Po Porodu

112
20.2.09 13:59

Po Porodu

Ahojte

Chcem sa spítať po akej dobe možem začať chodiť na aerobick???

Neodíde mi mlieko:?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gabika
20.2.09 14:10

Gabika, povedala by som, že vtedy, keď sa na to budeš cítiť. Šestonedelie by si sa ale nemala telesne namáhať ani nič ťažké dvíhať, aby sa ti prípadne nevrátilo krvácanie. A ani potom koli kojeniu nie je dobré robiť športy „vrcholovo“. Trošku sa zapotiť, v tom problém nevidím, ale žiadne vrcholové výkony. :-)

Gabika

• Citovat
  • Upravit
18651
20.2.09 14:38

v šestinedělí bych teda rozhodně na aerobik nechodila, hrozí díky oslabeným svalům pánevního dna výhřez dělohy a to teda není žádná sranda. Raděj začni mírně posilovat a na skotačení se dej až časem. A na mlíčko to podle mě vliv nemá, pokud nebudeš přímo hubnout… Hubnutí ovlivňuje chuť a kvalitu mateřského mlíka a může ohrozit kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
20.2.09 15:00

Já si to docela zjišťovala, po těhotenství jsem měla hodně kil (ještě teda mám :evil: ) navíc, pokud cvičíš hodně intenzivně, ovlivňuje to chuť mléka (u mě se to nepotvrdilo, i po cvičení Dorce chutná), příliš rychlé hubnutí (více než tři kila za měsíc) ovlivňuje zase kvalitu mléka.Takže ještě spíš počkej, i kvůli sobě, začala bych tak tři měsíce po porodu. :wink:
Já chtěla začít až Dorku odstavím (okolo roka), ale kila mi přibývala a nedalo se to, takže jsem začala, když bylo malé pět měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2981
20.2.09 15:25

Já jsem začala sportovně žít po dvou měsících od porodu.
Důležité je pravidlo, nepřehánět to!
Co se týče mléka, ztratit by se nemělo, ale některým dětem po cvičení mléko nechutná, protože tam tělo něco vyplaví navíc.
Ale u mě to problém nebyl.
Takže raději si odstříkat mlíko před cvičením a pokud nebude chtít mlíko přímo z prsa, tak máš nachystanou pojistu a tu dát třeba z hrníčku, nebo po lžičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.2.09 16:24

No ve svalech se usazuje, když se namůžou, kyselina mléčná. Tak asi pokud se to přežene, může to samé do mléka? a pak jim nechutná. Počkala bych určo 2m. Že přijdeš o mléko, to bych se nebála. Spíš té chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
20.2.09 20:54

Teda koukám, že i cvičení ovlivnuje chut mléka. A mám si dávat ještě na něco pozor? Vím, že na jidlo, mražené mléko a ted i cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí