Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci se zeptat s jakou realitkou máte dobré zkušenosti. Samozřejmě každá tvrdí, že je nejlepší, ale komu mám věřit, když s nima jednám prvně.
když byste měli vybrat mezi těmito
Dům realit
Finnem
Bydlite.cz
Máte s nima zkušenosti? Ať už dobré nebo špatné.
Tak neznám ani jednu RK ze seznamu, ale my jsme teď prodávali byt a nejlepší a super jednání, rychlé jednání měl STING. ![]()
Já, ačkoliv se nakonec prodej neuskutečnil, jsem byla spokojená s realitami Prostor, malá, ale férová realitka s bezvadným jednáním..
www.realityprostor.cz
Také bohužel neznám ani jednu. Můj dobrý kamarád na jaře nakupoval byt a dobrou zkušenost má s http://www.lexxus.cz/, měl starosti, jestli mu dají hypotéku, ale tu mu nabídli svojí. Jednání prý také slušné. Celkově byl spokojený a byt má tedy pohádkový.
Finnem nedoporucuju, chtel jsem pres ne koupit byt, poslali mi navrh smlouvy, poslal jsem pripominky, protoze smlouva byla absolutne jednostranna a pro me nevyhodna… od te doby nezvedali telefon a neodpovidali na email
Dum realit chtel vetsi provizi nez Finnem, ale jednani bylo prijemnejsi
Vzdy je dobry dat na reference od znamych- klidne se sejdi i s vice rk a pak si vyber tu nejlepsi, ale doporucuju jen jednu
Já jsem s Finnem udělala dvě zkušenosti při prodeji mého domu. Prvního zájemce přivedli a přemluvili, aby složil rezervační poplatek, přestože ještě neměl dokončený prodej svého domu. Tam se, bohužel, objevil problém..nebyla schválena hypotéka. Zájemci propadl rezervační poplatek. Druhého zájemce přivedli a opět mu namluvili, že je na dům více zájemců (což nebyla pravda) a donutili složit rezervaci. Ještě před tím mi ale sdělili, že zájemce nemá dost prostředků a vymohli si na mně slevu 200tis. A aby toho nebylo málo, kupci zatajili nedoplatek hypotéky. O tom se dověděl až ze smlouvy a vystartoval na mě, že jsem podvodnice, která tají důležité informace. Teprve e-mail, který jsem poslala RK s informacemi o domě, kde byla i zmínka o hypotéce ho přesvědčil, že vina byla na straně RK. Na základě toho od smlouvy s RK odstoupil, ale o poplatek přišel.
Finnem má bohužel takových „akcí“, kdy neprodá, ale zůstanou mu peníze hodně.
Ahoj, chceme prodat/pronajmout byt, jaké máte zkušenosti s realitními kancelářemi v Královéhradeckém kraji?
Díky ![]()
ahojky ja delam u remaxu, ktery pusobi po cele republice, takze ti tam mohu nekoho doporucit. urcite doporucuju dat nejake zkusenosti znamych apod.
a když děláš v realitce, vyplatí se v dnešní době byt spíše prodat či pronajmout?
Oboje ma sve pro a proti. Kazdopadne, ted neni dobra doba pro prodej bytu (ceny sou hooodne nizko), takze pokad to nepotrebujete prodat, tak bych doporucila spis ten pronajem, ale samozrejme to nese nejaka uskali (spravne zvoleni najemnici a tak), ale s tim uz pomuze rk. Dobre na mne take pusobi sluzba pojisteni najmu, kdy se plati kazdy mesic nejaky obnos (dle ceny najmu) te spolecnosti a ona ti zarucuje, ze pri neplaceni najemnika by ti to vyplatila ona a sama by to po nem vymahala, urcite byste si usetrili spousta vrasek.
děkuju za odpověď, o té službě pojištění nájmu slyším poprvé…
Nemas zac, dela to firma guarenty myslím. Dyz budes chtit jukni na stranky reality-pribramsko jsou to moje stranky kde jsou i ruzne rady ohledne nemovitosti, tak ti to treba pomuze
jééé Příbramsko tam máme příbuzné na Vysoké u Příbrami:-)náhodou nějaké domky - novostavby v okolí Praha východ, okres Mladá Boleslav, Kolín, Mělník nenabízíš?
Ja zrovna ne, ale kolegove urcite ano, klidne mi pisni email a ja ti neco poslu az se k tomu dostanu (mam doma 11 denni miminko
. A pripis i blizsi pozadavky, at si udelam nejaky obrazek na co se zamerit.