Polštář Dita outlast - je vhodný pro roční dítko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3355
25.2.14 09:43

Polštář Dita outlast

Ahoj mamky, nemá někdo poštář s outlastem z Dity Tábor? Můžete mi někdo napsat jak je vysoký? Je vhodný pro roční dítko? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
212
25.2.14 10:17

Ahoj,
sice nemám přímo outlast, ale polštář royal od té samé značky. Kupovala jsem si to v obchodě těhulky http://www.tehulky.cz/…outlast.html a paní, která podává info, ví snad všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
25.2.14 10:49

@Trudi dík, zkusím jí napsat. A ten royal je pro roční mimčo vhodný, na fotce vypadají stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
25.2.14 11:28

Já ho dětem kupovala ještě před prvním rokem a polštář byl fajn. Je v něm takový trhaný materiál, který se umí rozptýlit podle potřeby. Holka měla radši pod hlavou míň, tak jsem jí ten polštář otevřela zipem a trošku toho materiálu odebrala a postupně podle jejích potřeb přidávala. My s tím jsme fakt spokojení a koupila jsem to samé i pro nás dospělé - taky tu verzi royal. Hodně jsem zvažovala i ten outlast, ale nechtělo se mi do toho dávat tolik peněz a teď toho možná i malinko lituju, protože kupuju dětem to oblečení outlast a je to fakt super, jak to umí pracovat s teplotou těla a regulovat nepřehřívání a zimu. Každopádně si myslím, že ani s jedním neprohloupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
25.2.14 11:36

@Trudi Ten s outlastem se otevírat nedá, leda rozpárat a zip našít. Ale dík. Určitě koupím outlast, malá je taková horkokrevná a postupně je pořídím i nám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí