Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Obracím se na Vás s dotazem. Máte zkušenosti s firmou EURO JORDÁN ? Konkrétně mě zajímají zkušenosti, spokojenost, jaká je kvalita oken a dveří, prostě jakékoliv informace. Děkuji předem S.
Nemám osobní zkušenost.Mnoho známých jim nemůže přijít na jméno ![]()
Když jsme chtěli měnit okna hledala jsem různé informace a firmy na internetu.
O této firmě se mnoho lidí zmiňovalo nelichotivě.
Zkus vyhledat TZB info,byla tam diskuse o plastových oknech.Firma Jordán mnohdy okna jen osadí a nezačistí štukem okolo!!!
Samozřejmě můžou mít i spokojené zákazníky
.
Já bych si od nich okna namontovat nenechala.
Štuky si budem dělat sami, v tomhle problém nevidím. Záleží na tom, co si kdo nasmlouvá.
Já to myslela s těmi štuky tak,že nasmlouvanou práci nedodělají a je problematické je dohnat k tomu aby dílo dokončili.
Pokud si chcete okna i osadit,má to své výhody,ale i nevýhody a to ty,že velké firmy jako již zmiňovaný Jordán,nebo také Adaz apod.Pak nechtějí uznávat reklamace,vymlouvají se na to,že problém byl způsoben nesprávným osazením oken.
Tak osobní zkušenost nemám,my chtěly plastové dveře.Takže jsem přes recenze prošla dost firem co posílají letáčky(viz.Euro Jordán)a na tuto firmu jsem našla docela dost negativních hodnocení.Takže za mne také ne.
Tak jsem si začala ty recenze pročítat a jsem z toho lehce rozladěná ![]()
My máme dveře od firmy OTHERM.Spokojenost.Zkus se podívat na jejich stránky.
Tak já mám osobní zkušenost a výbornou ![]()
Vyměňovali jsme sklepní okýnka před rokem a bez problémů, za den bylo hotovo.
Teď máme objednané okna do podkroví, dali nám bezkonkurenční cenu, mají teď nějaké akce a slevy.
Já si na ně opravdu nemůžu stěžovat, měli jsme tu pána, který okna zaměřoval, přitom nám radil, jaké dát žaluzie, jak to provést v koupelně, jestli dát mléčná skla a tak.
Plánujeme od nich ještě výměnu dveří a za dva roky ještě vyměnit první patro a víme určitě, že půjdeme zas k nim, ani nebudeme rozesílat poptávky ![]()
ahoj, mi mame okna od firmy jordan a babicka si je min. rok nechala delat taky, babicce delali 26oken + balkonovy dvere a + normalni vchodovy a je spokojena, mi doma taky. taky nam delali kolem 30oken + dvoje vchodovy dvere. jediny problem co jsme meli, byl ze nam po zime jedny vchodovy dvere praskly tak jsme tam zavolali a okamzite bez problemu to vymenily a vse je ted o.k. takze za me muzu doporucit ![]()
Tak my od nich měli okna + domluvené i zednické práce.....
okna v pořádku,chlapi super,práce na 1…
jen nastoupila zednická parta,co nám firma domluvila----STRAŠNÝ.....
až tak,že jsme podali stížnost a asi po 3 měsících nam volala policie,jestli nevíme ještě o někom,že bude podáno na tuto firmu trestní oznámení…
Čerstvá zkušenost. Jordán mi právě dodělal okna, na první pohled krásná práce, vše sedí, je úplně v pořádku. Když jsem pročítal tuto diskuzi, než přijeli… měl jsem fakt strach… Ale je to asi o lidech a já měl štěstí… Nemůžu si opravdu na nic stěžovat.
Máme špatnou zkušenost s plastovými okny od firmy Ri-okna,velmi nekvalitní povrch plastových rámů!!!
Máme plastové vchodové dveře a balkonové dveře od firmy LG-Dinex a to je O.K. dobrá kvalita - nedá se to srovnat s okny od firmy RI-okna Jablonec n.N.,která jsou velmi nekvalitní.
Pořídili jsme si okna od Euro Jordán a bohužel jak jsem zjistil později, trojskla do nich vyrobila Firma Svoboda z Pohořelic.
Všechny distanční lišty mezi skly jsou pokrouceny a vypadají strašně, všech cca 25 oken je tedy na výměnu. Navíc nám začala vnitřní skla praskat, a tím je celá zakázka téměř znehodnocena. Pozor tedy, pokud si zadáváte výrobu oken tak se ujistěte, zda není náhodou dodavatelem skleněných výplní právě Svoboda z Pohořelic. Je to hrůza, jsou úplně neschopní, pozor na ně !!! A ač máme okna již dva měsíce namontovaná a reklamujeme je, tak dodnes se k reklamaci ani EURO JORDÁN nijak nevyjádřil.
Dr.Slezák Brno
Ahojky ,tyto okna máme už 4 roky od firmy Euro Jordán,zatím jsme snimi spokojeni,akorát se hodně rosí a voda znich stéká ,takže parapety máme furt mokré,ale to asi dělají všechny plasťáky.