Polštář u dítěte - 1 rok

Anonymní
3.6.23 00:02

Polštář u dítěte 1 rok

Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Mám syna 14 měsíců. Od narození neměl žádný polstar takže na nej nebyl zvyklý. Poslední měsíc si ale začal sám od sebe ve spánku pod hlavu hrnout deku, mantinel od postýlky, proste cokoliv našel po ruce. Teď par dni po sobě spal se mnou na posteli a sám se stále sunul na můj polstar. Zkusila jsem mu dat dětský polstar do postýlky a začal spát celou noc. Vsude ale čtu, ze to není ještě vhodný pro takto malé dítě. Myslite, ze je to hodně spatne a polstar mu mám vzít než si zvykne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
3.6.23 00:37

Nechápu proč by to mělo být špatně. Ale já spím a spala vždy s prcošama v posteli takže jsem je měla u sebe a věděla jsem co se děje atd. V postýlce by si se bála že se udusí nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3018
3.6.23 00:43

Normálně mu ho nechej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
3.6.23 01:20

Však mu nedáváš polštář 70×70cm, ale ten menší 40×60. I kdyby se mu nějakým omylem podařilo zavrtat hlavu pod něj, tak se opravdu neudusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
3.6.23 05:31

Polštář mít může. Moje děti v tomto věku měly dětský stabilizační polštář ve tvaru motýlka nebo medvídka z paměťové pěny.
Milujeme paměťovou pěnu. Před pár lety, když jsme ji objevili, tak jsme vyházeli všechny ostatní polštáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.6.23 08:55

A usinacka, ze by si ho dal pod hlavicku? Jinak vhodny polstarek pro deti proc ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.23 11:25

Děkuji za rady. Spis než o udušení mi šlo o to, ze je to nevhodný skrz pater prý až do 2-3 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML