Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím jakou souvislost s tím má otec, když ani není doma.
Je to dost obtížná situace, my jsme v podobné. Zajímalo by mě, jak bude policie reagovat, když ji nahlásíte, že sousedka prodává drogy, to se asi docela těžko prokazuje a udělat domovní prohlídku není jen tak. Každopádně bych na nic necekala a nahlásila hned. Dejte vědět jak to dopadlo.
@Palosanto otec kluku jezdí do práce na týden a pak je vždy 2 týdny doma proto sem myslela že by byl aspoň doma kdyby šla policie rovnou k nim. Děkuji jistě dám vědět ![]()
Tak nahlásit to můžeš, ale vzhledem k totální laxnosti PČR je otázkou, jaký to bude mít konečný efekt.
Pokud bude PČR dělat domovní prohlídku, nebude to okamžitě po oznámení. Takže pokud zvažuješ oznámení, udělej to a podej info, jaké máš. Důsledně jen fakta, nic nepřibarvuj, nedomýšlej, pokud něco nevíš s jistotou, nevíš to vůbec.
@arinecka viděli sme jí u toho. Rozváži i po městě už po ní policie jednou šla podle auta tak ho rychle prodala. A včera opět předávala pod barákem.
@Anonymní píše: Více
Jasně, prodala honem auto, a tím to vyřešila, tak to pak jo ![]()
@arinecka tyjo tak koukám že vy se nudíte tak si myslíte jak ste chytrá a vtipná a že všemu rozumíte když píšete takové komentáře
Netřeba z toho dělat kovbojku. Dáma se třeba dozná, najde se u ní kýbl matroše, budou další svědci… Je spousta scénářů, jak to může pokračovat. Jestli vím, že někdo dealuje a courají se mi po domě lidi na drogách, něco s tím dělám. Svépomocí to nevyřeším ![]()
@Anonymní píše: Více
No jo, jsem no, co naděláš. Jestli je to pravda, a opravdu po ní policie šla, tak to určitě nevyřešila prodejem auta, nebo chceš tvrdit že jo? Tak to nahlas, co jinýho? A dosvědčíš to pak?
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Moje sousedka po městě rozprodává drogy ale v poslední době to zašlo daleko a feťáci nám začali courat po baráku a teď sedí i před barákem. Bohužel má ale 2 malé děti a oni mají otce v cizině. Chtěla bych to nahlásit až se vrátí a nejlépe anonymně. Co myslíte prosím? Mám to nahlásit hned? Jejich otec se vrací za 2 dny