Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
pořád se nemůžu rozhodnout tak jdu za Váma.
S manželem si do nového domu chceme pořídit novou sedačku. Původně jsme chtěli sedačku tak do 22tisíc.. látkovou.. hlavně ať je pohodla a ma možnost si opřit hlavu..chodime už měsíc a žádná nás nenadchla..
Pak nam známi říkali, proč si nekoupíme koženou (ne ekokůže) sedačku, že je to super zvlášť když máme malé dítě..že jenom špinu setřeš a je to pořád hezké.. a pry dlouho vydrží..
Dneska jsem se byli podívat v Kika.. a sedačka nás uplně nadchla.. jsem uplně hotoví je to kůže + polohování nohou, že Vám to vyjede buď jenom podloží nohy nebo si i jakoby lehnete.. když si do ni sednete je mněkoučka..
tchyně mi ale říka, že nemame brat koženou, že nam to zešedne. a že jak se v tom tak zaboříme, že nas to zachvilku bude štvat.. a peníze mame raději použít jinak..
no Ale cena je trošku někde jinde.. stoji 36tisíc:( je sice slevněna z 52tisíc.. ale stejně tolik peněz..
manžel pořád říka, že na sedačce budeme sedět my a chce aby byla pohodla.. ![]()
těch 14 tisíc navíc máme našetřene.. nebudeme si muset na to půjčit, ale už nebudeme mít skoro žádnou finanční rezervu..
Nemáte někdo takovou sedačku? jste spokojeni? co byste dělaly na mém místě..
Máme koženou, na udržbu lepší, ale zase je nepohodlná.. Ta stará látková je daleko pohodlnější, dá se na ní i spát. Máme jí teď na chatě a je teda pěkně flekatá, i když na ní byly věčně deky. Pokud po ní zrovna dítko nečmárá propiskou, tak je kůže lepší na údržbu, ale zase se na ní lepíš. Já sama nevím
Já bych si hlavně koupila novou sedačku až bude dítě rozumnější a trochu odrostlejší ![]()
Já nevím, no, my jsme vybírali sedačku po Vánocích, a měli jsme taky dilema. Kůži jsme teda určitě nechtěli ani jeden, v zimě studí, v létě se na ní člověk „lepí“. Ale zase je dobře udržovatelná, což je při dětech velké plus. Nicméně zvítěžilo naše pohodlí, a máme ekokůži s potahem za 22 000,–. Ty potahy jsou odlepovací a dají se vyčistit, což bylo to hlavní, proč jsme vybrali tuto (jen černou kůži a světlejší potah): http://www.asko-nabytek.cz/…souprava.jpg
![]()
Resime podobne dilema a nemuzeme se dohodnout a rozhodnout
ale u nas je teda jeste komplikace maly pes vs kuze - aby nam to neznicila drapama
a na tyhle sedacce jsme zkouseli sedet a prisla nam celkem dost pohodlna ![]()
@jane-e píše:že jo.. uplně super..
Resime podobne dilema a nemuzeme se dohodnout a rozhodnoutale u nas je teda jeste komplikace maly pes vs kuze - aby nam to neznicila drapama
a na tyhle sedacce jsme zkouseli sedet a prisla nam celkem dost pohodlna
@moonulkaa u nas zatim vede tahle http://m.kika.com/…ava-alabama/?… ale stale premyslime, jestli nekoupit kozenou ![]()