Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky jsem taky snazilka o miminko,nemam s nicim skusenosti a proto se chci zeptat ms jsem mela 24.5 pravidelnou jenze posledni 3 dny na sobe nesnesu podprsenku pali me me bradavky a poboliva me brisko test jsem si sice delala ale vysel negativni obcas je mi jako na zvraceni ale nic se nedeje moc dekuji za radu:-(
Počkej s testováním do očekávané menstruace, teď je opravdu brzo, aby test něco ukázal.
Příznaky, které popisuješ můžou být těhotenské, ale taky nemusí (speciálně pokud se snažíš otěhotnět moc urputně, tak si je můžeš vsugerovat celkem realisticky).
jojo, presne tak, jeste pockej a uvidis:-) Ja mam v poslednich 3 mesisich taky nove a nove „tehu“ priznaky a zatim to nebyly tehu
Drzim Ti palce, treba u Tebe to bude jinak ![]()
dekuji moc holky za radu vazim si kaze rady diky moc a snad to vyjde:-)
ahoj barca, plati, ze ak mas priznaky, tak uz telo vylucuje hcg- to znamena, ze test uz ukaze.
odporucam vyskusat mamatest, ten neklame.
ak bude biely, tak asi naozaj nic a ak budu dve ciarky, tak sa mozes tesit ![]()
mozes, ak chces.
ale opakujem, ak mas priznaky, tak ich mas preto, ze sa vylucuje tehotensky hormon hcg. a ked sa vylucuje, tak uz ho citlivy test zachyti. a mamatest je velmi citlivy ![]()
barca.hrosik píše:
aha a nemam preci jen jeste pockat do prichodu ms:-(![]()
![]()
Radši počkej… já mám tyhle příznaky každý měsíc - citlivé bradavky, křeče nebo píchání v břiše, pocit na zvracení, když se ráno hned nenasnídám… a těhotná ani po 1,5roce nejsem.
Podívej, čím déle vydržíš čekat s testováním, tím déle se uchráníš případného smutku a nervů, pokud budou ty předčasné testy negativní.
Kdy máš termín MS?
ish píše:barca.hrosik píše:Radši počkej… já mám tyhle příznaky každý měsíc - citlivé bradavky, křeče nebo píchání v břiše, pocit na zvracení, když se ráno hned nenasnídám… a těhotná ani po 1,5roce nejsem.
aha a nemam preci jen jeste pockat do prichodu ms:-(![]()
![]()
Podívej, čím déle vydržíš čekat s testováním, tím déle se uchráníš případného smutku a nervů, pokud budou ty předčasné testy negativní.
Kdy máš termín MS?
ale ja jsem tohle nikdy nemivala bolesti bradavek bricha apod vždy den pred ms ale to bylo takovy jako že se to dalo prehlednout a snest ta bolest ale ted je to neco noveho co ja nevim co je zacla jsem i mit male uhriky na sve pleti což jsem taky nikdy nemivala tak ja nevim:-(
![]()
barci, skus to zajtra.
a skus ten mamatest.
ak na nom nic nebude, mozes si povedat, ze bolo este skoro.
ak bude, mozes sa tesit ![]()
zalezi na Tebe.
ja by som to tak urobila, lebo neznasam neistotu, ale tak kazda sme ina ![]()
ja jsem taky hrozne zvedava a taky silene netrpeliva, takze presne vim, co bych delala na Tvem miste pri Tvych pocitech…:-))