Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den poslední 3 dny se mě strašně pomalu načíta tato stránka nevím čím to je před tim mě to šlo v pohodě.Všechny ostatní jine stránky jdou normálně.Vždy když chcu něco napsat tak to hrozně dlouho trva než se k to´načte.Nevíte čím by to mohlo byt
Mě někdy také…občas blbně facebook…prohlížím přez Operu a kolikrát mi neodpovídá,točí se kolečko a nic…Tak mám pocit že je to od té doby co začaly ty Annonymus…Zkuz si ho pročistit Clenem a pust si antivirák jestli nemáš nějakej vir!! ![]()
mě to taky dělalo - přes explorer, zkus pustit přes jiný prohlížeč, ted pouštím přes google a v pohodě ![]()
všechno mam i antivir jinou stranku přeswto je to pořád pomalé
strašně dlouho se to načíta už nevím co s tím jine stranky mě funguji r
ychle jen emimino jde pomalu ![]()
U nás momentálně žádné problémy nezaznamenáváme. Zkus prosím například tento web (supergames.cz) - načítá se také pomalu? (běží u stejného poskytovatele).
Pokud běží také pomalu, bude problém u tvého poskytovatele připojení.
Můžeš ještě vyzkoušet kliknout na Start - Spustit a tam zadat „tracert www.emimino.cz“ (bez uvozovek). Objeví se černé okno a v něm budou nabíhat různá čísla. Jakmile se objeví konec, udělej screenshot obrazovky a pošli nám jej jako přílohu do SZ na tento nick nebo e-mail info zavináč emimino .cz.
Honza
@admin
Poslední tři dny mi mezi 8 a půl devátou, 3/4 na 9 nejde emimino nebo se načítá asi tak milion let. Proč, má to nějaký relevantní důvod, který pomine nebo je to nějaká anomálie, která nejde ovlivnit?
dík
Mně dneska ráno nešlo emimino načíst vůbec, jen kousek stránky a potom to spadlo ![]()
Mě taky ne a popravdě už to trvá asi 3 dny co jsou takové výpadky a moc se mi to nelíbí… ![]()
jj už to ide bez problémov
už som sa bálá že sa sem nedostanem ![]()
Jojo, taky mi to zlobí.MYslím, že něco přenastavují
a proto to tak zlobí.Jen teda většinou se to dějě v dobu, kdy můžu na chvilku sednout k pc a zrovna to nejde ![]()
Jsem ráda, že nejsem sama
. Dělá mi to už 3 dny . Vždy mezi 8-8:30 . To je zvláštní …
Mám stejný problém. Ještě v devět mi to nešlo vůbec a teď se stránky načítají dost dlouho.