Polohování 4 měsíčního miminka

37
31.3.08 09:42

Polohování 4 měsíčního miminka

Pěkné slunečné pondělí :-). Zajímalo by mě, jak často polohujete na bok v postýlce 4 měsíční miminko? A jestli máte pořád postýlku zvednutou pod hlavičkou, nebo to už můžu zrušit, když neublinkává? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1938
31.3.08 10:30

Ahoj Aninko, polohovani jsme u nas uz davno zrusili. Jakmile Tomik vyrostl ze zavinovacky, tak dostal spaci pytel a i kdyz ho dam na bok, za chvili je na zadech a uplne jinde. Postylku jsem dala zrovna o vikendu na rovno a to Tomik ublinkava, ale myslim, ze nemuze byt zvednuty donekonecna. Jestli je to spravne nevim, ja to udelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.3.08 11:55

Ahoj.
Radeček spí s náma v posteli a pořád ho dávám výš a na bok.On rád spí na boku.A po nočním koju ho dám spát na druhý bok.
http://img.fotoalba.centrum.cz/…565366_4.jpg /> Sice se v noci přetočí na záda a posune dolů na rovné,ale pro jistotu ho tak raději dávám.Neublinkává.Kdyby spal v postýlce,tak bych ho taky ještě nechala spát vyvýšeně.Já jsem postýlku dětem dávala do roviny asi až kolem půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.3.08 11:57

Hmmm,tak koukám,že na té fotce to nejde poznat. :oops: Na tom polštáři leží skoro celý a pod tím polštářem je ještě jeden menší,aby to fakt bylo šikmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.3.08 12:34

Ahoj, my jsme polohování zrušili už někdy ve 2 měsících - od té doby se Marjánka začala vracet na zádíčka sama, takže to nešlo - od 6 měsíců začala spát na boku sama. A zvýšený rošt jsme měli donedávna kvůli permanentní rýmě :roll: Až když jsme dávali postýlku do nižší polohy (asi v 7 měsících), tak jsme to zrušili. Ale momentálně máme opět postýlku podloženou knížkami :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
31.3.08 13:30

ahoj,
podlozeno nemame cca od 2 mesicu, na bok jsem ho prestala davat taky nejak tak, ale ted zase na boku spi, protoze spi se mnou a kdyz v noci pije, zustane uz na tom boku lezet a na dalsi kojeni se oba jen prekulime na 2. bok :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí