Tři autosedačky - isofix?

5076
10.6.14 20:12

Tři autosedačky - isofix?

Prosím radu. Máme VW touran a kupuju teď nový sedačky. Chci vzít Cybex Solution nebo Romer kid a teď jde mi o to, která je lepší a jestli vzít s isofixem. Momentálně bude složení dvě autosedačky 15-36 - viz výše po stranách a uprostřed vajíčko. za cca 10 měsíců půjde místo vajíčka autosedačka 9-18kg (asi romerka). Má cenu brát ten isofix? Vejde se to tam, když to bude upevněné, nebo isofix nemá cenu a mám koupit bez něj? Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
10.6.14 20:13

@pechy01 osobně bych brala bez něj, líp se to tam naskládá, trochu třeba pošoupne a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
10.6.14 20:15

Tak to musíš zkusit, pokud máš vzadu tři isofixy, je určitě škoda mít sedačky bez. Já mám vzadu dva a když na ně cvaknu Romerky 15-36kg, tak doprostřed už se třetí sedačka nevejde, mám Hondu CR-V. Manžel má Peugeota a tam má vzadu isofixy tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
10.6.14 20:17

@Loll a tam se to tedy v pohodě vejde? já musím zjistit, jestli jsou uprostřed.

@Krrysa mě zase přijde škoda, když je tam mám, je nevyužít, ale právě to šoupání řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.14 20:20

@pechy01 jo jasně, to mi přijde taky škoda, je ale otázka, když cvakneš ty dvě krajní na isofix, jestli se tito vájo doprostřed vejde.. jo apozámka z vlpastní zkušenosti, vajco se na tu prostřední sedačku hrozně blbě dává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
10.6.14 20:22

@Krrysa no to už vím taky, jáho bud nevyndavám a když jsem ho vyndala, hodila jsem si ho dopředu a manžel chudák jezdil vzadu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.14 20:23

@pechy01 když jsem ho tam rvala, byla jsem vzteklá a zpocená až na zadku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
10.6.14 20:29

Ano, do Peugeota se na tři isofixy vejdou krásně tři isofixový sedačky. Když chci dát do Hondy tři sedačky, musím ty dvě krajní vypnout z isofixu, jinak se mi tam nevlezou. Podle toho, zda máš vzadu dva nebo tři isofixy, bych koupila sedačky, víc s tím nevymyslíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
10.6.14 20:39

@pechy01 Tak zkus zajet do nějakého kamenného obchodu a vyzkoušet, jestli se to tam vleze ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.6.14 20:46

Do většiny aut se ti tři isofixy nevlezou, kdysi byla tušímnějaká tabulka na Blesku, kde bylo hodně typů aut a tři sedačky se vedle sebe vlezly v málokterém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
10.6.14 21:03

@Bibi239 mě se tři sedačky vlezou, mám ty sedadla rozdělený.

@Svandu no to je to, co momentálně moc nemůžu, potřebuju nutně sedačku a mám nemocný děti :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.6.14 21:09
@pechy01 píše:
@Bibi239 mě se tři sedačky vlezou, mám ty sedadla rozdělený.@Svandu no to je to, co momentálně moc nemůžu, potřebuju nutně sedačku a mám nemocný děti :zed: :zed:

tak ještě můžeš objednat, jen dát do kupy, ale nestrhávat papírky a igelity, vyzkoušet a v nejhorším vrátit v té 14denní lhůtě. Nebo to nemocný dítě někomu nechat doma a jet sama 8) Třeba i jen vyzkoušet a pak objednat přes net levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.6.14 21:54
@pechy01 píše:
Prosím radu. Máme VW touran a kupuju teď nový sedačky. Chci vzít Cybex Solution nebo Romer kid a teď jde mi o to, která je lepší a jestli vzít s isofixem. Momentálně bude složení dvě autosedačky 15-36 - viz výše po stranách a uprostřed vajíčko. za cca 10 měsíců půjde místo vajíčka autosedačka 9-18kg (asi romerka). Má cenu brát ten isofix? Vejde se to tam, když to bude upevněné, nebo isofix nemá cenu a mám koupit bez něj? Díky za radu.

Mám taky Touran a pořídila jsem autosedačku tuto

Má isofix, ale je zásuvný, takže jde i do auta bez isofixu. A za mě nejlepší volba teda…

Když mám v autě isofix, přijde mi neskutečná škoda ho nevyužít. Dítě jezdí v 90% mým autem. Mám připevněnou na isofix + ještě pásy. Manžel má Opel Omega a tam isofix není.

A když se mi auto porouchalo tak nebyl problém isofix zasunout a autosedačku používat jen na pásy v manželovo autě.

To samé nás čeká teď v září. Dceru bude hlídat babička s dědou a mým autem jedeme za hranice. Sedačku tedy necháme babi a dědovi, kteří mají auta bez isofixu. :palec:

Navíc je polohovatelná… za mě samá plus teda! :palec: Mohu doporučit :palec:

Ale s počtem sedaček neporadím. My zůstáváme u jedné raubířky… stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.6.14 08:16

@pechy01 v Touranu jsou samostatná sedadla, takže ty krajní klidně s isofixem, budou tam lépe držet než bez isofixu, a 3 se tamj vejdou, když vezmeteb ty základní modely bez dodatečných bočních ochran třeba ten Römer Kidfix: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
11.6.14 12:25

@steeve no chci ty cybex solution x-fix. akorát jsem koukala, že v Touranu je ta prostřední užší, ale to by snad nemělo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí