Klíče - kde ještě hledat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
25.8.13 18:59

@anlendy. pračka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.8.13 19:53

Porad nic? Je pravda, ze syn uz i v tomto veku dokazal ukazat, co kam schoval. V posteli? V choditku je take dobra schova. V botach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.13 20:05

Já jsem jednou hledala mobil, takové oblé buclaté véčko a našlo se asi za měsíc ( :zed: ) v bedně s potřebami pro mimina, kde byly i chůvičky, nejstarší ho tam zkrátka uklidil, že vypadal podobně jako ty chůvy :roll:
Jsem to jen prolítla, ty si pamatuješ, že jsi je donesla domů?
Mě se doma ztratili dvě věci, které užjsem pak nikdy nenašla - jednou kdysi klíče, ještě za bezdětna. Přišla jsem domů, měla jsem šaty bez kapes a vím, že jsem klíče vynesla až nahoru do kuchyně. Od té doby je nikdo neviděl, před pár lety jsem oddělávala dole lišty od kuchyně a čekala, že je třeba najdu tam a fakt nic, záhada.
A pak menstruační kalíšek z římsy na záchodě, jsem ho tam měla připravený a zmizel, ale u toho předpokládám, že ho syn hodil do koše, já ho v tu dobu nepostrádala, tak se koš vynesl a bylo :roll:

Jinak děti jsou schopné dát klíče například do boty, hodit za skříň, zkrátka jakýkoliv otvor, kde se najde, tak ho využijí.
Zkus ještě projít jak jsi přišla, kdes je položila a pak projít okolí po čtyřech, abys byla v tom správném zorném úhlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 20:21

Pořád nic, našla jsem náhradní, tak jsem otevřela auto, tam taky nic..
Přece se nemohl vypařit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.8.13 20:24

Nestrčil je třeba za obývací stěnu? Za botník? Do kapsy nějaké kožené nebo jiné bundy? (Logicky by tam třeba klíče patřily…) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
25.8.13 20:34

Jednou deda ztratil na rybach klice ( jedine ) od auta udajne na louce, cela rodina cely den chodila s magnetama v silonce loukou a hledala je. Nenasly se. Vecer sla dat babicka dedovi susit monterky a vypadly mu z ohrnute nohavice. Proste se netrefil do kapsy. Tip kde hledat? Nedavala jsi treba prat obleceni cos mela na sobe? Kam to muze schovat dite neporadim, ja uz asi 3 tydny hledam 2 struhadla.. Nenasla jsem je. Preji at se zadari, jsem zvedava kde se najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.13 20:36

Já takhle ztratila před dvěma lety snubák, bylo to těsně před porodem, v dvouminutových kontrakcích ho sundám i se zásnubákem, položila jsem je v koupelně na poličku, když jsem se vrátila z porodnice, byl tam jen zásnubák a snubák nikde, už se prostě nenašel :zed: A to tam dcera nemohla nijak dosáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.13 20:55

@terinka4444 jsi mi připomněla tu diskuzi, kde zakladatelka nevěděla, jestli manžel při prstění nenechal prstýnek uvnitř, protože ho ztratil, ona ho tam neměla, prohledali vše okolo, a co vím, tak se nenašel :lol:

Muž takhle taky jednou ztratil klíče od auta, byli jsme na výletě a půjčili jsme si auto na předváděčku, šli jsme takový menší turistický okruh, dojdem k autu a klíče nikde :zed: Naštěstí jsme měli tip přesně na místo, kde asi budou, uprostřed louky, kde jsem mu dávala foťák do batohu a nechala batoh skoro úplně otevřít, čímž se obrátila kapsa, kde je měl, vzhůru nohama a vypadly. Našli jsme je, kdyby ne, tak by to byl šílenej průser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.8.13 20:57

Já takhle na půl roku ztratila taky klíčky od auta. Zamkla jsem a odložila je v přízemí s tím, že až půjdu do patra, tak je uložím na místo. Ale zapomněla jsem, kam jsem je dala. Obrátila jsem barák vzhůru nohama, ale jakoby se vypařily. Pak jsem sáhla do nejpoužívanější kapsy na kočárku a objevila jsem klíče. Doteď nechápu, jak unikly pozornosti při hledání.

• Citovat
  • Upravit
31594
25.8.13 21:00

@lucenka asi ta kapsa nebyla zas tak používaná :mrgreen:

Nejzrádnější je, když něco hledám s vědomím, že předtím, než jsem danou věc uložila, tak jsem si pomyslela „sem to dám, protože tady je to v bezpečí a je to úplně logický místo pro tu věc“ a pak to logicky zaboha nemůžu najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 21:05

Díky, za rady, pořád je ještě nemám, připadám si jak debil :lol: kočáry mám všechny prohledaný, chodítko taky, pak mě ještě napadl výtah, kde taky můžou být, ale rozebírat ho fakt nehodláme, malá jezdí výtahem ráda, takže je to taky velká možnost :lol: barák přes pět pater a teď v tom hledejte klíče o velikosti pěstí a to bez nápovědi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.8.13 21:07

@Gladys právě že to je ta největší a nejpoužívanější :) A hlavně ten kočár je zaparkovaný tak šikovně, že na něj pořád něco odkládám. Takže to bylo první místo, který jsem prohledala. Ale nejspíš tu máme nějakýho skřítka, kterýho baví schovávat věci (hlavně moje) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25.8.13 21:12

A co na střeše auta? Tam je odkládám já, když vyndavám malého ze sedačky. Taky mě napadají třeba kytky, jako květináče, jestli nemáte někde na zemi. U nás věci často schované v botách v předsíni. Když se něco nemůže najít, jdu první tam.
Jo, a taky dírka v podšívce :oops:, já se jednou vracela do práce pro klíče (obě cesty asi 6 km :zed: ) od auta, a měla jsem je celou dobu v kapse :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 21:13

@lucenka jee,tak to nás ten skřítek navštívil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 21:15

@Paní Columbová zeptám se chlapa, jestli se tam koukal :lol: já jsem malá a auta máme všechny vysoký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný