Těhotenství a bolest konečníku

Anonymní
20.8.16 08:20

Těhotenství a bolest konečníku

Zdravím holky,
mám tu jedno choulostivější téma. Jsem ve 12tt a od včera mě začal bolet konečník, pouze bolí, nic mě nesvědí, krev jsem zatím taky nikde neobjevila. Takže právě váhám, jestli to je nakonec nějaký hemeroid. :nevim: Každopádně já nikdy tohle nezažila, až teďka, když jsem těhotná. Navíc když jdu na malou, tak mě potom zadek začne z toho pálet. Jinak včera přes den jsem to moc nevnímala, že by mě něco bolelo, ale večer to byla taková tupá bolest, vůbec nevím, co to může být. Mám z toho strach, aby to náhodou nějak neuškodilu miminku. Samozřejme že pokud to nepřestane, tak půjdu k doktorovi.. Ale jen se ptám, jestli tu nemá někdo s tímto zkušenost, že by mi pomohl, co třeba pomáhá :nevim:

Děkuju moc :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4471
20.8.16 09:16
@Anonymní píše:
Zdravím holky,
mám tu jedno choulostivější téma. Jsem ve 12tt a od včera mě začal bolet konečník, pouze bolí, nic mě nesvědí, krev jsem zatím taky nikde neobjevila. Takže právě váhám, jestli to je nakonec nějaký hemeroid. :nevim: Každopádně já nikdy tohle nezažila, až teďka, když jsem těhotná. Navíc když jdu na malou, tak mě potom zadek začne z toho pálet. Jinak včera přes den jsem to moc nevnímala, že by mě něco bolelo, ale večer to byla taková tupá bolest, vůbec nevím, co to může být. Mám z toho strach, aby to náhodou nějak neuškodilu miminku. Samozřejme že pokud to nepřestane, tak půjdu k doktorovi.. Ale jen se ptám, jestli tu nemá někdo s tímto zkušenost, že by mi pomohl, co třeba pomáhá :nevim:Děkuju moc :andel:

pokud jsou to hemeroidy (a já si s nimi zažila své, jelikož jsem je měla už od dětství takže těhotenství jedna - žůžo labůžo, těhotenství dva - hledala jsem info o plastice) Nicméně nedávno šel na trh hemagel speciálně na hemeroidy..můžou to užívat kojící i těhotné, i děti…tak na to mrkni ;) http://www.hemagel.cz/…lio-produktu?4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.8.16 09:32

Tak pro tehotne i kojici tady byl pripravek na hemoroidy vzdycky. Jmenuje se to PreparationH, stoji par korun a kupuje se normalne v lekarne. Bud ve forme cipku a nebo ve forme masti. Je to prirodni produkt.

Zakladatelko, to nemusi vubec nic znamenat. Muze to souviset s hormonalni rovnovahou i treba s rozestupovanim panve a proste chystanim se telu na porod - je to dlouha cesta, takze telo s tou pripravou zacina uz od pocatku tehotenstvi. Jinak to klidne muze byt i to, ze v tehotenstvi dochazi k prekrveni sliznic, takze ti muze tect krev z nosu a proste pokud se hodne prekrvuje sliznice u ritniho otvoru, tak muzes problemy mit i tam. Hemoroidy se ti samozrejme muzou zacit delat. Mne se poprve objevily po prvnim porodu, ale uz predtim jsem mela problem s tim, ze mam tenke zily a proste kolem ritniho otvoru se tvorily prasklinky, ktere malokdy krvacely, ale palilo to a pri hojeni svedilo, jak tu pises. Takze opravdu to muze byt cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.8.16 09:40

@Amys jojo stejně jako DobexilH a podobné věci na jedno brdo..ten Hemagel je ale trochu jiná liga ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.8.16 09:44

@reinkarnace Tak mne to fungovalo a funguje. Po poslednim porodu jsem nemusela ani na ligaci. Ale to je jako se vsim, na kazdeho funguje neco jineho. Znama si pochvalovala treba gel z dubove kury, ale mne nevyhovoval, za prve palil a za druhe vysusoval, takze to bylo kontraproduktivni. Ale samozrejme pokud bych mela problemy dal, budu zkouset dalsi preparaty :D Tady na tom Hemagelu se mi libi, ze vzlina. To je zajimava informace. To by meli udelat s vaginalnima cipkama na mykozu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.16 12:34

Super, zkusím si koupit ten Hemagel a uvidím :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat