Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj mamky, nemá někdo poštář s outlastem z Dity Tábor? Můžete mi někdo napsat jak je vysoký? Je vhodný pro roční dítko? Děkuji.
Ahoj,
sice nemám přímo outlast, ale polštář royal od té samé značky. Kupovala jsem si to v obchodě těhulky http://www.tehulky.cz/…outlast.html a paní, která podává info, ví snad všechno.
@Trudi dík, zkusím jí napsat. A ten royal je pro roční mimčo vhodný, na fotce vypadají stejně.
Já ho dětem kupovala ještě před prvním rokem a polštář byl fajn. Je v něm takový trhaný materiál, který se umí rozptýlit podle potřeby. Holka měla radši pod hlavou míň, tak jsem jí ten polštář otevřela zipem a trošku toho materiálu odebrala a postupně podle jejích potřeb přidávala. My s tím jsme fakt spokojení a koupila jsem to samé i pro nás dospělé - taky tu verzi royal. Hodně jsem zvažovala i ten outlast, ale nechtělo se mi do toho dávat tolik peněz a teď toho možná i malinko lituju, protože kupuju dětem to oblečení outlast a je to fakt super, jak to umí pracovat s teplotou těla a regulovat nepřehřívání a zimu. Každopádně si myslím, že ani s jedním neprohloupíš.
@Trudi Ten s outlastem se otevírat nedá, leda rozpárat a zip našít. Ale dík. Určitě koupím outlast, malá je taková horkokrevná a postupně je pořídím i nám ![]()