Okna Jordán - zkušenosti, recenze

11530
2.9.10 20:44

OKNA JORDÁN - zkušenosti, recenze

Obracím se na Vás s dotazem. Máte zkušenosti s firmou EURO JORDÁN ? Konkrétně mě zajímají zkušenosti, spokojenost, jaká je kvalita oken a dveří, prostě jakékoliv informace. Děkuji předem S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
2.9.10 20:59

Nemám osobní zkušenost.Mnoho známých jim nemůže přijít na jméno :cert:
Když jsme chtěli měnit okna hledala jsem různé informace a firmy na internetu.
O této firmě se mnoho lidí zmiňovalo nelichotivě.
Zkus vyhledat TZB info,byla tam diskuse o plastových oknech.Firma Jordán mnohdy okna jen osadí a nezačistí štukem okolo!!!
Samozřejmě můžou mít i spokojené zákazníky :nevim: .
Já bych si od nich okna namontovat nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
2.9.10 21:16

Štuky si budem dělat sami, v tomhle problém nevidím. Záleží na tom, co si kdo nasmlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
2.9.10 21:22

Já to myslela s těmi štuky tak,že nasmlouvanou práci nedodělají a je problematické je dohnat k tomu aby dílo dokončili.
Pokud si chcete okna i osadit,má to své výhody,ale i nevýhody a to ty,že velké firmy jako již zmiňovaný Jordán,nebo také Adaz apod.Pak nechtějí uznávat reklamace,vymlouvají se na to,že problém byl způsoben nesprávným osazením oken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
2.9.10 21:24

Tak osobní zkušenost nemám,my chtěly plastové dveře.Takže jsem přes recenze prošla dost firem co posílají letáčky(viz.Euro Jordán)a na tuto firmu jsem našla docela dost negativních hodnocení.Takže za mne také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
2.9.10 21:51

Tak jsem si začala ty recenze pročítat a jsem z toho lehce rozladěná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
2.9.10 21:58

My máme dveře od firmy OTHERM.Spokojenost.Zkus se podívat na jejich stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.9.10 08:18

Tak já mám osobní zkušenost a výbornou :kytka:

Vyměňovali jsme sklepní okýnka před rokem a bez problémů, za den bylo hotovo.
Teď máme objednané okna do podkroví, dali nám bezkonkurenční cenu, mají teď nějaké akce a slevy.

Já si na ně opravdu nemůžu stěžovat, měli jsme tu pána, který okna zaměřoval, přitom nám radil, jaké dát žaluzie, jak to provést v koupelně, jestli dát mléčná skla a tak.

Plánujeme od nich ještě výměnu dveří a za dva roky ještě vyměnit první patro a víme určitě, že půjdeme zas k nim, ani nebudeme rozesílat poptávky :wink:

• Citovat
  • Upravit
1769
3.9.10 09:25

ahoj, mi mame okna od firmy jordan a babicka si je min. rok nechala delat taky, babicce delali 26oken + balkonovy dvere a + normalni vchodovy a je spokojena, mi doma taky. taky nam delali kolem 30oken + dvoje vchodovy dvere. jediny problem co jsme meli, byl ze nam po zime jedny vchodovy dvere praskly tak jsme tam zavolali a okamzite bez problemu to vymenily a vse je ted o.k. takze za me muzu doporucit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65455
3.9.10 20:47

Tak my od nich měli okna + domluvené i zednické práce.....
okna v pořádku,chlapi super,práce na 1…
jen nastoupila zednická parta,co nám firma domluvila----STRAŠNÝ.....
až tak,že jsme podali stížnost a asi po 3 měsících nam volala policie,jestli nevíme ještě o někom,že bude podáno na tuto firmu trestní oznámení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luddek
3.1.11 12:31

Čerstvá zkušenost. Jordán mi právě dodělal okna, na první pohled krásná práce, vše sedí, je úplně v pořádku. Když jsem pročítal tuto diskuzi, než přijeli… měl jsem fakt strach… Ale je to asi o lidech a já měl štěstí… Nemůžu si opravdu na nic stěžovat.

• Citovat
  • Upravit
AnnaHana
11.1.11 01:08

RI-OKNA

Máme špatnou zkušenost s plastovými okny od firmy Ri-okna,velmi nekvalitní povrch plastových rámů!!!

• Citovat
  • Upravit
AnnaHana
11.1.11 01:19

LG-Dinex

Máme plastové vchodové dveře a balkonové dveře od firmy LG-Dinex a to je O.K. dobrá kvalita - nedá se to srovnat s okny od firmy RI-okna Jablonec n.N.,která jsou velmi nekvalitní.

• Citovat
  • Upravit
Dr.Slezák
4.3.11 14:53

hrůza

Pořídili jsme si okna od Euro Jordán a bohužel jak jsem zjistil později, trojskla do nich vyrobila Firma Svoboda z Pohořelic.
Všechny distanční lišty mezi skly jsou pokrouceny a vypadají strašně, všech cca 25 oken je tedy na výměnu. Navíc nám začala vnitřní skla praskat, a tím je celá zakázka téměř znehodnocena. Pozor tedy, pokud si zadáváte výrobu oken tak se ujistěte, zda není náhodou dodavatelem skleněných výplní právě Svoboda z Pohořelic. Je to hrůza, jsou úplně neschopní, pozor na ně !!! A ač máme okna již dva měsíce namontovaná a reklamujeme je, tak dodnes se k reklamaci ani EURO JORDÁN nijak nevyjádřil.
Dr.Slezák Brno

• Citovat
  • Upravit
22
4.3.11 17:56

Ahojky ,tyto okna máme už 4 roky od firmy Euro Jordán,zatím jsme snimi spokojeni,akorát se hodně rosí a voda znich stéká ,takže parapety máme furt mokré,ale to asi dělají všechny plasťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí