Pomáhá stimulace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7021
18.4.14 12:11

@milena13 - hele já být Tebou tak prostě počkám až Ti doktorka řekne něco pořádnýho na tý hemetologii.
Ona se může během života měnit imutita, já třeba mám vyšší hodnotu NK buněk…a tělo si pak myslí, že embryo je cizí těleso a zničí jej.

Tak si teď odpočiň, bez těch výsledků, když nevíš přesně co znamenají si budeš jen zbytečně lámat hlavu.

Já jsem po IVF, a ikdyž spousta z nás by se tomu ráda vyhla, tak někdy to prostě tak jednoduchý není.
Budu držet palce aby Ti mudr řekl(a) něco pozitivního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
18.4.14 12:18

@KamisB no nejhorší je, že ty výsledky mi gynekolog nedal abych dala na hematologii tak nevím co mám doktorce právě říct. by mi popřípadě mohla dát i něco jiného za prášky, ale kdo ví :) čtvrtek tu je už za chvíli tak budu vědět na čem jsem v té sraženlivosti.
no tak asi můžu mít taky něco podobného jako ty, protože mi taky embryo 3× samo odešlo. no uvidíme co mi krásného doktorka řekne.
1.4 jsem se dozvěděla, že mám trombinový čas špatný od roku 2005 a doktor mi o tom řekl teprve minulý měsíc. a tak mi doktorka řekla, že kvůli toho trombinového času není to, že nemůžu otěhotnět a, že se embryo neudrží, protože mám 2 dětičky. tak vůbec nevím co mě ve čtvrtek čeká, mám s toho docela strach.
a děkuji odpočinu si a nebudu si lámat hlavu, snad to půjde.
tobě moc moc držím palečky aby ti IVF vyšlo ♥ a moc děkuji ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
18.4.14 12:25

@milena13 pockej oni ti na hematologii udelaj svoje a budes mit jistota a az pak bych resila co stim tehotenstvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
18.4.14 12:25

@milena13 - já jsem teď po 2IVF a už 29tt, tak snad to zvládneme až do konce.

jinak oni si podle mě udělají tu gentiku ještě jednou a komplet. Na tý hematologii toho dělají víc.
A jestli máš i problémy se srážlivostí tak třeba já píchám teď clexan a budu až do konce 6ti nedělí, taky by to mělo pomoct k udržení prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
18.4.14 12:31

@kačka121 no ano na hematologii mi udělali svoje a 24.4 budu mít výsledky, ale zase gynekolog mi vzal krev na něco jiného a tam vyšly nějaké ty 2 složky špatné nějak obráceně a kvůli toho nemůžu prý otěhotnět, ale počkám si do čtvrtka to budu chytřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
18.4.14 12:34

@KamisB aha tak to děkuji ♥ jé tak to je krásné 29tt :) tak to moc moc gratuluji :) neboj zvládnete to krásně do konce :hug:
jo? tak to jsem ani nevěděla, že na hematologii se taky dělá genetika :D :D vím jen, že mi vzali 8 ampulí krve. a krevní obraz mám v pořádku a potom i mám dost destiček, ale na o té sraženlivosti budu vědět až ve čtvrtek :) a jinak i gynekolog mi vzal na sraženlivost krev a posílal do Prahy tak výsledky budu mít asi kolem 1.5 a 24.4 budu mít výsledky s Poruby s fakultky tak uvidíme co mi pěkného řeknou. a abych ti pravdu řekla ani by mi nevadilo kdybych jsem si něco v těhu píchala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
18.4.14 12:42

@milena13 - tak uvidíš no, oni si ty výsledky snad nějak předají případně si zavolají. Aby se to zkombinovalo.
Případně Ti dá na hematologii zprávu s doporučením a tvůj doktor to už pak nějak zkloubí.
Tak mě ty injekce taky úplně nevadí, ale jsou dny jako mám trošičku takový ten stav že už mě to nebaví a někdy mi trvá než to píchnu, ale to je v hlavě ne že by to bolelo či tak nějak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
18.4.14 12:46

@milena13 Já např. problém s ovulací mám, protože mám hodně nepravidelný cyklus a v CAR mi zjistili, že mi sami folikuly nerostou a když už vyroste, nepraskne. A i přesto, že jsem měla za sebou rok a půl hormonální léčby, se stimulací byla opatrná a tamoxifen (stejné jako Clostil) mi nasadila jen na dva měsíce.
Jinak s tím, že je ředitel,… poprvé byl manžel na spermiogram v Ústavu sexuologie a výsledky nám referoval sám docent, dlouholetá kapacita v daném oboru. Bylo nám od něho řečeno, že je vše v pořádku. Pak když jsem přišla ke svému gynekologovi a ukázala mu výsledky, divil se, jak nám to mohl říci, protože spermiogram vůbec nebyl v pořádku. Prostě to že je někdo kapacita neznamená vše a zároveň, každý doktora má svůj názor. Někdy to chce zapojit i zdravý rozum a brát Clostil tak dlouho, když všude píší, že může způsobovat problémy,… natož když s ovulací problém nemáš. Pokud ti byla zjištěna nějaká genetická chyba, tak je asi zjevný problém tady ne? V čem ti má v takovém případě clostil pomoci, když těhotenství neudržíš? To přece nedává smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
18.4.14 12:48

@KamisB no to se ti ani nedivím když si je musíš píchat denně taky by mě to nebavilo, ale co uděláš pro miminko, cokoliv :)
no snad máš pravdu, že si nějak ty výsledky předají, zkusím to doktorce říct co mi říkal gynekolog a uvidím zda mu bude volat anebo ne.sama jsem zvědavá. třebas aby mi nenasazovala nějakou léčbu zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
18.4.14 12:56

@eli196 no tak to je taky dobré jak vám kapacita řekla, že spermiogram je naprosto v pořádku :D :D a ano každý doktor to jiný názor a pak nevíš co si s toho máš vybrat mno.no a právě včera doktor vůbec nevěděl co s tím :D :D protože si to vyžádal jiný doktor :D :D střídají se v ordinaci 3 doktoři. nejdřív mi řekl ať dojdu za tím svým doktorem a potom mi řekl, že nám pomůže jenom umělé anebo stimulace.tak nevím zda ještě nepůjdu za tím mým doktorem a uvidím co on mi řekne, protože jsem s toho fakt špatná.
a taky by mě zajímalo jak by mi mohl clostil pomoct v udržením asi přemýšlím, že se na stimulaci vykašlu a objednám se do dalšího caru do Olomouce a uvidím co mi tam řeknou.
asi s tou stimulací vyzkouším 2 měsíce a pak se objednám do toho Olomouce do caru. anebo bude lepší když se objednám na další cyklus? :( ach jo kdybych věděla kde se objednat abych jsem se dozvěděla co dělat.
no a myslím, že k udržení embrya pomáhá utrogestan a ještě něco, ale co ty víš možná doktor chce stimulaci a po stimulaci jak budu po ovulaci tak mi napíše utrogestan nebo něco takového. kdo ví, ale asi si pro jistotu ještě zajdu k mému gynekologovi co mi nechal vzít tu krev. zdál se mi i lepší než ten ze včerejška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí