Pomněnka jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuzanka320
19.11.24 10:23
@Anonymní píše: Více

Matika asi nebyla silná stránka. Místo písničky “Tereza” by sis mohla zkusit napočítal do 10.

• Citovat
  • Upravit
80
19.11.24 10:27

@zuzanka320 děkuju mnohokrát :hug: :potlesk: Mě prijde srandovni jak se kazdy ohani tim, ze deti ve skole ji budou pomalu šikanovat ale pritom jsou to rodiče kteří tohle resi nejvic a deti to pak maji od nich.. Ano taky bych se tim jmenem klidne predstavila, kdyz ji tak budem vsichni rikat od mala, nemyslim si ze to bude brat jako neco divneho/oskliveho.. člověk muze mit nazor a rict si, ze se mu to jmeno nelibi ale proc to pak ventilovat primo te osobě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 10:30
@Ellie0302 píše: Více

Jsou..
Když znáš 10 Terez z 300 000, tak znáš mensinu, když znáš 4 ze 13,tak to je celkem dost teda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.24 10:31
@zuzanka320 píše: Více

Když myslis, ze znát 4 lidi z 13ti je málo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Po celý republice..

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320

Většinou děti kopírují jen chování rodičů… sami od sebe na nic nepřijdou.

Známa měla nemocnou holčičku (bylo to na ni vidět). Dala ji do školky… deti ji mezi sebe vzaly jako sobě rovnou. Hrály si, povídaly si,… dokud nebyla besídka a rodiče nezačali dětem tvrdit “ať si s tou divnou nehrají, že ona má jiné potřeby”.. časem se změnilo i chování dětí vůči ní. Takže to skončilo tak, ze ji pak musela umístit do speciální školy, kde by nebyla zbytečně šikanovaná. Ikdyz by školu zvládla. Teď už je to dospěla a silná žena, ale dětství měla Krušné

Takže to samé by bylo i se jménem.

• Citovat
  • Upravit
80
19.11.24 10:36

Ano je to “dost” ale ne temer vsechny dokonce vsechny jak si psala puvodne.. neni to ani vetsina/polovina.. nemusis si to za kazdou cenu zbytecne obhajovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 10:37
@zuzanka320 píše: Více

Jojo, Tereza ma kozy zeleza a další takový vtípky i na jiný jmena určitě pubertakum doma radili rodiče :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
80
19.11.24 10:41

@zuzanka320 ano presne! Rodice to treba i probiraji doma mezi sebou a neuvědomují si, ze to deti slysi.. ja se takhle treba dozvedela ze mel muj tata velky problemy a ze moji mamku nemiloval a mel jinou pani.. rekla mi to spoluzacka a ja tenkrat koukala jako puk, jeste na prvnim stupni. Tata mel opravdu problemy (psychika a penize) milenky měl taky ale mě jako dítěti to vubec nedavalo smysl, jak jakoze maminku nemiluje? :oops:
Hrůza, nikdy na to nezapomenu jak mi to rikala s usmevem na tvari, ze to slysela od svych rodicu :,(
Táta už v tu dobu nezil par mesicu kdyz mi to rekla..

Tohle vsechno delaji ale hlavne rodice, ale bude se to vsechno svadet na deti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 10:42

Ok :mrgreen:
Ja jsem třeba blba, ale naštěstí jsem měla na tolik chytrý rodiče, aby mě nepojmenovali pomnenka, nebo kylian.. Dekuju mami, tati..

• Citovat
  • Upravit
80
19.11.24 10:43

Tady se bavime ted predevsim o DĚTECH ne o pubertalnim veku a verte nebo ne, u nas treba tyhle “vtipky” zaznivaly u dospelych.. od nich to puvodne znam taky, ne od spoluzaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.11.24 10:44

V poradku, ja tak jeste nikoho nepojmenovala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
19.11.24 10:45

Tak tohle není posměšek na jméno, ale už různé obraty.
Je rozdíl říct “HA, Tereza to je hrozny jméno,…”

A pak tyhle slovní obraty…. A ano, i tohle někde slyší. Ať už od spolužáků, kamarádů apod.. a jelikož to je staré a nudné, tak to určitě musel pronést nějaký rodič (pač za jeho dob to byla sranda) a nebo na internetu ;) takže bych to asi úplně nesrovnávala.. od táty znám spousty rýmovaček na různá jména, ale nikdy jsem to nevytahovala.

Nebo se snad představuješ jako “Tereza co kozy má ze železa”? Jestli ano, tak tleskám :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
80
19.11.24 10:46

@zuzanka320 Souhlas! 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
19.11.24 10:46

Tak někomu přijde jméno Tereza blbý… takže pro někoho to moc chytří rodiče nebudou a bude si říkat, za co se ti mstili :palec:

Jako se s tím setká každé jméno! Takže …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence