Realitní kancelář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41140
22.10.14 18:32
@LauMar píše:
To máte pravdu, nebudu riskovat. A můžu se zeptat zda je advokátní a notářská úschova stejná? To je to samé? Notář bude asi dražší, že? Hm, takže jsem zaplatila zbytečně 90 litrů provizi realitce (bohužel jinak to nešlo) a nakonec si budu ještě platit právníka. Bože můj.. :(

Mezi advokátní a notářskou úschovou bych volila notářskou. Ale ani advokátní není špatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.10.14 18:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:50

xxxx

Xxxxx

Příspěvek upraven 14.11.15 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 16:00

xxxx

Xxxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 02:05

Já znám tu první akorát z plakátů a jedna moje bývalá kolegyně tam dřív dělala makléřku, ale odešla, tak nevím. Co se týče koupě, prodeje nebo pronájmu nemovitosti, tak já se zaměřila na realitní kanceláře v Praze, které se na tuto oblast specializují a vypadla mi z toho jako nejlepší realitka ***. Ti si nepočítají takové provize a zařídí i extra služby, což mě zrovna se při mé pracovní vytíženosti a frekvenci potřeby využití jejich služeb hodně hodí. Nejčastěji tam u nich teda nechávám dělat odhad nemovitostí kvůli dědickému řízení (souvisí to s moji prací pečovatelky bohužel) a také zajištění tzv. profi pronájmu, kde zařídí vše oni za rozumný poplatek. Teď se chystám na koupi bytu v Praze pro sebe a určitě nebudu volit jinak než opět je. Takže z vlastní zkušenosti doporučuji :).

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.25 12:02

RK Finnem Invest s.r.o. PODVOD!!!

Píšu za Nás i manžela. Kdybych mohla nikdy sem nedám ani půl hvězdy. Tak abych začala od začátku. Našli jsme domek k pronájmu kousek od Mělníka. Tak s panem Šindelářem Jakubem komunikoval můj manžel přes SMS a volání. Co se týkalo nájmu ještě se ho manžel ptal, a měl to celou dobu nahlas takže ano i já to slyšela že se platí pouze jeden nájem. Což znamená, že pouze dvě částky. Když jsme souhlasili, tak jsem se tam jeli kouknout. Mezitím, sem si ještě našla recenze na internetu o téhle firmě, jen negativita. Říkám, to je staré třeba to bude ok. ALE!, když jsme tam přijeli tak to z venčí vypadalo hezky. Po té, co přijel, tak připadal docela v pohodě. Po chvíli mi to přišlo být divné. Pan Šindelář který je jako „zprostředkovatel firmy Finnem Invest s. r.o. Sídlo Praha 5 Smíchov, Kováků 746/6 PSČ 150 00, Tak o domu skoro nic neřekl. Stále se vyptával abychom mu řekli informace o Nás. Bohužel, zmanipuloval Nás oba. Co už mi přišlo divné? Že stále řešil jenom Nás a o nemovitosti neřekl skoro nic. Poté co řekl, že zavolá "majiteli nemovitosti“ tak na vlastní oči jsme viděli, že otevřel mobil, kde měl zprávy zamkl obrazovku a v tu chvíli asi sekundě, co to dal k uchu tak mluvil s majitelem? To asi těžko, že? Po té co „domluvil“ i když s nikým netelefonoval, takže další lež!!! Po té volal své „sekretářce“ Tak jako pardon ale během ani ne sekundy, Vám to zvedla? Přes zamčený mobil? Docela vtip. Pán Šindelář nám prostě lhal. Bohužel zmanipuloval manžela, a tlačil ho k podepsání Smlouva o složení rezervační jistoty. Peníze se mu poslali v ten den v tom domě na jeho účet. Je sice fajn, že tam píše nevratný ale co po tomhle. Co před námi už volal nějakému Petrovi, což mě být majitel té nemovitosti tak mi přišlo divné, že se s panem Moravcem Petrem tyká. No nic zmanipuloval nás, a když jsme šli do auta, tak jsme to ještě jednou probíraly. A co se nestalo, začali jsme více pátrat po těhle dvou lidech, a co jsme nezjistili. Pan Moravec Petr a Jakub Šindelář mají oba 50%podíl na firmě Finnem Invest s. r.o. Tohle nám chlap zatajil. Neřekl vůbec, že se znají, že to jsou oba jednatelé této firmy. To se nám nelíbilo. Co se týče manipulace, lží, tlaku na podepsání apod.. tak jsme se rozhodli od smlouvy prostě ustoupit. Tak jsme to začali řešit s nim. |Dávejte si na ně pozor a určitě je nikdy nekontaktuje. Je to podvod, lhaní, tlak k podepsání smluv a manipulace. Smlouva se měla podepsat druhý den, což jsme rádi, že k tomu nedošlo. Druhý den v den kdy se měla „smlouva podepsat“ tak manžel s nim volal, protože jsme poslali email o odstoupení a vrácení celé částky. Po několika telefonátech co si musel prý projít hlavou tak 50% z té částky si nechali, prý za "přípravu smlouvy, za dojíždění, což sem nepochopila když má mercedes v bílém interieru :D, ale budiž. Po chvíli co jsme objevili na oba? Že už měly nějaký zaznámy co se dá dohledat na interentu, a že okrádájí lidi apod.. Je jich spousta. Jejich minulost, bych přála Všem vidět, kdo se s nimi chcete spojit. Takže určitě nikdy s nima nekomunikujte je to jen samý PODVOD, LHANÍ, MANIPULACE A TLAK K PODEPISOVANÍ SMLUV. Byli jsme na policii a je to prý obohacení firmy!! Po té se mu 100× řeklo, že to nechceme, a on to zkoušel dál a posílal nám smlouvu do emailu? Ten chlap si bude mlejt furt to samé dokola, a Vás naprosto ignoruje. Opravdu jen lži, podvody, manipulace a jste po tlakem. To vše ve JE VE VELKÉM!! Dejte si na to pozor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí