Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojik,prosivam vas,nas pronajimatel nam vubec neukazuje vyuc.teple a studene vody( za cely rok).Jenom nam prinese papirek a tam napsano neustale doplatek.Nevime jestly nas okrada,otazka zni prosim vas da se stim neco delat?Treba zajit si do vodarny a pozadat o vydani vyutovani,je to mozne?Vodomer mame spolecny s celym barakem.Nebo treba zavolat policii ze nevime za co platime kdyz neukazuje vyuctovani,pronajimatel rika ze pry to nemusi ukazovat,prosim co muzeme delat dekuji za kazdou dobrou radu Ps:jednou nam prinesl na papirku doplatek ze mame zaplatit 13000kc,za co?to nevime kdyz jsme v byte 3lidicky
Příspěvek upraven 13.08.10 v 12:15
ahoj,tak já bych každopádně chtěla vidět vyúčtování.Jako zaplatit 13000 a ani nevědět za co je mazec ![]()
VEras tak to je teda dost divné ![]()
Nemáte třeba nějakého známého právníka? Já přeně nevím jak to je, ale myslím, že by jste měli mít právo vidět, z co platíte. ![]()
M-a-j-a píše:
VEras tak to je teda dost divné
Nemáte třeba nějakého známého právníka? Já přeně nevím jak to je, ale myslím, že by jste měli mít právo vidět, z co platíte.
Ahoj, záleží, zda to máte uvedené v nájemní smlouvě. Pokud máte vyúčtování podle skutečné spotřeby, tak by vám to ukázat měl. A platit 13 tisíc za vodu je možné, zvláště pokud bydlíte v rodinném domě, můj názor je, že vám tu vodu nechal zaplatit celou za celý rok a celý dům. Určitě bych s takovým postupem nesouhlasila, a napsala bych dodatek k nájemní smlouvě. Uvidíš, jak se k tomu postaví, buď to podepíše, nebo ne. Podle jeho reakce zjistíš, jak na tom jste
.
Záleží také, kdo na VaK sedí, zkus se s nimi domluvit, vysvětlit jim situaci, a pokud tam bude někdo soudný, vyúčtování by ti ukázat mohl
. Držím pěsti. ![]()
misburka píše:
Ahoj, záleží, zda to máte uvedené v nájemní smlouvě. Pokud máte vyúčtování podle skutečné spotřeby, tak by vám to ukázat měl. A platit 13 tisíc za vodu je možné, zvláště pokud bydlíte v rodinném domě, můj názor je, že vám tu vodu nechal zaplatit celou za celý rok a celý dům. Určitě bych s takovým postupem nesouhlasila, a napsala bych dodatek k nájemní smlouvě. Uvidíš, jak se k tomu postaví, buď to podepíše, nebo ne. Podle jeho reakce zjistíš, jak na tom jste.
Záleží také, kdo na VaK sedí, zkus se s nimi domluvit, vysvětlit jim situaci, a pokud tam bude někdo soudný, vyúčtování by ti ukázat mohl. Držím pěsti.
veras píše:
No takle tenhle byt byl driv obecni,rodice tam bydli skoro 16let,no ale od koupil si to tuten majitel mely jsme 80m²velky byt a prestehoval nas z prvniho patra do prizemi o velikosti 60m²,jako mohl nam dat nejaky penize jeste za to ze nas prestehoval do mensiho bytu ne?Prosimte muzes mi poradit o hledne toho dodatku co tam mam napsat k cemu by to bylo vubec nemam poneti sorry dikymisburka píše:
Ahoj, záleží, zda to máte uvedené v nájemní smlouvě. Pokud máte vyúčtování podle skutečné spotřeby, tak by vám to ukázat měl. A platit 13 tisíc za vodu je možné, zvláště pokud bydlíte v rodinném domě, můj názor je, že vám tu vodu nechal zaplatit celou za celý rok a celý dům. Určitě bych s takovým postupem nesouhlasila, a napsala bych dodatek k nájemní smlouvě. Uvidíš, jak se k tomu postaví, buď to podepíše, nebo ne. Podle jeho reakce zjistíš, jak na tom jste.
Záleží také, kdo na VaK sedí, zkus se s nimi domluvit, vysvětlit jim situaci, a pokud tam bude někdo soudný, vyúčtování by ti ukázat mohl. Držím pěsti.
Dekuji ti moc,poznamka ja nerikam ze ten byt patri rodicum,a ani si to nemylime
tady jde pouze o to vyuctovani,ze ho nam vubec neukazuje,ale dekuji ti za radu snad to k necemu bude ![]()
Ahoj. Rozhodně si myslím, že pokud někdo chce za něco platbu, musí předložit za co, v tomto případě vyúčtování. To by příště mohl přijít, že chce 100 tisíc a že vám nic ukazovat nemusí. Nemusí, ale v tom případě vy nemusíte nic platit. Nedala bych mu ani korunu.