polypy a strie

130
25.2.09 17:44

polypy a strie

ahoj, chci se zeptat zda máte někdo zkušenost asi se striemi. V těh. jsem to neměla tudíž se to muselo udělat až po porodu, možná tím tlakem. Na jedné půlce zadečku se mi udělaly takové fialkové čárky které vedou jedním směrem. Nejsou to klasické strie ani takové ty popraskané žilky. Dokonce jsem si to spletla s modřinama, ale je to tam furt, nemizí to.Je to dost nepěkné Co to je? Jak na to?
Ještě by mě zajímalo jestli některá máte zkušenost s polypama, u poševního vchodu se mi po porodu udělaly takové dva malé výrustky, nebolí, nekrvácí, jen tam jsou . Na kontrole po šestinedělí dr. nic neříkal a já jsem je objevila až pak. Ted sem z nich trošku nervozní. Co se s takovou věcí dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
25.2.09 23:58

Ahoj.Myslím že to jsou klasické strie.Nejdříve hnusné fialové žilky a takové ty uplně vybledné hnusné strie se udělají třeba až 5 měsícu po porodu,prostě to jen zbledne.
S tím druhým zkušenosti nemám,ale myslím že je dobré to zkonzultovat z dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
26.2.09 15:54

Lenka55: Ahoj, já to mám podobné, snad i ty polypy (nebo co to je). Jak píšeš, nebolí, nekrvácí, jen tam prostě je. Jen mi zmizel a udělal se na jiném místě :roll: . Jsem po porodu týden, rodila jsem sice císařem, ale ty strie jsou tam též. Na bříšku, takový škaredý, fialový. Mažu každý den, věřím, že to aspoň zmírním. Bříško se mi zatáhlo celkem dobře, jizva trošku bolí, ale jde to. Jen ty polypky, či co, mě trochu znervozňují, ale ještě počkám, třeba se ztratí. Nemám je dlouho, asi druhý den. Kdyby to nějak bolelo, či něco, radši k doktorovi. Nic nezanedbat. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
28.2.09 18:03

Tak mi to samozřejmě nedalo a k dr. jsem šla. Na zadečku mám teda fakt strie a nic moc se s tím nedá dělat, jen mazat krémama a prej to asi jen ztratí tu fialovou barvu a bude to klasicky bílé.
Tak kdybyste někdo věděly o nějakém dobrém krému, tak napiště. Nabídka je velká a i za celkem dost vysoké ceny na to aby člověk jen zkoušel jestli to zabere nebo ne.
Pokud jde o ty polypy, tak to prej polypy nemám. Dr. říkal, že je to reakce na šití,pokud se to bude nějak měnit, dělat problémy (jako, že by se to mohlo zanítit) tak se to odstaňuje (u nás takovou tou přepalovací smyčkou) . Tak uvidím, mám si to jen hlídat a za půl roku se uvidí.
Tak zatím všem dík za reakce na moje dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí