Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A co budeš dělat, když se do svatby teda nechá dotlačit, ale do dítěte už ne? ![]()
Z tvého popisu boreček nevypadá jako rodinný typ, který tě nějak extra moc chce …
Což se mu ve 26ti letech moc nedivím … Dnes jsou i jiné možnosti, než mely ty naše babičky..
Příspěvek upraven 12.03.26 v 11:51
@Anonymní píše: VíceŠpatnýho samozřejmě nic, ale pokud by to byl fakt skvělej chlap, partner, otec pro děti.. Je lepší nakej co chce svatbu, ale pak se nebude starat o děti, na tebe bude zlej atd.?
A proč furt řešíš buď a nebo… přeci může mít vše v jednom
lepší je ten co chce svatbu a je zlatej ve vztahu a stará se o děti přeci… proč ustupovat? Vždyť ji není ani 35 let, aby musela zvažovat takhle radikální kompromis.
@Šmoulice píše: Více
A proč by měla ustupovat a zvažovat jiné možnosti? Vždyť je mladá a může pořád žít v souladu sama se sebou… nemusí ustupovat… osobně bych kompromis z nouze zvažovala až tak kolem 33 let…
Ustupovat nemusí. Může se s ním rozejít a najít si takového, který ji chtít za ženu bude.
Proč by měl ustupovat ten chlap, když to tak necítí? ![]()
Do svatby a dětí prostě nemůžeš nikoho tlačit …
Vždyť ona ho nenutí, jen chce vědět po 7mi letech termín nebo slyšet odmítnutí
normální komunikace ![]()
Né, vůbec ho nenutí.
A vůbec mu to pořád nepodsouvá … nenene ![]()
A co má dělat? Mlčet a čekat dalších 7 let? Taky bych ho přitlačila ke zdi
… 7 let je 7 let… mne to přijde dospělé se ptát a chtít odpověď… kecy typu někdy si může nechat pro nějakou primitivní pipku… ano ne a pokud ano kdy…
Já si narozdíl od ostatních nemyslím, že 3× se zeptat na zásnuby a sdělit svou vysněnou představu je „tlačení“. Kdybys neřekla nic a jenom tajně doufala, dostala bys tady úplně stejnou čočku "že jsi nic neřekla
" a to nejspíš od těch samých, takže tak.
Ale zamyslela bych se, jestli je ten pravý. Můj manžel by pro mě udělal cokoliv. I tu „trapnost“ u moře, kdybych o ni stála. Za muže vždycky mluví činy.
A vy jste se potkali brzy. V 19 letech se lidé ještě vyvíjejí a obzvlášť muži mají neustále pocit, že na ně budou stát fronty jiných žen ![]()
Jak to máte s tím bydlením?
Měl by mít koule a říct jí, že prostě momentálně se ženit nechce a nebude. A dát jí možnost, jít dál … Ano, to souhlasím. Měl by s ní jednat na rovinu.
Ale jestli se projevu zakl doma stejně, jako tady… Tak z toho má možná strach. A ani bych se mu nedivila.
Za mě to vypadá tak, že by spolu dát být neměli, protože se prostě neshodnou v těchto zásadních tématech. A to asi moc dobře není, no …
Jen ho omlouvej. Budeš se velmi divit. 🥹
Vůbec nic. Já to měla stejně
. Nemusíš si vybírat. Můžeš slevit a taky nemusíš. Ale pozor na to ať tě ten tvůj nedrží ve lži do doby než bude pozdě.