Polský Nutrilon - Bebilon

3959
7.1.12 11:57

polský nutrilon- bebilon

maminky máte ho někdo vyzkoušený..je to opravdu ten pravý nutrilon..známá ho kupuje o 120kč levnější.. tak jsem nad tím taky přemýšlela.. jen se toho tak trošku bojím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
7.1.12 12:01

Ahoj, syn je na něm od 5.měsíce(tzn. už skoro 2roky), kdy mě na něj upozornila kamarádka. Kvůli alergii na mléko jsem mu kupovala pouze Bebilon AC(v českých lékárnách s Nutrilonem AC to byly pálky :roll: ), a neměl sebemenší problém :palec: Prý je to Nutrilon, jen v Polsku se jmenuje Bebilon. kontrolovala jsem i složení s Nutrilonem a sedí to. Takže se neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
7.1.12 12:02

Je to stejný výrobce, stejné složení, jen pro polský trh jiný název a ta cena je také úplně o něčem jiném, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
7.1.12 12:03

známá právě taky říkala, že je to naprosto stejné..ale víc lidí, víc ví… ;) děkuju za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.1.12 12:05

Ahoj, my na něj přešli právě tento týden. Používáme Nutrilon,resp. Bebilon Comfort a jak píšeš, je o dost levnější, než ten český Nutrilon. Jde jen o změnu názvu pro polský trh. Firma jež ho vyrábí je naprosto stejná - Nutricia. Složení odpovídá Nutrilonu, když si dáš práci a po polski to vyluštíš :o)A i kdyby tam byly nějaké nepatrné rozdíly říkám si, když může být dobrý pro polské dětičky, proč by nemohl být pro to moje? Není to takový rozdíl jako Afrika - Evropa! Tam jsou požadavky na výživu jiné, ne?
Jinak zatím nám vyhovuje, žádný změny nepozoruji, tudíž používáme dál a malá je spokojená. :lol: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
7.1.12 12:17
Jani511 píše:
Ahoj, my na něj přešli právě tento týden. Používáme Nutrilon,resp. Bebilon Comfort a jak píšeš, je o dost levnější, než ten český Nutrilon. Jde jen o změnu názvu pro polský trh. Firma jež ho vyrábí je naprosto stejná - Nutricia. Složení odpovídá Nutrilonu, když si dáš práci a po polski to vyluštíš :o)A i kdyby tam byly nějaké nepatrné rozdíly říkám si, když může být dobrý pro polské dětičky, proč by nemohl být pro to moje? Není to takový rozdíl jako Afrika - Evropa! Tam jsou požadavky na výživu jiné, ne?
Jinak zatím nám vyhovuje, žádný změny nepozoruji, tudíž používáme dál a malá je spokojená. :lol: ..

ani tak mi asi nešlo o to jestli tam je něco škodlivého, ale spíš o chuť..malý je dost mlsnej, třeba sunar by mi nevypil.. ale jak píšeš polské dětičky to taky baští.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
7.1.12 12:18

zkusím a uvidím..děkuju holky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.1.12 12:28
aajulinka píše:
Jani511 píše:
ani tak mi asi nešlo o to jestli tam je něco škodlivého, ale spíš o chuť..malý je dost mlsnej, třeba sunar by mi nevypil.. ale jak píšeš polské dětičky to taky baští.. ;)

Tak o to bych se asi nebála, chuť mi přišla stejná…stějně „hnusná“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
7.1.12 12:47

Já nad tím taky přemýšlela, ale nakonec jsem se radši rozhodla pro český. Bojím se. Není to tak dlouho co mělo problémy nestlé nebo kdo to byl, že dodávali do „východních“ států méně kvalitní výrobky, myslím že to byly nějaké čoko tyčinky. Přemýšlela jsem nad tím dlouho a nebudu riskovat. Na mall.cz je akce na 6-ti balení a rozdíl oproti bebilonu je pak už jen 50,– /krabice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
7.1.12 13:14

Zdravím všechny, taky mi to nedalo a proto jsem kontaktovala přímo výrobce s dotazem, jaký je rozdíl mezi Bebilonem a Nutrilonem. Poslali mi vyhýbavou odpověď, že každá země má jinou legislativu a požadavky na kvalitu potravin… Totéž platí pro jejich označování. Proto jsem se rozodla zůstat u Nutrilonu ;) Jak píše Arumba, na mallu je akce dlouhodobě za 299,– při koupi 6ks, takže ten rozdíl není tak veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.1.12 13:23

Taky jsem ho používala. Jestli je to opravdu stejné na gram to nevím, ale dítě přežilo a problém s tím nemělo. Problém nemělo ale nikdy s ničím, tak těžko posoudit:-) Teď po roce věku jsme přešli na mlíko Babylove z DM drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.1.12 13:24
Arumba píše:
Já nad tím taky přemýšlela, ale nakonec jsem se radši rozhodla pro český. Bojím se. Není to tak dlouho co mělo problémy nestlé nebo kdo to byl, že dodávali do „východních“ států méně kvalitní výrobky, myslím že to byly nějaké čoko tyčinky. Přemýšlela jsem nad tím dlouho a nebudu riskovat. Na mall.cz je akce na 6-ti balení a rozdíl oproti bebilonu je pak už jen 50,– /krabice

Asi bude rozdíl mezi čokotyčinkama a mlíkem pro mimina, který musí něco splňovat narozdíl od těch tyčinek. Ostatně, polský děti taky žijou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
7.1.12 13:30

Normy jsou téměř na vše. Ono nutriční hodnota není totéž jako surovinové složení. Já ti to nevnucuju, jen jsem napsala svůj názor.
Věřím že polské děti přežily, ale otázka byla jestli je to stejné a na to jsem napsala svůj názor. Neříkám že to tak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
7.1.12 13:36

no a kde ho kupujete?jezdíte přímo do Polska? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
7.1.12 13:37

známá jezdí do jelení gory do tesca..mají ho tam o 120kč levnější. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí