačíš na pilu. A to jsem cizí člověk co to jen čte. Koukej ubrat, jinak ti místo zásnub spis uteče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
11.3.26 10:12

za mě už je to pryč…vždyť ty jsi ani nejsi schopna užít dovolené, aniž by jsi koukala na svatební šaty a něco neočekávala…stejně tak veškerá výročí, narozeniny atd. A on už dopředu je znechucen, protože určitě budeš něco očekávat a pak mu něco vyčítat :think:

Láska vyprchává a ty už myslíš jen na to jedno a tlačíš a tlačíš a on NECHCE! jestli tě ted požádá, tak ne proto, že by tě miloval, ale proto, že pořád tlačíš a on možná bude chtít mít jen klid. To chceš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18580
11.3.26 10:16

No tlacis na nej teda extremne a furt o tom mluvis. Jestli je to pro tebe o tolik dulezitejsi nez vztah a jak spolu vychazite, jaky je a jak se chova v dalsich situacich, tak se rozejdi a najdi si nekoho, kdo te pozada hned, driv a z lasky. V poradku, ze si s nim o tom promluvis a reknes jak to citis, ale furt to vytahovat a vycitat mi teda v poradku neprijde. Kdyby si te chtel vzit, tak uz mas tech prstenu plnou ruku. Poznali jste se realne dost mladi a jemu je 26. Z meho okoli prisly zadosti u chlapa bezne okolo tech 28-30 let, ale jsem z Prahy a tady je ta dynamika jina - hodne lidi studuje vysokou skolu, pak vybudovat nejake zazemi. Byt tebou, prestala bych o tom plkat, stale na neco cekat a srovnala si priority, rekla si nejaky termin kdy to rozseknu. Osobne manzelstvi neberu jako car papiru. POznali jsme se s muzem v podobnem veku jako vy a pozadal me po 10 letech. Taky jsem mela podobne pocity jako ty, ale uvedomeni si co je dulezitejsi (vysnena gesta na plazi u more) nebo to jestli se na nej muzes spolehnout atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35612

Pokazila sis to sama svou urputností se vdávat. Jako úplně se mu nedivím když ho pořád tlačíš a tlačíš. Já bych se taky šprajcla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633

Ve 27 si přijdeš stará, ale chtělo by to taky trochu dospět. Chováš se jak náctiletá naivní holka. S takovým přístupem budeš pořád zklamaná, nešťastná a nespokojená. Nejhorší je mít pořád nějaká TVOJE očekávání od druhých a pak se hroutit, že je ONI neplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18580
11.3.26 10:18
@Keyllah píše: Více

Ze? jako mit kazdy vylet zkazeny, protoze vim jak vedle me ostentativne kouka do vylohy na saty a dostanu pokazde sprchu jakto, ze jeste nebyla pozadana. A kdyz i pres to ma nejaky plan, ktery v nastvani rekne.. tak je zas ten spatny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16187
11.3.26 10:23

Jako bavit se do budoucna o svatbě, zda ji kdo chce nebo ne mi prijde v pohode. Ale proc jsi tak urputná proboha? Proc tlačit na to, aby to bylo u moře? Kdyz to bude treba v nějakém zámeckém parku, bude to o nicem? :roll: 8o Bože holka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
11.3.26 10:32

Tyyy kráso, děvče milé..😳 vždyť takové vynucené zásnuby by Ti ani nemohli udělat radost, né? :think: Tohle by měl muž udělat protože chce, ne protože že má “nůž na krku”. U nás to bylo obráceně, já se vdávat nechtěla…a můžu Ti říct, že kdyby na mě manžel tak tlačil, tak zdrhnu. Vždyť jste mladí, tak kam spěcháš? Když kamarádky skočí z okna, Ty skočíš taky? ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.3.26 10:32

Požádala bych ho o ruku sama, pokud si ho chceš vzít, řešíte blbosti. Zásnuby nejsou důležité, důležité je společné směřování v životě. Chcete děti? Máte hezký život, dovolené, tak si to nekažte.
Já měla vždy ten názor, že se chci vdávat jen v případě dětí a myslela jsem, že se s budoucím manželem nějak domluvíme bez teatrálních žádostí o ruku. Manžel na to nedbal a požádal mě o ruku, tak že klasicky kleknul atd., rozhodilo mě to, byla jsem naštvaná, že moje přání nerespektoval, ale nějak jsem to spolkla, řekla jsem mu ano, on měl taky právo požádat mě tak, jak chtěl, ale nepovolila jsem, svatba nebyla do roka a dne, ale až s prvním dítětem na cestě. Myslím, že to, kdy, kde a kdo požádá, není zase tak podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21739
11.3.26 10:39

Budeš tak dlouho urputná a protivná, až on od tebe odejde. Mladý kluk, který má život před sebou, celou dobu je jen s jednou holkou, která ho pořád chce organizovat a někam tlačit. Jak to asi dopadne, až se na něj usměje nějaká dvacítka, co mu nebude organizovat budoucnost a cpát ho do chlivku jakého chce jen ona.
Ten kluk má klidně deset let na založení rodiny a nic mu neuteče, naopak dospěje, něco nacestuje, vybuduje, usadí se…a pak teprve bude řešit svatbu a děti. Kdo ví, kde tou dobou bude zakladatelka, tuším, že v propadlišti dějin a chlap to bude brát jako názorný negativní příklad, jak s ním chtěla ženská hysteticky manipulovat a co už si dávat velký pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5388
11.3.26 10:40

Nepřijde mi v pořádku to dokola otevírat a brečet a vyžadovat zásnuby u moře. Taky jsem takový tradicionalista a svatbu považuju za důležitý rituál a posunutí vztahu + děti až po svatbě. Právě proto mi přijde správné nechat požádání o ruku komplet na chlapovi.

Na druhou stranu mi přijde naprosto v pořádku, že ve svém věku a po tak dlouhém vztahu už opravdu toužíš po svatbě (a dětech). Každý to má jinak a není to žádná prkotina.

Upřímně, když se takovým způsobem rozcházíte v téhle věci, zvaž trvání vztahu. Protože bych si skoro vsadila, že teď nebude na svatbu čas, protože budete řešit bydlení. Pak nebude na svatbu čas, protože jste se finančně vyčerpali stavěním a musíte něco našetřit. (Místo „svatba“ si můžeš dosadit i „dítě“.) Chlap k tomu všemu může dozrát klidně až po třicítce a pochybuju, že on snese tvoje zoufání a ty sneseš jeho odkládání.

Nejsem zastáncem rozchodů, ale vy ještě nemáte žádné závazky a už je mezi vámi dusno, když o nich jen komunikujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
11.3.26 10:55
@hospodki píše: Více

me by tím uplně znechutila a asi už bych s někým takovým ani nechtěla být :think: ta urputnost je až děsivá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
11.3.26 10:57
@Kejm píše: Více

Nemyslím si, že jsou na svatbu a na dítě zase až tak mladí. Samozřejmě, to, že to dělají kamarádky není důvod to udělat taky, ale zakladatelka je s partnerem už dlouho. Myslím si, že už je čas na to vztah posunout dál. Pokud se on nechce ženit nebo je to na něho brzy, má to zakladatelce narovinu říct.

Je pravda, že to její urputné uhánění ho může dost odrazovat. Za mě je optimální se na svatbě domluvit - zda už to oba chtějí a jsou na tento krok připravení. Věcně a racionálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí