Pomalu se načítá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7811
13.2.12 08:11

Pomalu se načíta

Dobrý den poslední 3 dny se mě strašně pomalu načíta tato stránka nevím čím to je před tim mě to šlo v pohodě.Všechny ostatní jine stránky jdou normálně.Vždy když chcu něco napsat tak to hrozně dlouho trva než se k to´načte.Nevíte čím by to mohlo byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4091
13.2.12 08:58

Mě někdy také…občas blbně facebook…prohlížím přez Operu a kolikrát mi neodpovídá,točí se kolečko a nic…Tak mám pocit že je to od té doby co začaly ty Annonymus…Zkuz si ho pročistit Clenem a pust si antivirák jestli nemáš nějakej vir!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
13.2.12 09:14

mě to taky dělalo - přes explorer, zkus pustit přes jiný prohlížeč, ted pouštím přes google a v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
13.2.12 12:59

všechno mam i antivir jinou stranku přeswto je to pořád pomalé :zed: :zed: :zed: strašně dlouho se to načíta už nevím co s tím jine stranky mě funguji r :zed: ychle jen emimino jde pomalu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20795
14.2.12 17:21

U nás momentálně žádné problémy nezaznamenáváme. Zkus prosím například tento web (supergames.cz) - načítá se také pomalu? (běží u stejného poskytovatele).

Pokud běží také pomalu, bude problém u tvého poskytovatele připojení.

Můžeš ještě vyzkoušet kliknout na Start - Spustit a tam zadat „tracert www.emimino.cz“ (bez uvozovek). Objeví se černé okno a v něm budou nabíhat různá čísla. Jakmile se objeví konec, udělej screenshot obrazovky a pošli nám jej jako přílohu do SZ na tento nick nebo e-mail info zavináč emimino .cz.

Honza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20795
15.2.12 20:36

Vyřešeno přes SZ.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.3.12 08:57

@admin
Poslední tři dny mi mezi 8 a půl devátou, 3/4 na 9 nejde emimino nebo se načítá asi tak milion let. Proč, má to nějaký relevantní důvod, který pomine nebo je to nějaká anomálie, která nejde ovlivnit?
 dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
29.3.12 09:03

Mně dneska ráno nešlo emimino načíst vůbec, jen kousek stránky a potom to spadlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.3.12 09:05

Mě taky ráno nefungovalo, až teď jsem se sem dostala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.3.12 09:06

Mě taky ne a popravdě už to trvá asi 3 dny co jsou takové výpadky a moc se mi to nelíbí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
29.3.12 09:06

jj už to ide bez problémov :) už som sa bálá že sa sem nedostanem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
29.3.12 09:08

Jojo, taky mi to zlobí.MYslím, že něco přenastavují :think: a proto to tak zlobí.Jen teda většinou se to dějě v dobu, kdy můžu na chvilku sednout k pc a zrovna to nejde :,(

• Citovat
  • Upravit
ewik92
29.3.12 09:08

Jsem ráda, že nejsem sama :roll: . Dělá mi to už 3 dny . Vždy mezi 8-8:30 . To je zvláštní …

• Citovat
  • Upravit
12651
29.3.12 09:09

Mně včera a dneska ráno emimčo taky nešlo načíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.3.12 09:09

Mám stejný problém. Ještě v devět mi to nešlo vůbec a teď se stránky načítají dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová