Klíče - kde ještě hledat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
25.8.13 21:17

@anlendy. Kdyby se od nás odstěhoval, tak by mi to vůbec nevadilo :)

Kluk ještě rád strkal klíče do jiných zámků, nebo čehokoliv co připomínalo klíčovou dírku.

• Citovat
  • Upravit
10369
25.8.13 21:21

Nejčastěji najdu v kabelce nebo kapse, pokud něco schová syn, je to v hračkách nebo ve skříni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 21:22

@lucenka já ho u nás nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.8.13 11:46
@anlendy. píše:
@lucenka já ho u nás nechci :mrgreen:

tak co nasla jsi je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.13 14:33

Pračka, boty v botníku, zásuvky s prádlem, hrnce v lince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.8.13 15:36

Moc Vám děkuji, klíče našel manžel na zahradě, zahrabané v pískovišti :D buď pes a nebo malá :lol: malem mě kleplo a navic fungovat asi nebudou :nevim: dva dny na ně pršelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
27.8.13 15:48

@anlendy. Tak,hlavně, že je po záhadě…Sice ne tak docela, když se neví, kdo v tom má prsty… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.8.13 15:54

@anlendy. nezoufej, já jednou shodila zastřihávač do záchoda, po tom samozřejmě nefungoval, ale mě se ho nechtělo vyhodit, byl úplně nový, tak jsem ho strčila na lednici, zapomněla na něj, po měsíci jsem tam uklízela, chtěla jsem ho vyhodit, cvakla a ejhle, funogval :lol:
Dej je na nějakéteplé místo a nech je pořádně proschnout a nesnaž se je teď zkoušet, to až potom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.8.13 16:42

@Gladys já doma stejně nejsem, mám tu náhradní, tak uvidíme :)
@Levandulina to už asi nezjistíme :lol: Baruna(naše fenka) je ale hlavní podezřelá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
28.8.13 19:15

Taky bych nezoufala ;)… já jednou vyprala s manželovýma kalhotama taky tatranku k rádiu do auta (máme takovou pidi, a do kapes zásadně nelozím :mrgreen: ) a funguje lépe než před tím (dříve se rádio sem tam seklo při přehrávání mp3) :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
21.9.13 23:11

Známá našla klíče po 4 dnech v mrazáku :-))) Bohužel i od své ordinace, museli je všechny vyměnit, našli je moc pozdě, ale přece :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
21.9.13 23:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
22.9.13 08:31

@maminka189 Tak to není vůbec špatné :palec: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kap.ka.ka
22.9.13 17:22

Já jsem pískátko měla a bylo to k ničemu…pískalo totiž i při pouhém zasmání a docela to lehlo na nervy.
Jinak - u nás záhada s klíči nevyřešena. Před několika lety jsem si určitě odemkla byt, svazek klíčů jsem tedy musela mít, nebyl to žádný 1 klíček, ale několik klíčů, plus kožená klíčenka. I když jsem od té doby několikrát přestavovala byt, již nikdy se klíče nenašly :nevim:.
Buď ráda, že Tvůj „příběh“ má lepší konec :lol:.

• Citovat
  • Upravit
33916
22.9.13 17:27

@anlendy. než jsem dočetla tak se klíče našli..super :palec: Chtěla jsem ti napsat, že jednou jsem je omylem vyhodila do koše a nezbylo mě nic jiného než za svitu měsíce si jít zahrabat do popelnice. Mě by to nenapadlo, ale manžel mě zná a ví, že všechno vyhazuju takže to bylo co se muselo prohrabat jako první. Klíče tam byli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný