Realitní kancelář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mikiviki
23.3.12 18:21

Prosím o reference na reakitní kancelář Finnem, IČ 28924851

Dobrý den,
nemám příliš dobré zkušenosti s RK Finnem, Praha 5, Kováků6, IČ 7622021. Zprostředkovávají mi koupi nemovitosti v hodntě cca 1,5 mio a jejich jednání je zcela neseriozní. Prosím máte s nimi nějaké zkušenosti, abych si ptro vlastní potřebu ujasnila formu jejich jednání vůči klientům (strana prodávající i kupující je velmi nespokojené s jednáním a s ožizením ceny kupní smlouvy.) Stojím na straně kupující, děkuji za jakékoliv informace o této RK.

Děkuji za info

--
Ing. Michaela Victorinová

***@hypogarde.cz

@Jolynka píše:
Chci se zeptat s jakou realitkou máte dobré zkušenosti. Samozřejmě každá tvrdí, že je nejlepší, ale komu mám věřit, když s nima jednám prvně.

když byste měli vybrat mezi těmito

Dům realit
Finnem
Bydlite.cz

Máte s nima zkušenosti? Ať už dobré nebo špatné.
  • Citovat
  • Upravit
24.3.12 08:19

S touto rk nemam osobni zkusenosti, ale rada poradim co si rk muze a co ne dovolit, pripadne se mnou muzete nejake veci zkonzultovat. Jinak hodne zalezi na lidech- maklerich.
PS. pekna shoda jmen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VladykaHohymír
6.6.12 00:22

Dobrý den, ano finnem jsou naprosto NESERIOZNÍ firma, která zatajuje, manipuluje, lže a když má své jisté z rezervační smlouvy, tak se už o nic nestará! Vlastní zkušenosti! Nedoporučuji… :zed:

• Citovat
  • Upravit
podvedená 2
12.6.12 07:05

FINNEM = podvodníci

Dobrý den, prosím dejte si pozor na společnost http://www.finnem.cz/ a její jednatele - moravec a šindelář. Byli jsme podvedený a stav nemovitosti jsme se dozvěděli až po podpisu kupní smlouvu, kdy jsme s prodávajícími zůstali osamotě na ulici. Dále na nás v průběhu vyřizování hypotéky naléhali a lhali, lhali nejen nám, ale i prodávajícím. Ohání se právy prodávajících, ale je to jedna velká lež, jde jim jen o jejich prachy!

• Citovat
  • Upravit
Teez
3.10.12 21:46

Ja jsem prodaval dva byty po dedeckovi a vybrala jsem si spolecnost Finnem. Pan makler Milan Skoda byl velice vstricny a pruzny. Behem par mesicu jsem mela oba byty prodane a bez vetsich komplikaci. Vse bylo transparentni, podepisovali jsme rovnou nejakou trojstranou smlouvu, kde byly jasne zavazky vsech stran. Myslim si, ze nezalezi tolik na realitce jako na makleri, ktereho si vyberete. Je to stejny jako s poradcem v bance, jeden umi prd a druhy se o Vas stara jak o kralovnu. Kazdopadne Finnem z vlastni zkusenosti mohu doporucit.

• Citovat
  • Upravit
14
9.4.13 12:19

RK Kováč

Ráda bych oživila diskuzi, jelikož mám aktuální dotaz.

Máte zkušenosti z realitní kanceláří http://www.rkkovac.cz/ ? Nabízíme prodej bytu v Ostravě a tato kancelář by nám dle jejího vyjádření dokázala byt prodat o 50tis dráž, než nám doteď nabídly jiné realitky. Což je dost dobrá nabídka! :twisted: Ale ráda bych slyšela nejdřív nějaké reference. :think:

Říkám předem, že bez realitky jsme se ho snažili prodat rok, nabídky byly ale za málo nebo na splátky což nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 12:21

@lenkin hlavně ne mm reality :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.4.13 12:59
@nejvíczoufalá píše:
@lenkin hlavně ne mm reality :cert:

Vím, vím už jsem o nich slyšela pár „šťavnatých“ historek takže jejich služby nevyužiji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 08:59

@lenkin nám u nich od září visí 70 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 13:41

@nejvíczoufalá To je děs, jak se to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 13:42

@lenkin Jestli chcete mohu doporučit, ale rovnou říkám, že jsem tak nejsem nestranná, neboť pro rk pracuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 13:45

@evaviktorinova zaplatili jsme rezervaci a jejich hypo centum nám vyřizovalo půl roku hypo, pak řekli že nám nikdo nepůjčí a navíc jsme pak zjistili, že půl stavby bylo na černo.. No peníze nám navrátí, hypo jsme si vyřídili sami a teť musíme koupit něco u nich :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 13:50

@nejvíczoufalá Ty brdo, to je des, ja sem z toho dycky pekne zklamana co vidim co se deje. A dyz koupite neco pres ne, tak se vam pak ta rezervace odecte z kupni ceny? to vam rekli jen na slovo? A v rezervaci jste meli napsano, ze pokud vam nevyjde hypo, ze vam ji uz nevrati? Klidne pisni do sz a neco na ne vymyslime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 14:44

@evaviktorinova v rezervaci je psané, že pokud to nevyjde z důvodu registrů, bude se to brát jako pokuta, no a my tam trochu něco máme, ale naše banka to vyhodnotila jako že to přes to projde. Moc ráda bych tohle vyřešila, chtěla jsem i volat na vedení, ale dočetla jsem se, že to nemá smysl, že to jsou všechno stejný ku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.4.13 09:27
@nejvíczoufalá píše:
@lenkin nám u nich od září visí 70 píše: Více

ježiš 70 000, to je kupa peněz.

Nakonec jsme se rozhodli do toho jít s http://www.rkkovac.cz/ tak uvidíme, když tak poreferuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí