Poloha v autosedačce Maxi-Cosi Cabriofix

353
11.6.14 11:16

Poloha v autosedačce Maxi-Cosi Cabriofix

Dobrý den,
náš 5-ti měsíční syn, nám takhle začal padat v sedačce. Nevíte jak mu v tom zabránit? Když s nim někdo sedí v zadu, tak mu držíme hlavu, ale když jedu sama, tak mu takhle padá. Přijde mi to nebezpečené. Autosedačka už nejde víc položit do lehu, zkoušela jsem to. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
11.6.14 11:26

@sarjen je málo utažený. Já jsem ještě dokoupila polštářek a hlavička přestala padat. Prostě se zaklínila v polštářku. Prý existují nějaké klíny pod sedačku aby byla více na ležato-ale může pak být problém s bezpečností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
11.6.14 11:32

Zkusila bych vic utahnout pasy a taky trochu soupnout sedacku, aby jakoby nesedel, ale vic lezel, aby ta zakladna tak neprecuhovala pres sedacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.6.14 11:35

@sarjen posuňte pásy o 1 díru níže a více je utáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
11.6.14 11:55

Přesně tak.. víc utáhnout pásy. my máme ještě takový podkrčník, takže hlavička nepadá do stran, když spinká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
11.6.14 12:06

Přesně tak - pořádně utáhnout pásy, aby byly opravdu na fest. Takhle je to na nic a při nárazu dítě vyletí. Bohužel tohle vidím často :zed: Jinak dceři hlava takhle nepadala, tak netuším. Z fotky to není moc poznat, ale přijde mi, že jsou hodně tvarované sedáky, tak podložit třeba dekou, aby byly víc do rovna a sedačka tak více ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 12:09

@sarjen utahnout jeho pasy to rozhodne a pak mate asi hodne tvarovane sedacky v aute, tak zkuste tu autosedacku v miste jeho nozicek ( tam kde by mel dospely zadnici) podlozit smotanym rucnikem nebo dekou aby se to vyrovnalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
11.6.14 12:10

Ja male davala okolo hlavicky srolovanou plinu aby ji nepadala a potom jsem zjistila ze kdyz zte miminci vlozky vyndam klinek tak to me stejnoi funkci ale uz si neuvedomuji jestli to bylo v 5 mesicich ale zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.6.14 15:08

Děkujeme, hned sem to posunula o jednu díru níže a více utáhla, uvidíme zítra až pojedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.7.14 00:26

Dobrý večer,
poradíte mi zde prosím někdo, jak se u této autosedačky nastavuje hloubka sedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
13.7.14 07:42

@kikie Hloubka sedu? To se dá? Buď máš novorozeneckou vložku, kde je klín, nebo ne a pak je to pro větší děti a je sedačka hlubší, ale že by se dala jinak polohovat nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.7.14 07:46

@kikie buď tam dáš ten klík na novoše, nebo ne, žádná jiná hloubka sedu se tam rozhodně nereguluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.7.14 09:27

Všude píší jako výhodu sedačky regulovatelnou výšku sedu.Ale nemám návod, kupovala jsem ji z druhé ruky, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.7.14 09:39

Vyfotila jsem to s čím si nevím rady-je to ta plastová část v místě, kde dítě sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.7.14 19:39

@kikie nemyslim ze je to k hloubce sedu, co zkusit kontaktovat od koho jsi ji koupila, navod ti meli dat se sedackou

http://www.maxi-cosi.com/…u-bg-ar.ashx?…

Jinak navod je tady a nic o hloubce sedu tam neni, jen ten klina podhlavnik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí