Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nejčastěji najdu v kabelce nebo kapse, pokud něco schová syn, je to v hračkách nebo ve skříni ![]()
Moc Vám děkuji, klíče našel manžel na zahradě, zahrabané v pískovišti
buď pes a nebo malá
malem mě kleplo a navic fungovat asi nebudou
dva dny na ně pršelo..
@anlendy. Tak,hlavně, že je po záhadě…Sice ne tak docela, když se neví, kdo v tom má prsty… ![]()
@anlendy. nezoufej, já jednou shodila zastřihávač do záchoda, po tom samozřejmě nefungoval, ale mě se ho nechtělo vyhodit, byl úplně nový, tak jsem ho strčila na lednici, zapomněla na něj, po měsíci jsem tam uklízela, chtěla jsem ho vyhodit, cvakla a ejhle, funogval ![]()
Dej je na nějakéteplé místo a nech je pořádně proschnout a nesnaž se je teď zkoušet, to až potom ![]()
@Gladys já doma stejně nejsem, mám tu náhradní, tak uvidíme ![]()
@Levandulina to už asi nezjistíme
Baruna(naše fenka) je ale hlavní podezřelá ![]()
Taky bych nezoufala
… já jednou vyprala s manželovýma kalhotama taky tatranku k rádiu do auta (máme takovou pidi, a do kapes zásadně nelozím
) a funguje lépe než před tím (dříve se rádio sem tam seklo při přehrávání mp3)
![]()
Známá našla klíče po 4 dnech v mrazáku
Bohužel i od své ordinace, museli je všechny vyměnit, našli je moc pozdě, ale přece ![]()
Já jsem pískátko měla a bylo to k ničemu…pískalo totiž i při pouhém zasmání a docela to lehlo na nervy.
Jinak - u nás záhada s klíči nevyřešena. Před několika lety jsem si určitě odemkla byt, svazek klíčů jsem tedy musela mít, nebyl to žádný 1 klíček, ale několik klíčů, plus kožená klíčenka. I když jsem od té doby několikrát přestavovala byt, již nikdy se klíče nenašly
.
Buď ráda, že Tvůj „příběh“ má lepší konec
.
@anlendy. než jsem dočetla tak se klíče našli..super
Chtěla jsem ti napsat, že jednou jsem je omylem vyhodila do koše a nezbylo mě nic jiného než za svitu měsíce si jít zahrabat do popelnice. Mě by to nenapadlo, ale manžel mě zná a ví, že všechno vyhazuju takže to bylo co se muselo prohrabat jako první. Klíče tam byli
![]()
@anlendy. Kdyby se od nás odstěhoval, tak by mi to vůbec nevadilo
Kluk ještě rád strkal klíče do jiných zámků, nebo čehokoliv co připomínalo klíčovou dírku.