Polonahý syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
4.6.20 17:11
@Anonymní píše:
A jak mu mám naznačit, aby si na něj pořád nesahal, on to totiž dělá i na veřejnosti. Pořád si ho různě upravuje a tak, když je polonahý má tu ruku v těch boxerkách skoro pořád.

Prosim te a jak jsi doted vychovavala sve deti, kdyz nevis, jak jim mas rict elementarni veci? 8o

Napadlo mě, ze bych mu rekla: Prosim te, Tomasi, prestan se hrabat v rozkroku, vypadas jak uchyl nebo ze se nemyjes a mnozej se ti tam brebery. A doma si vem teplaky nebo kratasy, mas je ve skříni. Nebudu koukat na dospeleho chlapa v trenclich. Diky

Jinak chozeni doma ve spodnim pradle neuznávám, vyjimkou jsou extremni teploty :roll:

• Citovat
  • Upravit
4155
4.6.20 17:12

Prostě mu to řekni, je to tvůj syn, tak snad spolu mluvíte, ne? A řekni mu to narovinu, žádné naznačování. A i o tom rovnání nádobíčka bys mu měla říct, že je to nevhodné a vulgární, pokud to dělá na veřejnosti. Vždy se dá jít stranou nebo se otočit, pokud už je to nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
4.6.20 19:04

A kde jinde se má na něm podrbat než doma, bylo by ti milejší, aby to dělal na veřejnosti? Prostě mu řekni, at se oblékne, třeba do kratasů, že to není vhodné před mladší sestrou. Jinak, i dospělí chlapi se na něm občas podrbou a přehodí ho, my to můžeme těžko posoudit, jak je to tam zrovna tlačí když to zařízení nemusíme tahat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.6.20 19:52
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám už starší děti syn 15 let a dcera 10 let. Potřebovala bych pomoct s mým 15-ti letým synem. Jsem rozvedená a on je doma jediný muž. Chodí doma jen v boxerkách, a mně to nepřijde úplně vhodné. Často si ho různě prohrabuje a sahá si na něj. Vždy, když přijde domů, ze školy nebo zvenčí, okamžitě se vysvlíkne a rozcapí se na chvíli na gauč, pak normálně funguje, avšak stále jen v těch boxerkách. Navíc v 15-ti letech už je celkem obdařenější, takže ta boule v boxerkách je v celku velká.
Přijde mi to trochu nechutné a nevhodné, navíc dcera už na něj občas pokukuje.
Myslela jsem že dospívající bývají stydliví. Máte někdo podobně? Jak mu mám naznačit aby se více oblékal?
Děkuji

Co otevřít hubu a říct mu to? Twl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.6.20 19:55

Dopadlo to přesně jak jsem čekala! :zed:
Přišla jsem domů z práce, syn, jak jinak než v boxerkách a triku, rozcapený na gauči, ruku měl strčenou v boxerkách. Řekla jsem mu, že bych si s ním chtěla o něčem promluvit. Dcera byla naštěstí pryč, takže jsem si s ním mohla v klidu promluvit, řekla jsem mu jestli by se nechtěl začít doma více oblékat, že už není malý, aby chodil doma nahý/polonahý. Poté jsem mu řekla, že chápu, že během dospívání ho to tam dole může svědit a pod., ale ať si na něj sahá někde v soukromí. On mi na to odpověděl, že je doma, že je mu to je tak příjemné, vysvlíknout se vždy z kalhot a být doma jen v tom co je mu pohodlné, kde jinde než doma může mít pohodlí. Pak prý že si na něj nesehá, že neví jak jsem na to přišla a pokud prý mi to vadí tak ať se mu tam nedívám. A bylo! Už se o tom nechtěl semnou bavit. Hned po rozhovoru si podrbal rozkrok, tak mu říkám, to je přesné o čem mluvím a on na to hned, že si nic nedrbal, že se prý jen dotkl rukou boxerek nic víc a že teď aspoň ví kam se mu koukám. Samozřejmě zůstal v boxerkách. :zed: Já jsem věděla, že to tak dopadne a teď nevím co dál. Já i dcera doma chodíme vždy zásadně oblečené. Nechce se mi už o těchto,,intimnostech” s ním takto bavit. Je mu to může být také nepříjemné. Alespoň pro uklidnění, chodí vaši dospívající synové doma také jen ve spodním prádle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
4.6.20 20:02

@Šutlová Ne, to opravdu nechodí, pokud není venku pařák…a kdyby si tam neustále hrabal, tak by musel zůstat ve svém pokoji…tam si může klidně chodit třeba nahý a hrabat si na něj od rána do večera…nevím, proč se ti o tom nechce s ním mluvit…kdo jako jiný? Ty si máma, ne? A že je mu to nepříjemné by mi bylo fakt jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.6.20 20:08
@Šutlová píše:
Dopadlo to přesně jak jsem čekala! :zed:
Přišla jsem domů z práce, syn, jak jinak než v boxerkách a triku, rozcapený na gauči, ruku měl strčenou v boxerkách. Řekla jsem mu, že bych si s ním chtěla o něčem promluvit. Dcera byla naštěstí pryč, takže jsem si s ním mohla v klidu promluvit, řekla jsem mu jestli by se nechtěl začít doma více oblékat, že už není malý, aby chodil doma nahý/polonahý. Poté jsem mu řekla, že chápu, že během dospívání ho to tam dole může svědit a pod., ale ať si na něj sahá někde v soukromí. On mi na to odpověděl, že je doma, že je mu to je tak příjemné, vysvlíknout se vždy z kalhot a být doma jen v tom co je mu pohodlné, kde jinde než doma může mít pohodlí. Pak prý že si na něj nesehá, že neví jak jsem na to přišla a pokud prý mi to vadí tak ať se mu tam nedívám. A bylo! Už se o tom nechtěl semnou bavit. Hned po rozhovoru si podrbal rozkrok, tak mu říkám, to je přesné o čem mluvím a on na to hned, že si nic nedrbal, že se prý jen dotkl rukou boxerek nic víc a že teď aspoň ví kam se mu koukám. Samozřejmě zůstal v boxerkách. :zed: Já jsem věděla, že to tak dopadne a teď nevím co dál. Já i dcera doma chodíme vždy zásadně oblečené. Nechce se mi už o těchto,,intimnostech” s ním takto bavit. Je mu to může být také nepříjemné. Alespoň pro uklidnění, chodí vaši dospívající synové doma také jen ve spodním prádle?

Synovi je pět a svléká si ponožky a triko. Když je mu vedro. Až mu bude 15, doufám, že když mu něco řeknu, že poslechne. Nebo holt bude v trenclích jen v pokojíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.6.20 20:11

On normálně poslouchá na slovo, náš vztah je super, je ke mě hodně upřímný, čehož si moc cením :*, jen je v tomhle trochu jiný a tvrdohlavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.6.20 20:28
@Šutlová píše:
On normálně poslouchá na slovo, náš vztah je super, je ke mě hodně upřímný, čehož si moc cením :*, jen je v tomhle trochu jiný a tvrdohlavý.

Tak mu ukaž taky tu tvrdohlavost a trvej na tom, že jak vyjde z pokoje, bude dodržovat ústrojovou kázeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.6.20 21:50

Syn to už přehnal

Večer, po našem rozhovoru, po kterém v boxerkách zůstal stejně, se šel vysprchovat. Do koupelny musí jít přes obývák, ve kterém jsem byla já. Vyšel z pokoje zcela nahý, což mě dost zaskočilo 8o, v boxerkách jsem ho viděla denně, ale takto zcela nahého už dlouho ne. Není divu, že má v boxerkách vždy tak velkou bouli, překvpilo mě i jak ho má dosti zarostlého, což vypadalo fakt strašné a já byla ráda, že dcera spí u kamarádky, a nemusí ho tak vidět nahého, má na to ještě čas. Pomaličku se promenádoval obývákem, když viděla jak na něj koukám pověděl mi:,, no co je, vadilo ti, že chodím v boxerkách, tak jsem to změnil”. To už jsem nevydržela, řekla jsem mu ať se jde okamžitě obléknout a v boxerkáxh už ho taky nehci vidět a opravdu poslechl, do koupelny pak šel celý oblečený a dokonce si vzal i pyžamo (spával také v boxerkách). Na jednu stranu jsem pyšná a doufám, že mu to vydrží, ale na druhou stranu se bojím, že se už nebude cítit doma tak dobře. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.6.20 22:24

@Šutlová
A nepíše nám to spíš ten pubertální mladík? Tohle už mi přijde dost ujetý… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
4.6.20 22:25

Podle mě jsi jenom úchylný troll, ale moc nechápu, co je divného na tom, že kluk leží na gauči v trenkách. Mě teda mnohem více vadí, když se mi děti válí po gauči v oblečení ve kterém byly venku, ale na trenkách a tričku nevidím nic špatného. Jestli si na něj sahá co chvíli, to už by mi vadilo, ale nechápu co řešíš, prostě mu řekni ať to nedělá před tebou a ať si to svoje nádobíčko rovná v pokoji, že na to nejsi zvědavá :nevim:. Ale jak říkám, stejně si děláš srandu.

• Citovat
  • Upravit
Katchulina
4.6.20 22:27
@Šutlová píše:
Večer, po našem rozhovoru, po kterém v boxerkách zůstal stejně, se šel vysprchovat. Do koupelny musí jít přes obývák, ve kterém jsem byla já. Vyšel z pokoje zcela nahý, což mě dost zaskočilo 8o, v boxerkách jsem ho viděla denně, ale takto zcela nahého už dlouho ne. Není divu, že má v boxerkách vždy tak velkou bouli, překvpilo mě i jak ho má dosti zarostlého, což vypadalo fakt strašné a já byla ráda, že dcera spí u kamarádky, a nemusí ho tak vidět nahého, má na to ještě čas. Pomaličku se promenádoval obývákem, když viděla jak na něj koukám pověděl mi:,, no co je, vadilo ti, že chodím v boxerkách, tak jsem to změnil”. To už jsem nevydržela, řekla jsem mu ať se jde okamžitě obléknout a v boxerkáxh už ho taky nehci vidět a opravdu poslechl, do koupelny pak šel celý oblečený a dokonce si vzal i pyžamo (spával také v boxerkách). Na jednu stranu jsem pyšná a doufám, že mu to vydrží, ale na druhou stranu se bojím, že se už nebude cítit doma tak dobře. :,(

No tak teď už mám jasno :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6
4.6.20 22:40
@Russet
A nepíše nám to spíš ten pubertální mladík? Tohle už mi přijde dost ujetý… :roll:

Tohle by ani pubertální mladík nevymyslel. :,(
Spíš můj syn jde do puberty a už to bude asi jen horší :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.6.20 22:44
@Šutlová píše:
Tohle by ani pubertální mladík nevymyslel. :,(
Spíš můj syn jde do puberty a už to bude asi jen horší :,(

Jestli se bojíš patnáctiletého smrada, tak by se měl zapojit otec. Jestli teda existuje. Abys příště nenašla doma párty nebo něco horšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí