Pokladny kódy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.21 17:50

Pokladny kódy

Čau… Vím že je to snadné, ale nebudu lhát, já mám celý život hroznou paměť na čísla.
Přemýšlela jsem, že si najdu ke škole brigádu, holky mi doporučili jít za pokladnu a mě se ten nápad líbí. Jelikož jsem dělala pokladní v Second bandu a bavilo mě to. Vím že potraviny a sekáč je jako nebe a dudy, ale i tak to chci zkusit. Neví někdo o supermarketu, kde jsou modernější kasy (nemusí se učit kódy)?
Opravdu mi nepište, že si to zapamatuje i debil, já jsem evidentně debil… jak říkám, čísla se mi odmalička špatně pamatují a já nechci mít kvůli tomu problémy. Tak mějte pochopení dámy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
20.9.21 18:03

V albertu (alespoň, kam chodim) maji na pokladně dotykovou pokladnu, mackaji obrázky dle sekce a konkrétního produktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.21 18:05

Všude :think: :palec:… Albert, Billa a myslím že i Globus.

• Citovat
  • Upravit
1243
20.9.21 18:15

A co nějaký obchod s oblečením, to by se ti nelíbilo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14588
20.9.21 18:31

A kde si musíš pamatovat kódy? Při škole jsem chodila do Makra, Albertu a Tesca, nikde jsem si nic pamatovat nemusela :nevim: Myslíš kódy k pečivu, zelenině apod.? To tam přece je buď napsané, nebo to vyhledáš přímo v kase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
20.9.21 18:32

V Kauflandu jsem se nemusela učit kódy vše bylo napsané a jen jsem to našla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27582
20.9.21 18:48
@Enli píše:
V Kauflandu jsem se nemusela učit kódy vše bylo napsané a jen jsem to našla :)

kdysi v kaufu kody byli a i se z nich dělali testy snad už tu deb, ilovinu zrušili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
20.9.21 18:54
@ka2ka píše:
kdysi v kaufu kody byli a i se z nich dělali testy snad už tu deb, ilovinu zrušili :zed:

Bývaly tam. Kupovali jsme si chleba, který kupovalo málo lidí, tak jsme pak hlásili kód na pokladně sami, aby ho nemusela pokladní hledat. :-) Poslední dobou, ale myslím už kódy taky nemají a mají obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
20.9.21 20:04
@Anonymní píše: Čau… Vím že je to snadné, ale nebudu lhát, já mám celý život hroznou paměť na čísla.
Přemýšlela jsem, že si najdu ke škole brigádu, holky mi doporučili jít za pokladnu a mě se ten nápad líbí. Jelikož jsem dělala pokladní v Second bandu a bavilo mě to. Vím že potraviny a sekáč je jako nebe a dudy, ale i tak to chci zkusit. Neví někdo o supermarketu, kde jsou modernější kasy (nemusí se učit kódy)?
Opravdu mi nepište, že si to zapamatuje i debil, já jsem evidentně debil… jak říkám, čísla se mi odmalička špatně pamatují a já nechci mít kvůli tomu problémy. Tak mějte pochopení dámy.

Kazda to mame jinak..ja cisla v poho..ale zase absolutne minusova v pameti na obliceje, tvare me nezajimaji, takze me zdravi x lidi a ja vubec nevim odkud me znaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat