Pomalejší nárůst HCG v 7. týdnu

109
29.4.22 18:08

Pomalejší nárůst HCG v 7. týdnu

Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda je nějaká naděje, pokud HCG v 7. týdnu s nezdvojnásobuje co dva dny? Zpočátku se znásobovalo více než dvakrát, poté v 6TT co 4 dny (17000…35.000) a teď v pondělí 35 000 v pátek jen 66 000…

Na utz jsme byli min. víkend na pohotovosti z důvodu bolestí, srdíčko už bylo vidět, dva dny na to u gyn. na kontrole - prý bylo vidět, ale na další kontrolu mám přijít až za dva týdny…

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9723
29.4.22 18:41
@kotecatko píše:
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda je nějaká naděje, pokud HCG v 7. týdnu s nezdvojnásobuje co dva dny? Zpočátku se znásobovalo více než dvakrát, poté v 6TT co 4 dny (17000…35.000) a teď v pondělí 35 000 v pátek jen 66 000…

Na utz jsme byli min. víkend na pohotovosti z důvodu bolestí, srdíčko už bylo vidět, dva dny na to u gyn. na kontrole - prý bylo vidět, ale na další kontrolu mám přijít až za dva týdny…

Děkuji

Může být problém v kvalitě embrya - může mít vadu a stagnovat tím pádem ve vývoji. Nebo taky ne a může to dopadnout dobře. A NEBO a proto sem píšu, můžeš mít problém v imunitě a tvá imunita může jít proti zdravému embryu, až ho zničí. Zažila jsem to sama na sobě, proto tuhle variantu zmiňuju. Já ale o své reprodukční imunitě namířené proti části embrya vím (mám reprodukční imunitu vyšetřenou, jinak to na sobě nepoznáš) a když mi nerostlo hcg, honem jsem jela na imunologii, kde mi začali píchat imunoglobulín a embryo se vzpamatovalo a dohnalo to. Byl to 7 týden a podle odborné literatury nikdo neměl tak nízké hcg u prosperujícího těhotenství. Měla jsem mít už kolem 70 tisíc a měla jsem 7 tisíc! Imunoglobulín zabral a teď tu mám půlročního zdravého syna :srdce: Kdybys potřebovala ohledně té imunologie nasměrovat, napiš. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.4.22 18:45

@kotecatko Jo, ještě. Na netu najdeš články o tom, že od určité fáze vývoje se hcg nemusí zdvojnásobovat co 48 hodin. Já už si nepamatuju, od kdy. Tak zapátrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
29.4.22 19:13
@MartinaCV píše:
@kotecatko Jo, ještě. Na netu najdeš články o tom, že od určité fáze vývoje se hcg nemusí zdvojnásobovat co 48 hodin. Já už si nepamatuju, od kdy. Tak zapátrej.

Od 1200 jednotek se údajně zdvojnásobuje po třech dnech, od 6000 jednotek se zdvojnásobuje po čtyřech dnech… Netuším, zda je to pravda, ale vím, že to ty zdroje uvádějí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí