Rodinný domek - velikost

1165
13.9.10 14:37

Rodinný domek - velikost

Holky kdo máte rodinné domečky máte všichni tolik místa? My máme domek, ale mám pocit, že nám bude do budoucna pidi. Všichni mají obrovské kuchyně, obývací pokoje a spoustu pokojů a my to máme jako byt 3+1 :-? Dole máme úzkou dlouhou chodbu, obývací pokoj s kuchyňským koutkem dohromady cca 25m a koupelnu. V patře malou komoru, jeden pidi pokoj asi 9m a ložnici 20m. Takže celkem podlahově asi 80-90m :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
13.9.10 14:41

Tak zas máte zahrádku, možná i garáž a to je výhoda oproti paneláku. Zas nemusíš tak uklízet a i velký dům se dá zaplnit krámama, že tam není k hnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
13.9.10 14:42

jo máme dvorek i zahrádku, taky menší, ale ta nám stačí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.9.10 14:46

Mám taky domek,a taky je to 3+1,ale mám kuchyň i obývák zvlášť,a v patře ložnici a dětský pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
13.9.10 14:47

stačí vám to? kolik budete mít dětí nebo máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.9.10 14:48
Kacenka1987 píše:
stačí vám to? kolik budete mít dětí nebo máte?

Mám jedno,a další neplánuji.A myslím,že nám to stačí.Na úklid tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.9.10 14:59

Mame 5 + kk + technicka mistnost. Deti mame dve - kazde ma svuj pokojik + loznice a pracovna (te jsme obetovali garaz). Kuchyn je s obyvakem spojena. Domek je prizemni, ale kolik je to obytnych metru to netusim - bud 140 nebo 160.

• Citovat
  • Upravit
54
13.9.10 15:06

My máme domek se sklepem, přízemím a jedním patrem. V přízemí je obývák s kuchyní, poměrně velký, komora, dva pokoje (ložnice, dětský pokoj - nikterak velké pokoje) a koupelna. V patře (zatím není dodělané) jsou dva veliké pokoje a menší koupelna. Přízemí je tak akorát na úklid, máme zatím jedno dítě, takže zatím vyhovuje. Kdyby bylo druhé, tak bude dětský pokoj malý. Do budoucna počítám, že děti budou mít pokoje nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.9.10 15:11

Tak ještě nebydlím tak nedokážu posoudit,ale máme 180m2
Dole je 120 takže obývák a kuchyn a 2 pokoje + technická místnost + šatna + spíš+ koupelna a nahoře bude šatna 10m2 2× pokoj po 24m2 a další koupelna a chodba.
Osobně si myslim že je to pro nás až moc velký tak zatim budem obývat jen spodní patro :lol: .Jsme zatim 3 takže si myslim že akorát je těch 120 :palec: ale už 3 roky žijem ve 2+1 a taky se vejdem :lol: ale už se nemohu dočkat května.
Taky plánujem další dítě a počítáme s tim že horejšek pak bude dětský.zatim mi vyhovuje představa že bude jeden obr pokoj dole a dítě nebude nosit hračky ze zhora dolu :lol:

Příspěvek upraven 13.09.10 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.9.10 15:13
Kamča.dalmatinka píše:
Tak ještě nebydlím tak nedokážu posoudit,ale máme 180m2
Dole je 120 takže obývák a kuchyn a 2 pokoje + technická místnost + šatna + spíš+ koupelna a nahoře bude šatna 10m2 2× pokoj po 24m2 a další koupelna a chodba.
Osobně si myslim že je to pro nás až moc velký tak zatim budem obývat jen spodní patro :lol: .Jsme zatim 3 takže si myslim že akorát je těch 120 :palec: ale už 3 roky žijem ve 2+1 a taky se vejdem :lol:

Jé, tak už jsi konečně našla ten pravý domeček. :palec: Pamatuju si, jak jsi usilovně hledala a pořád nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.9.10 15:14

jojo už 3 dny jsem hrdou majitelkou,ale ještě se dostavuje :lol: .Hledala jsem přes 3 roky ,ale vyplatilo se to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.9.10 15:16

Kamčo, tak to gratuluji, ať se vám dobře bydlí. Taky máme podobně velký barák a zatím v horních místnostech též nebydlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.9.10 15:20
Gina108 píše:
Kamčo, tak to gratuluji, ať se vám dobře bydlí. Taky máme podobně velký barák a zatím v horních místnostech též nebydlíme.

děkuji moc:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
13.9.10 21:46

Kacenko, jsme na tom stejně jako vy. Zatím se jakž takž vejdeme (jsme 3), ale věcí přibývá a místa ubývá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
13.9.10 21:52

ahoj, my teda máme dům větší (asi 170 m)+ půda na garáž. stáním a zahr. domek na kola a spol., ale zas máme 3 a plánujeme 4. dítě :-D Já obecně bych řekla, jakýkoli domek je lepší než byt. My jsme s manželem oba z domků, takže představa, že nad náma pod náma někdo bydlí je pro nás dost děsivá :roll: (kamarádi z bytů se nám smějou). Mně stačilo 3 roky bydlet v paneláku na kolejích. Ale samozřejmě chápu, že pro spoustu lidí neexistuje jiná volba. Já si vždycky představuju na Vánoce, když jedu kolem sídliště a nad sebou svítí 8 oken do obýváku stromečky, vesměs i zhruba ve stejném místě, protože dispozice je jaká je, že by mohli společně ti lidi se dohodnout a najednou si unisono zapět koledy - kdyby uhodil blesk a projel tím dolů, tak spálí 8 stromků naráz. Prostě pro člověka, co celý život bydlí pod svou „střechou“ a nad ní jen obloha je to trochu klaustrofobní.
(Opravdu nechci naštvat šťastně bydlící lidi z bytů :wink: , kamarádi by do domku nešli ani za nic, prý furt sekat tu trávu… :lol: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max