Pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ish
5353
15.6.10 23:35
Daajik píše:
ja jsem taky hrozne zvedava a taky silene netrpeliva, takze presne vim, co bych delala na Tvem miste pri Tvych pocitech…:-))

U mě je to zas tak, že mi negativní test zkazí celý den, tak radši už víc jak půl roku vůbec netestuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.6.10 23:39

Netestuj.Mě párkrát vyšel test pozitivní a MS přišla.Budeš pak zbytečně zklamaná.Do MS se těhu nemusí vubec udržet(samozřejmě ani po termínu MS)ale opravdu je tam pravděpodobnost že se těhu nezavrtá hodně veliká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.6.10 08:57

zdravim Vas holky tak jsem si delala test vysel negativní bricho me boli stale prsa na ty si nemuzu vůbec sahnout no pockam na tu cervenou potvoru a pak se hned objednam na gyndu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.6.10 19:24

Barčo je celkem dost možné, že sis těhu příznaky vsugerovala. Respektive se to děje, když si něco přeješ nebo usilovně nad danou věcí myslíš. Tělo se pak začne chovat přesně podle toho. Znám to bohužel až moc dobře. Takže i těhu příznaky neznamenají, že bude miminko. Zvykla jsem si řídit se jen čistě podle menstruace, přijde x nepřijde. Po poslední ovulaci mě například bolela šíleně prs, ale po oných těhu příznacích, s kterými jsem už měla tu čest jsem se tím absolutně nezabývala, jinak bych už v sobě také živila naději. No a bylo dobře, protože po 14 dnech přišla menses a po bolesti a citlivosti prsou nebyly rázem ani památky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí