Klíče - kde ještě hledat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
25.8.13 17:12

Kamarád jednou hledal hodinu klíče (venku to bylo), celou dobu je měl na botě, neměl je dobře zašněrovaný a ty klíče vůbec necinkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.8.13 17:18

Nejčastěji zapadlé v sedačce hluboko mezi polštáři nebo schované v troubě dětské kuchyňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 17:36

Já už jsem vážně zoufalá, místa, které jste radily, jsem projela několikrát..v garáži pod autama taky nic, kuchyň nic, hračky nic, kočáry nic, autosedačky nic, pokojíček nic, ložnice nic, koupelny nic, záchody nic, hala nic, obývák nic :cert: manžel se šel potopit do bazénu k filtraci, tam taky nic :cert: už sem fakt blázen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
25.8.13 18:08

A nenechala jsi je v zámku auta? :P.. ne opravdu může být na tom nejneobvyklejším místě, prostě kdekoliv… těžko radit, leda všecky naběhnout k vám a hledat :DD
hodně štěstí, držím palce at se objeví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.8.13 18:09
@anlendy. píše:
Já už jsem vážně zoufalá, místa, které jste radily, jsem projela několikrát..v garáži pod autama taky nic, kuchyň nic, hračky nic, kočáry nic, autosedačky nic, pokojíček nic, ložnice nic, koupelny nic, záchody nic, hala nic, obývák nic :cert: manžel se šel potopit do bazénu k filtraci, tam taky nic :cert: už sem fakt blázen..

no tak to jsi asi milenko v ´prčících, počkej jeste popřemýším :think:
a v ložnici jsi hledala :lol:? aha hledala, tak at nabehnou mamka a tatka
ja jsem včera hledala občanku a nasla jsem ji na chodbě na botníku :D

Příspěvek upraven 25.08.13 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
25.8.13 18:09

@anlendy. nemá je třeba za trikem nebo někde na sobě? Dcera dává věci tam, kam vidí, že je dávám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
25.8.13 18:10

Ještě pomáhalo, když jsem jí řekla: Kam dala Míša…? Kde jsou? Najdi je?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.8.13 18:11
@micelinka píše:
@anlendy. nemá je třeba za trikem nebo někde na sobě? Dcera dává věci tam, kam vidí, že je dávám já.
:D jo no, deti hodně rádi opaku jí veci, co delají ostatní a kabelku proheldala jsi??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.8.13 18:12
@micelinka píše:
Ještě pomáhalo, když jsem jí řekla: Kam dala Míša…? Kde jsou? Najdi je?…

jo ano, hledala jsem jednou, dkyž byla malá dudlíky na spinkajdo, a řekla mi maminko tady jsou, mezi hračkami mi to ukázala, ja myslela, že me klepne :oops: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 18:18

@micelinka no to, když já řeknu malé, kouká na mě, co jako po ní chci :lol:
napadlo mě ještě, že budou někde v autě, protože když zavřu dveře, tak se auto automaticky zamkne, teď ještě najít náhradní klíče :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
25.8.13 18:21

@anlendy. Co třeba někde v kabelce, zapadlé v podšívce, nebo u oblečení to taky někdy může v kapse zapadnout do podšívky (třeba v bundě…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.8.13 18:42
@anlendy. píše:
protože když zavřu dveře, tak se auto automaticky zamkne,

Tak to je vymoženost za všechny prachy :mrgreen: Tak zkus dceru sledovat, třeba k nim dojde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1491
25.8.13 18:43

@RadkaCh no to je, já to do teď nevědala, řekl mi to chlap až teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.8.13 18:58

@anlendy. Tak doufej, že si tam ty klíče nezabouchneš někde několik desítek kilometrů od domova a od náhradních klíčů. A třeba i s mobilem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15674
25.8.13 18:59

@anlendy. pračka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat