Pomalý vývoj embrya – podobné zkušenosti

Anonymní
18.11.25 18:12

Pomalý vývoj embrya

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jestli se některá z vás setkala s pomalejším růstem CRL v 7.-8. týdnu.

V sobotu (6+4) mělo embryo 7,2 mm a dnes (7+0) 8,01 mm, takže za 2,5 dne vyrostlo jen o 0,81 mm.
Srdíčko bije, a to jak v sobotu, tak i dnes, ale trochu mě děsí, že přírůstek nebyl ani 1 mm.
Setkaly jste se s tím některá? Jak to dopadlo?
Děkuju za jakékoli zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1781
18.11.25 18:15
@Anonymní píše: Více

Porovnávat data ze soboty a z úterý nemá smysl. To miminko má 8mm, tam opravdu stačí, aby doktor klikl trochu jinak a už to udělá velký rozdíl. Porovnávej až budeš mít min. 14denní rozestup. Chápu, že člověk se stresuje, jestli je všechno v pořádku, ale z těchto dvou hodnot nelze dělat žádné závěry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
18.11.25 18:22

Srdíčko bije, zatím bych se nijak nestresovala. Jak psala uživatelka výše, doktor se mohl ukliknout a milimetr vedle a mohl změřit špatně. Mě se to stalo dokonce ve 11. týdnu. a doktor se seknut o celý týden dopředu (měla jsem ovu už tak brzo, a přišlo mi divné že je mimčo najednou o týden větší než by mělo být). Na prvním screeningu se to zase vrátilo zpátky o týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16217
18.11.25 19:04

Nemá smysl resit rozdil pouhých pár dni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
18.11.25 19:28
@Dahlia0409 píše: Více

a nemá smysl běhat každé 3 dny na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.25 19:46
@stinga píše: Více

Myslím si že nemá smysl být jedovatá normálně jsem se zeptala. V sobotu jsem byla na pohotovosti protože jsem měla křeče v bodbřišku a udělalo se mi na omdleni Před rokem jsem měla ZT který začalo dost podobně. Dneska jsem měla svoji normální kontrolu. Děkuju za pochopení

• Citovat
  • Upravit
132
18.11.25 20:06

Chapu moc dobre tyto obavy. Dulezite ze je tam srdicko, pokud nemas krece ani nespinis tak vse bude v pohode. Jak uz psali, verim, ze se spis uklikli o milimetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16217
18.11.25 20:29

Jedovatost v tom tedy nevidim :nevim: Opravdu par dní nic neřekne, jeste kdyz je měření taky cca. Jako odhad váhy miminka :nevim: Chodila jsem na pravidelne kontroly. Fakt jsem porad nestudovala, zda plod odpovídá velikosti presne danému tydnu, dle dr bylo vse OK, tak prostě bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35674
18.11.25 20:47

Nikdo tady jedovatý neni. Vždyť mají pravdu. To embryo má pak milimetrů. Stačí kliknout o kousek vedle. Nezbývá ti než čekat jak to bude dál.
Držím palce ať to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
18.11.25 20:53

pokud se přihodí ZT, tak ani ultrazvuk 2× denně s tím nic nenadělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.25 21:22

Odpovědi beru a máte pravdu uklidnila jsem se ale tady slečně co jsem odpovídala na můj dotaz neodpověděla a byla hned jedovatá že nemám chodit co 3 dny na ultrazvuk a dal pokračuje. Děkuju všem co jste mi odpověděli a ukončuju tuhle diskuzi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky