Polygynax

28414
2.7.07 21:50

Polygynax

Ahoj vševědky :wink:
Mám problém, začal mi výtok, dnes jsem byla na gyndě. Mudr. mi udělala stěry, výsledky budou za deset dní, ale už mi na:,–(ila pro jistotu vaginální tobolky POLYGYNAX.
Užívala jste je některá? Za týden v pondělí dostanu menstruaci a tablet mám celkem 12, tzn. že je mám užívat i při tom (píšou to v letáku, říkala to i mudra, ale zase řekla, že jí to nesedne tím, že to jde rychleji ven tekoucí krví).
Nevím, jestli to v menstr. nepřerušit, ale zase se bjím, že nezaberou přerušením léčby. No a když je budu brát přitom, přijde mi nelogický.
Jak zabírali vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.2.09 18:41

Dobrý večer. Holky, pokud byste některá měla doma nepoužitý a neprošlý Polygynax nebo Macmiror globule, ráda je koupím. Předem díky.

• Citovat
  • Upravit
Aneta71
5.9.12 14:17

Polygynax

Dobrý den, gynekolog mi předepsal tobolky Polygynax na 6 dní. Vím, že by v průběhu léčby měl být vynechán pohlavní styk. Zajímalo by mě, jestli však není narušena účinnost mé antikoncepce Lunafem a také jestli je v průběhu léčby možné pít alkohol a chodit na slunce vzhledem k tomu, že se jedná o antibiotikum. Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
7
12.3.18 17:42

Ahoj já jsem taky dnes dostala polygynax na 12 snů. Měla jsem 2× jiné antibiotika a vždy alergická reakce bolest hlavy průjem a škrábání po celém těle. Už se bojím co koliv zavést a komu jsem si zakoupila Pearls probiotika ba gynda potíže jsou prý něj musím to užívat k tomu 12 dnů bez sexu to mi ani nevadí ???? jen se bojím že to zas to tělíčko nepřijme. Jakou stim máte zkušenost? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.18 17:46

@kiki-76 v pohodě, nic mi to nedělalo.

• Citovat
  • Upravit
7
12.3.18 17:49
@Anonymni píše:
Dobrý večer. Holky, pokud byste některá měla doma nepoužitý a neprošlý Polygynax nebo Macmiror globule, ráda je koupím. Předem díky.

Mám Macmiror 500 na zavádění ale dvě tablety mi tam chybí dám ti to zdarma jen jestli když tam chybí ty dvě tablety to bude mít pro tebe ucinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
12.3.18 17:55

@kiki-76 ja ho tedy uzivala uz pred asi 5 lety, ale delal mi spatne od zaludku a mirne nevolnosti… Zni to divne, vim, ale proste to tak bylo, mohla jsem jist jen uplne pidi porce a motala se mi hlava… Ale jinak zabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
12.3.18 19:25

Brala jsem Polygynax a bylo to úplně bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.1.23 16:55

Zdravim, staré téma ale třeba někdo má stejnou zkušenost. Brala jsem Polygynax a mám na nej reakci která je velmi nepříjemná :( Měla jsem průjem, ale i svědění a nepříjemne pocity když jsem začala brát druhé baleni… No řekla jsem si, že to už musí zabrat, prostě potřebuju aby to už nebylo a tak jsem je dobrala. No mám druhý den bez tablet a všechno mě tam dole pálí kdykoli se dám do pohybu. Ještě teď cítím po utření ten tuk z te tablety. Jako doufám že to odejde :zed: jinak se zblázním… Před tím jsem brala Entizol a taky mi moc nepomohl… Asi jsem prostě vadná :zed: Měl to tak taky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
23.5.23 20:25

@-eLLka- Mám stejný problém… V životě jsem na nic alergická nebyla. Teď mi doktor nasadil tenhle hnus a na druhý den bylo jen svědění, na třetí se k tomu přidalo pálení, hned jsem to vysadila a už jsou to 2 dny, pálení je furt hrozné. Po čurání se zhoršuje ještě víc a prášky na bolest nezabírají…

Zmizeli vám ty nepříjemnosti? Už se začínám bát, že to nikdy neskončí… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.5.23 19:41
@Ukecaná vevrka píše:
@-eLLka- Mám stejný problém… V životě jsem na nic alergická nebyla. Teď mi doktor nasadil tenhle hnus a na druhý den bylo jen svědění, na třetí se k tomu přidalo pálení, hned jsem to vysadila a už jsou to 2 dny, pálení je furt hrozné. Po čurání se zhoršuje ještě víc a prášky na bolest nezabírají…Zmizeli vám ty nepříjemnosti? Už se začínám bát, že to nikdy neskončí… :,(

Mě teda nepomohl Polygynax a řeším to ještě teď 8o, zrovna včera jsem byla na dalším vyšetření… Ale teď predbiham. Polygynax jsem tehdy dobrala z donucení a přesvědčení že antibiotika se musí dobrat (už nikdy), ale bylo to pak šílené. Hned potom jsem dostala Dalacin C a clotrimazol. To asi trochu pomohlo, ale jen na chvíli. Tak mi pan Dr. (fakt expert :( ) předepsal Macmiror a ten palel ještě víc!!! Ten jsem vzala celkem 6 tabletek z 12, na internetu jsem našla že při pálení se má vysadit a pak jsem mu jen řekla že se to nedalo. Ze strachu už jsem nevěděla co dělat a dala jsem si na čas klid. Ale člověk si říká aby něco nezanedbal… Tak jsem to riskla k jinému a ten mi v pondělí dělal stěr a říkal mi že kolega měl představu že Polygynaxem a Macmirorem zabije vše, někdy to prostě nevyjde a nabalí se tam jiné věci. Už už mi chtěl předepisovat Macmiror krém nějaký, tak jsem ho hned utla že ani náhodou a předepsal mi kortikosteroidy :nevim:. Mám dnes výsledky a dostala jsem nějake recepty na umichani krému a čípků. Byl mi zjištěn ecoli a ještě něco, takže říkal že to není vážný, ale já to mám už od prosince :zed: Kdo ví jestli tohle pomůže :,( Jsem Zoufalka a doktor nevypadal že by ho to nějak trápilo :zed: Jestli tě to pálí řekni doktorovi že máš bohužel špatnou reakci a ať vymysli něco jiného. Ještě teď mi přijde že se tam dole cítím sezehnuta :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
24.5.23 20:46

@-eLLka- Chápu… u mě teda dnes první den bez svědění. Nakonec u mě to nebyla Candida, ale zánět močáku a to co mi bolela, to byla močová trubice. Trpím na to už 8 let a poslední vakcína u mě vyvolala permanentní bolesti močové trubice, které se dají snadno splést s gyn. zánětem. Takže Polygynax jsem brala úplně zbytečně a nakonec mi to jen zhoršilo můj i bez toho špatný stav.
Záněty močáku mi také vyvolává ecoli, tak na to beru teď Urovaxom. Ale zkusila jsem už všechno možné a zatím se to nezlepšilo. Tak snad budete mít štěstí a najdete něco, co pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí