Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jitkabokule píše:
no a kde ho kupujete?jezdíte přímo do Polska?
Já ho beru od jedné holčiny na mimibazaru, je jch tam víc. Samozřejmě cena se zvyčšuje díky poštovnému, alepořád vychází levněji než v lékárně nebo internetu ![]()
Taky jsem kupovala přes MMB, 250 za krabici a vyzvedávala jsem si přímo u paní v Praze.
jenže česká republika patří taky k těm východním státům ![]()
Arumba píše:
Já nad tím taky přemýšlela, ale nakonec jsem se radši rozhodla pro český. Bojím se. Není to tak dlouho co mělo problémy nestlé nebo kdo to byl, že dodávali do „východních“ států méně kvalitní výrobky, myslím že to byly nějaké čoko tyčinky. Přemýšlela jsem nad tím dlouho a nebudu riskovat. Na mall.cz je akce na 6-ti balení a rozdíl oproti bebilonu je pak už jen 50,– /krabice
tinuszka píše:
jenže česká republika patří taky k těm východním státům
Arumba píše:
Já nad tím taky přemýšlela, ale nakonec jsem se radši rozhodla pro český. Bojím se. Není to tak dlouho co mělo problémy nestlé nebo kdo to byl, že dodávali do „východních“ států méně kvalitní výrobky, myslím že to byly nějaké čoko tyčinky. Přemýšlela jsem nad tím dlouho a nebudu riskovat. Na mall.cz je akce na 6-ti balení a rozdíl oproti bebilonu je pak už jen 50,– /krabice
Ale pořád jsme v tomhle směru o krok napřed než Polsko, Maďarsko atd. Ale jak jsem psala, to je jen můj názor
Já kupuji Nutrilony v DM drogerii, vždy použiji jokera 25% sleva, tak mě krabice vychází na nějakých 257 Kč. Když tam pravidelně nakupujete, tak ty body na jokery máte. Navíc když využijete slevu na akční balení po dvou kusech, často to mívají, tak vyjde ještě levněji.
Tak to je bomba cena, musím taky vyrazit do DM
díky za tip!!!
Arumba píše:
Jenze oni vychod berou uz i nas!!!
Ver tomu, delam v potravinach. I jogurty pro CR jsou vyrabeny stejne jako pro Rumunsko a ukrajinu ![]()
Malej je zhruba od 2. měsíce na Bebilonu a žádný problém. Objednávám od paní z MMB
Jsem teprve těhotná ( po druhé ) a jelikož jsem měla u prvního dítěte problémy s kojením, musely jsme dávat UM. Chtěla bych samozřejmě kojit, ale pokud to opět nepůjde, už teď uvažuji jaké dát UM. Narazila jsem na diskuzi o Bebilonech a pořád váhám, protože jsem celkem nedůvěřivá k něčemu co neznám a nekoupím si sama někde v obchodě nebo v lékárně. Myslíte, že i když je to stejná firma, že by mezi tím byly nějaké rozdíly? Myslím v tom složení - Nutrilon x Bebilon?
P.S. Někdy není na škodu omrknout akce v tescu. Já tam před 2týdny nakoupila 600g nutrilon za 134kč. V akci ho měli za 188kč,ale přes pokladnu procházel za těch 134kč. Přišla jsem na to úplně náhodou protože to byla mimo letáková akce. Takže jsem nakoupila do zásoby
a od té doby po každé nakouknu do regálu na cenu nebo popř.vyzkouším na sceneru pro zjištování cen.
Taky používáme a bez problémů.Složení je stejné jen jiný název
. Mamka mi vozí i kašičky a mlíčka od Hipp..a super!