Pokusit se o druhé dítě, nebo ne?

Anonymní
8.7.19 19:06

Pokusit se o druhe dite, nebo ne?

Mame dceru, ktere je 16 mesicu. Partner by se chtel pokusit o druhe..problem je ten, ze nas vztah neni uplne idéalni…nemame sice zadne zasadni problemy, ale vztah neni 100%..občasné hádky a argumenty..Ja si nejsem jista, zda-li do toho ted jit. Je tu někdo, kdo to měl podobně a rozhodl se pro dítě? A pokud ano, pomohlo to vztahu/ zhoršilo to situaci? Dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
8.7.19 19:07

Pamatuj si. Pokud vztah skripe, dite ho rozhodne nezachrani. Jedno snad mate a problemy taky…

• Citovat
  • Upravit
11923
8.7.19 19:09

Dítě nikdy nezachrání vztah. To je dost prověřená věc. Takže dítě vám ke zlepšení vztahu fakt nepomůže. Za dva za tři roky můžete jít od sebe a budeš na dvě děti sama. Co já bych udělala, pokud mi netáhne na čtyřicet a nemám jakože poslední šanci na druhé, tak bych počkala a nedělala si dítě do haprujícího vztahu k ani ne rok a půl starýmu batoleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
8.7.19 19:17

Dite vztah nezachrani. Spis naopak. Je vic prace, povinosti, mene penez a vic prilezitosti k hadkam a trenicim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.7.19 19:40

Ahoj, měla jsem to samé akorát u nás problémy velké. Otěhotněla si a miminko nechala stejně nakonec jsem se rozvedla.
Miminko vztah v žádném případě nezlepší, spíše naopak - u nás to pak bylo horší a horší :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 19:59

Dite vztah nezachrani, na druhou stranu zadny dlouhodoby a pevny vztah neni zality sluncem od rana do vecera. Vsude se resi problemy, neshody, nedorozumeni - hlavni je to, ze se resi. Plus funguje tolerance, respekt a stejne zakladni hodnoty.

Rekla bych, popremyslej, jaky ten vztah skutecne je, jestli nemas nerealne ocekavani. A drzim palce, at se dobre rozhodnes :palec:

• Citovat
  • Upravit
35438
8.7.19 20:05

Dítě se nepoužívá k řešení vztahových problémů!!! Těžko soudit, sama píšeš, že nejde o vážné problémy, tak nebylo by lepší zapracovat na těch podrobnostech a pak se třeba začít snažit o druhé, když bude vztah lepší? V podstatě ti poradit nejde, nevíme podstatu vašich problémů ani to, jestli je chcete řešit rozchodem nebo nějakým partnerským kompromisem :nevim: pokud už jedno dítě máte a problémy nejsou zásadní, asi by bylo nejlepší vztah uklidnit, případně se i jít poradit do nějaké rodinné poradny, jestli jste tomu nakloněni, vztah vylepšit a pak uvažovat o dalších dětech, to by samozřejmě bylo nejlepší i pro vaše již existující dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí