Polonahý syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
4.6.20 22:54

K otci chodí jednou za 14 dní na víkend. O synových zlozvycích nic neříkal. Rozvedli jsme se před 5ti lety do té doby chodil syn doma normálně oblečený. Zlomilo se to až po otcově odchodu. Jinak jeho otec chodil doma vždy oblečený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.6.20 15:40
@Šutlová píše:
Dopadlo to přesně jak jsem čekala! :zed:
Přišla jsem domů z práce, syn, jak jinak než v boxerkách a triku, rozcapený na gauči, ruku měl strčenou v boxerkách. Řekla jsem mu, že bych si s ním chtěla o něčem promluvit. Dcera byla naštěstí pryč, takže jsem si s ním mohla v klidu promluvit, řekla jsem mu jestli by se nechtěl začít doma více oblékat, že už není malý, aby chodil doma nahý/polonahý. Poté jsem mu řekla, že chápu, že během dospívání ho to tam dole může svědit a pod., ale ať si na něj sahá někde v soukromí. On mi na to odpověděl, že je doma, že je mu to je tak příjemné, vysvlíknout se vždy z kalhot a být doma jen v tom co je mu pohodlné, kde jinde než doma může mít pohodlí. Pak prý že si na něj nesehá, že neví jak jsem na to přišla a pokud prý mi to vadí tak ať se mu tam nedívám. A bylo! Už se o tom nechtěl semnou bavit. Hned po rozhovoru si podrbal rozkrok, tak mu říkám, to je přesné o čem mluvím a on na to hned, že si nic nedrbal, že se prý jen dotkl rukou boxerek nic víc a že teď aspoň ví kam se mu koukám. Samozřejmě zůstal v boxerkách. :zed: Já jsem věděla, že to tak dopadne a teď nevím co dál. Já i dcera doma chodíme vždy zásadně oblečené. Nechce se mi už o těchto,,intimnostech” s ním takto bavit. Je mu to může být také nepříjemné. Alespoň pro uklidnění, chodí vaši dospívající synové doma také jen ve spodním prádle?

Je to zvláštní u téměř dospělého a ještě tvrdí, že to nedělá, jako by si to fakt ani neuvědomoval…
Jinak to začal dělat teprve teď? Nebo to dělá už kolik let?
Přece jen tyhle věci by se měly řešit už dřív, pochybuju, že to začal dělat teprve teď v 15 letech…Ja bych tedy zasáhla už dřív, ale třeba si už zvykl od mala, že vám to doma nevadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí