Polohové vertigo a cvičení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.8.16 08:49

Polohové vertigo a cvičení

Ahoj všem, hledám někoho, kdo má polohové vertigo a cvičil Brandt – Daroffovy cviky. Opravdu jste zvládli 8 cviků naráz? Zkouším postupně přidávat, včera jsem zvládla 4 cviky a pak už jsem zvracela, nedávám to. Fakt jich musí být 8? Pomohlo vám to?
Prosím o zachování anonymity. Nemusí příbuzní, co sem chodí, vědět co mi je.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
313
30.11.16 11:17
@Anonymní píše:
Ahoj všem, hledám někoho, kdo má polohové vertigo a cvičil Brandt – Daroffovy cviky. Opravdu jste zvládli 8 cviků naráz? Zkouším postupně přidávat, včera jsem zvládla 4 cviky a pak už jsem zvracela, nedávám to. Fakt jich musí být 8? Pomohlo vám to?
Prosím o zachování anonymity. Nemusí příbuzní, co sem chodí, vědět co mi je.

Já osobně na začátku cvičím Eployuv manévr.. zabírá rychleji než Brand. Na YouTube je i video jak se to děla popř. najdes na netu i články ;) držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.16 16:30

@claire2 už jsem si zvykla, nejhorších bylo prvních 6 týdnů. Teď už to zvládnu odcvičit za tři minutky, bez závratí. A když se mi někdy udělá špatně na začátku cvičení, tak to prostě přeruším a druhý den už je to zase v pohodě. Ale na to cvičení kouknu, to mi nikdo neříkal.

• Citovat
  • Upravit
313
30.11.16 16:38
@Anonymní píše:
@claire2 už jsem si zvykla, nejhorších bylo prvních 6 týdnů. Teď už to zvládnu odcvičit za tři minutky, bez závratí. A když se mi někdy udělá špatně na začátku cvičení, tak to prostě přeruším a druhý den už je to zase v pohodě. Ale na to cvičení kouknu, to mi nikdo neříkal.

Aha.. tady je odkaz..http://www. neurofyzionet. cz/cz/188-BPPV-=-zavrat. html kdyby se ti to nedařilo najít ma YouTube..nápis sem a já ti hodim odkaz..máš můj obdiv.. mě se to vrací občas.. a teď se ti vrátilo..a už druhý den se kamarádim s postelí..Teď se mi točí hlava i při chůzi.. což dříve nedělalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.16 16:42

@claire2 mně jo, kolikrát jsem šla jako opilá. Nejlepší je držet se nějaké pomyslné čáry, např. na chodníku spáry ve dlaždičkách :).A moc nekoukat kolem. Ale je to pěkný hnus.

• Citovat
  • Upravit
313
30.11.16 17:14
@Anonymní píše:
@claire2 mně jo, kolikrát jsem šla jako opilá. Nejlepší je držet se nějaké pomyslné čáry, např. na chodníku spáry ve dlaždičkách :).A moc nekoukat kolem. Ale je to pěkný hnus.

Díky zkusím to :) a nějaký nápad co zabírá na nauzeu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.16 17:18

@claire2 naposledy mi doktor napsal cerukal, ale zdá se mi to divné, naštěstí jsem to nemusela zkoušet.

• Citovat
  • Upravit
313
30.11.16 17:27
@Anonymní píše:
@claire2 naposledy mi doktor napsal cerukal, ale zdá se mi to divné, naštěstí jsem to nemusela zkoušet.

ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast