Klíče - kde ještě hledat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1491
25.8.13 16:15

Místa,kde ještě hledat?

Pardon, že odbočím od témata děti a těhotenství, ale už si fakt připadám, jako totální blbec a to asi nejen já, ale i manžel :mrgreen:
Ráno jsem přijela autem do garáže, zamkla a odnesla klíče nahoru. Teď je hledáme od oběda a pořád nic :nevim: :lol: Máme malou dcerku, takže je hlavním podezřelým ona :lol: prohledala jsem fakt, co se dalo a nic :lol:
Prosím poraďte mi místa, kam by to mohla malá dát? Hračky atd. mám projeté snad 100× :lol:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
25.8.13 16:19

:lol: :lol: :lol: pod gauč, do odpadkového koše, do záchodové mísy… ježiši, v podstatě každý centimetr čtverečníto může být. nemáš je v kapse, v kabelce, v nákupní tašce, v lednici, ve skříňce na pečivo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
25.8.13 16:19

Já když něco hledám co zašantročila dcera tak to pak třeba najdu v kuchyni v nějakém šuplíku nebo skříňce mezi hrncema atd, nebo pod sedačkou ;) přeji úspěšné hledání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
25.8.13 16:20

Tak já už našla klíče - několikrát na dně záchodové mísy, dále pečlivě zahrabané v šuplíkách se spodním prádlem a nejzákeřněji s plavkami (v březnu, takže se našly až při květnovém stěhování), krabice s hračkami píšeš, že prohrabané máš, ale bacha, nejzákeřnější byl asi mobil zahrabaný na dno odpadkového koše :zed: Naštěstí ten se dal aspoň prozvonit. Jinak klasika bedny se tříděným odpadem. Dcera klíče miluje, krade je návštěvám, takže první, co manžel přivrtával v novém bytě, byl háček na klíče hezky vysoko na stěně, jak přijdeme domů, okamžitě věšíme, jinde být nesmí. Tak hodně štěstí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
25.8.13 16:22

Klidně můžou být i v těch hračkách, protože čím víc víc na tu věc koukáš, tím ji lépe přehlídneš :mrgreen: Kolikrát na to přímo hledím ale nevidím :lol:

Mrkni do wc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.8.13 16:23

Máte psa? My takhle hledali klíče od auta a ona je měla v pelechu :roll:. Jinak mě pomáhá, projít znovu všechno, co jsem dělala a většinou najdu, co hledám. Třeba peněženku v mrazáku, brýle v koši se špinavým prádlem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
25.8.13 16:24

U nás končí klíče hlavně za topením, sedačkou a televizí. Tak třeba? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 16:26

Koupelny i záchod mám prolezený křížem krážem :lol: ze zoufalství jsem projela i mrazák, myčku, hrnce, dřes atd. :lol: jediné, čeho se bojím, aby je nehodila do bazénu a tam nazaplavaly do filtrace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.8.13 16:30

2× jsem hledala hodinky, pokazde 2 tydny. Jednou byly v nevybalene tasce z knihovny, podruhe za topenim. Pak jsme jeste meli zbytek koberce v roli, tam jsme nachazely mobily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 16:31

Psa máme, ale je venku, takže to jsem vyřadila. Malé je 11M, takže nic chytře vymyšleného to nebude :lol: Pokládala jsem je na stolek v hale, jako vždycky a teď je tam prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
25.8.13 16:31

Napadá mě lednička - nenesla jsi nákup (mrazák), komora, špajz, koš na odpadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 16:34

@ynax koš jsem přerovnala, lednici taky, mrazák jakbysmet, v komoře jsem taky byla. Já si fakt už připadám, jak blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
25.8.13 16:37

A já bych se zkusila podívat do auta nebo garáže, vždy když jsem skálopevně přesvedčená, že jsem klíče nahoru donesla to nebývá pravdou. Táta je zase s oblibou nechává na popelnici, která stojí vedle garáže a manžel v nějaké zapadlé kapsičce u oblečení nebo batohu. A když něco sebere malý, tak hledat ve všech krabičkách a taštičkách co má v hračkách i když teď mi tak dobře zašantročil jediný pásek ke kalhotám, že ho hledám už 14dní a nic. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 16:40

@Paradise auto mám zamčené, ale je pravda, že garáž prohledaná není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
25.8.13 17:10

Tyhle trable znám. Naše malá nejradši věší klíče do své kuchyňky nebo je nacházím v její kabelce. Jednou v chodítku a také u ní v kapse v mikině. Mobil jsem jednou hledala opravdu rekordně dlouhou dobu a nakonec jsem ho našla zastrčený pod mikrovlnkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný