Pomněnka jméno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
18.11.24 18:01

Pomněnka jméno

Holky, jak se vám líbí jméno Pomněnka? :D
Zatím vůbec nejsem těhotná a možná ani nebudeme mít další holčičku ale kdyby jo.. Hodně s přítelem přemýšlíme nad timhle jmenem :lol: Doma máme Johanku (primo takhle :srdce: )
Jasne ze dame jmeno ktere se libi nejvice nam 2 ale pro zajimavost pridavam anketu, nazory se hodne lisi :lol:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
18.11.24 18:09

V rodném listě Johanka? 8o
No chudák holka ve 30 letech a výš, když se bude představovat Johanka… Místo Johana.

A k otázce za mě Pomněnka ne.

• Citovat
  • Upravit
64832
18.11.24 18:11
@smajlik345 píše: Více

Předně to je první, co mě napadlo. V dospělosti se představovat jako Johanka, to musí být super pro dotyčného. Pomněnka taky, to doufám, že ani nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.11.24 18:14

Co se týče jmen převzatých od květin, tak se mi líbí Violka, Jasmína, Lilie… klidně i Magnolia (ačkoli to se tu asi moc nevyskytuje a jedná se spíše o jméno z anglicky mluvících zemí, ale to dřív byly jiná jména, která už u nás jsou běžná).

Ale Pomněnka fakt ne. Spíš si říkám, jak by se jí pak říkalo - Pomí? Pomino?, Mněnko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.11.24 18:19

@smajlik345 Ano Johanka v rodném liste, predstavovat se pak muze pro me za mě Johana, to neni nic uredniho, podepisovat se stejne bude prijmenim a v papirech bude Johanka ale rikat si muze jak chce :think:
Moje mamka je Štěpánka a stejne si spousta lidi mysli ze je to Štěpána i kdyz je to tak bezne v kalendari :lol: v tom pripade i chudak treba Anežka nebo tak :lol: znam i dospele zenske Johany ktere mi rikali i psali na fb ze by za to byli rády takze je to asi o povaze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21468
18.11.24 18:20

Vy se těm dětem za něco mstíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 18:20
@vokishka píše: Více

Dovolí, podle všeho se tak jmenují 3 lidé v ČR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.11.24 18:21

@Luckandlove Oni se nejaky prezdivky vzdycky vymysli kdyz uz clovek ma to jmeno v rodine, to bych se nebala.. :lol: ale dekuju za odpoved na otazku, na kterou sem se ptala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.11.24 18:22

@nozu Ano, to je presne muj cil 8) staci napsat “ne”, na vic jsem se neptala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
18.11.24 18:22

Dávat jako jména zdrobněliny mi nepřijde úplně šťastné, co znám ze svého okolí dospělé Štěpánky, Milušku a Jindřišku (skoro dvoumetrákovou) tak s těmi jmény nejsou v pohodě, stejně se představují jako Štěpa -Štěpána, Míla a Jindra… Pomněnka fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.11.24 18:24

@Ellie0302 píše: Holky, jak se vám líbí jméno Pomněnka? Zatím vůbec nejsem těhotná a možná ani nebudeme mít další holčičku ale kdyby jo.. Hodně s přítelem přemýšlíme nad timhle jmenem Doma máme Johanku (primo takhle ) Jasne ze dame jmeno ktere se libi nejvice nam 2 ale pro zajimavost pridavam anketu, nazory se hodne lisi

Začala by som premýšľať menej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.11.24 18:25

@Grizelda02 vidíte a moje mamka má ráda svoje jméno Štěpánka :lol: Neteř mam zase Anežku a známou taky jindrisku, vsichni jsou s tim spokojeni ale samozřejmě spousta lidi byt nemusi, ale to ani s klasickym jmenem nebo treba se jmenem ktere se v posledni dobe casto dava.. az treba bude ve skolce 5 chlapecku se jmenem Matteo nebo Teo a holcicek Sofie a Ema napriklad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.11.24 18:26

Nooo, Pomnenka bude muset bejt hodně psychicky odolná a nebo na domácím vzdělávání, protože běžnou základku nebude mít šanci přežít, v pubertě vás bude nenávidět a v dospělosti si to necha zmenit. Taková Půlnoční Bouře by jistě mohla vyprávět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.11.24 18:27

@Wicked Witch nemusite byt ani trosku jedovata, ptam se uplne normalne :lol: a ano, kdyz hledate nejake originalnejsi jmeno, premyslite nad hodne varientama.. nemame jen tohle jmeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10570
18.11.24 18:28
@nozu píše: Více

Podle mě ano, poznala jsem kdysi jednu Zlatušku ( ne Zlatuši, nebo Zlatu).
Až se chudák holka provdá za Franrška Česneka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze