Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky,tak jsme si dneska potvrdili, že čekáme holčičku. Zítra se chystáme malovat pokojíček, ale vždycky když už se rozhodnu pro nějakou barvu, tak o ní začnu pochybovat. Na internetu jsem hledala nějakou inspiraci, ale nějak jsem nenašla to co by se mi líbilo. Respektive se mi tam toho líbí kvanta, ale je to spíš pro starší slečnu, né pro miminko. Tak chci poprosit všechny, které jsou ochotné se pochlubit svými pokojíčky, ať pošlou fotku. Díky
Jinak nábytek máme krémový a parkety v barvě světlejšího dubu.
ahojky. taky mám holčičku, sice už jí budou 3 roky, ale ve svém pokojíčku „bydlí“ už od 17 měsíců. Barvičky jsem zvolila fialovou a zelenou - manželovi se to vůbec nezdálo, ale po namalování byl moc spokojenej. vybírej pečlivě, každopádně bych barvičku zvolila, nenechávala bych stěny bílé, ale to je na každém.
Gratuluju.
Já osobně nemám ráda dívčí růžové, chlapecké modré.
Moc pěkně vypadá pokoj sluníčkově teple žlutý a je tam příjemně.
Já jako děcko, ale i Kity pořád má pokoj barevný. Jenda stěna tak, druhá tak… a v sytých. Teď má kombinací Zelená brčál, žlutá a terracota ![]()
Já jsem taky pro neutrální barvy, vše se dá dokreslit doplňky. Myslím, že miminku je to tak nějak jedno. My jsme zařizovali pokojíček když byl dceři rok a i tak je jí to vcelku fuk. Nejvíc jí zajímají zvířátka na zdi a pak stan, který tam má. Barvy máme na jedné stěně žlutou, na druhé zelenou, pak jsou okna a na proti oknům vestavěné skříně kde je kousek volné zdi bílý.
Nábytek je světlý a koberec světle šedý a vypadá to moc pěkně. ![]()
zkusím přidat foto, ještě jsem to neděla, tak nezaručuji výsledek. ![]()
Tak já se tedy pochlubím
![]()
taky máme holčičku a nejdříve jsem chtěla vyloženě něco miminkovského, ale miminko pokojík moc neužije, spí s náma v ložnici, do pokojíku jí plánuji přesunout nejdříve tak v půl roce a to už bude koukat a prohlížet tak ať je na zdi nějaký správný blázinec který by ji zabavil a časem když z toho bude mít rozum tak je to takové hezky pohádkové, já jsem pro samolepky, ornamenty a malování po zdech
jsem to nejdřív nechtěla moc ukazovat, ale když už je tu taková diskuze…
jsou to samolepky, firmu co to vyrobila a nalepila můžu napsat jestli to nejni proti nějakým pravidlům
Taky mě první napadla barva lila nebo nějaký jemný odstín fialové…Pro miminko holčičku se mi to zdá ideální, nejjemnější…
Mojí Vanessce teď byli 3roky a její pokojíček vypadá takhle… ![]()
Záleží ale na Vás jaké barvy máte rádi… nejdříve jsem chtěla žlutou barvu a měla jí, ale nebylo to ono, tak jsme riskli tuto růžovou a myslím, že výsledek je dobrý.. ![]()
Příspěvek upraven 07.10.10 v 13:33
Máme pokojíček pastelově žlutý, je světlý a líbí se nám, ale je pravda, že jsme to tak vymalovali, když jsme se nastěhovali. Teď už to přemalovávat nebudeme (ať to bude holčička nebo chlapeček), protože se nám líbí a není to tak dlouho.
Kačenko, teda vy máte pokojíček jak pro panenku, je to nádherné. Jen se chci připtat, zda takový krásný pořádek máte stále nebo jen na focení?
![]()
ahojky Terrad: Gratuluji k holčičce, nám ji také v úterý potvrdil
. Jinak my jsme malovali pokojíček na zelenou. Je to takové uklidňující. Vyhráli jsme si spíše s kuchyní, takže tam máme šedou a bordo a bílou a vypadá to hezky. Museli jsme si totiž udělat novou kuchyň v patře baráku, abych se nemusela dělit dole s přítelovo mamčou.
Susan23 píše:
Kačenko, teda vy máte pokojíček jak pro panenku, je to nádherné. Jen se chci připtat, zda takový krásný pořádek máte stále nebo jen na focení?![]()
děkuji..
ten pokojíček vypadá pořád stejně, Vanesska si potrpí na úklid, hlavně jí nesmí nikdo pomáhat
takže tato fotka je pořád reálná ![]()