Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pardon, že odbočím od témata děti a těhotenství, ale už si fakt připadám, jako totální blbec a to asi nejen já, ale i manžel ![]()
Ráno jsem přijela autem do garáže, zamkla a odnesla klíče nahoru. Teď je hledáme od oběda a pořád nic
Máme malou dcerku, takže je hlavním podezřelým ona
prohledala jsem fakt, co se dalo a nic ![]()
Prosím poraďte mi místa, kam by to mohla malá dát? Hračky atd. mám projeté snad 100× ![]()
Díky
pod gauč, do odpadkového koše, do záchodové mísy… ježiši, v podstatě každý centimetr čtverečníto může být. nemáš je v kapse, v kabelce, v nákupní tašce, v lednici, ve skříňce na pečivo?
Já když něco hledám co zašantročila dcera tak to pak třeba najdu v kuchyni v nějakém šuplíku nebo skříňce mezi hrncema atd, nebo pod sedačkou
přeji úspěšné hledání ![]()
Tak já už našla klíče - několikrát na dně záchodové mísy, dále pečlivě zahrabané v šuplíkách se spodním prádlem a nejzákeřněji s plavkami (v březnu, takže se našly až při květnovém stěhování), krabice s hračkami píšeš, že prohrabané máš, ale bacha, nejzákeřnější byl asi mobil zahrabaný na dno odpadkového koše
Naštěstí ten se dal aspoň prozvonit. Jinak klasika bedny se tříděným odpadem. Dcera klíče miluje, krade je návštěvám, takže první, co manžel přivrtával v novém bytě, byl háček na klíče hezky vysoko na stěně, jak přijdeme domů, okamžitě věšíme, jinde být nesmí. Tak hodně štěstí! ![]()
Klidně můžou být i v těch hračkách, protože čím víc víc na tu věc koukáš, tím ji lépe přehlídneš
Kolikrát na to přímo hledím ale nevidím ![]()
Mrkni do wc ![]()
Máte psa? My takhle hledali klíče od auta a ona je měla v pelechu
. Jinak mě pomáhá, projít znovu všechno, co jsem dělala a většinou najdu, co hledám. Třeba peněženku v mrazáku, brýle v koši se špinavým prádlem atd.
U nás končí klíče hlavně za topením, sedačkou a televizí. Tak třeba? ![]()
Koupelny i záchod mám prolezený křížem krážem
ze zoufalství jsem projela i mrazák, myčku, hrnce, dřes atd.
jediné, čeho se bojím, aby je nehodila do bazénu a tam nazaplavaly do filtrace ![]()
2× jsem hledala hodinky, pokazde 2 tydny. Jednou byly v nevybalene tasce z knihovny, podruhe za topenim. Pak jsme jeste meli zbytek koberce v roli, tam jsme nachazely mobily.
Psa máme, ale je venku, takže to jsem vyřadila. Malé je 11M, takže nic chytře vymyšleného to nebude
Pokládala jsem je na stolek v hale, jako vždycky a teď je tam prd ![]()
Napadá mě lednička - nenesla jsi nákup (mrazák), komora, špajz, koš na odpadky.
@ynax koš jsem přerovnala, lednici taky, mrazák jakbysmet, v komoře jsem taky byla. Já si fakt už připadám, jak blázen
A já bych se zkusila podívat do auta nebo garáže, vždy když jsem skálopevně přesvedčená, že jsem klíče nahoru donesla to nebývá pravdou. Táta je zase s oblibou nechává na popelnici, která stojí vedle garáže a manžel v nějaké zapadlé kapsičce u oblečení nebo batohu. A když něco sebere malý, tak hledat ve všech krabičkách a taštičkách co má v hračkách i když teď mi tak dobře zašantročil jediný pásek ke kalhotám, že ho hledám už 14dní a nic. ![]()
@Paradise auto mám zamčené, ale je pravda, že garáž prohledaná není ![]()
Tyhle trable znám. Naše malá nejradši věší klíče do své kuchyňky nebo je nacházím v její kabelce. Jednou v chodítku a také u ní v kapse v mikině. Mobil jsem jednou hledala opravdu rekordně dlouhou dobu a nakonec jsem ho našla zastrčený pod mikrovlnkou.