Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
ať se snažím jak se snažím, nedostanu se nikam jinam než na diskuzi, jak správně vázat šátky. Maximálně ještě na svůj profil a to asi po půlhodině… nemohu se ani odhlásit
Mohl by mi s tím někdo poradit???
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nazdar,teď to řešíme diskuse šátkování.Asi 3 diskuse pod tebou.Mě to píše,že to dělá smyčku a jsem zase na nějakých maminkách.
Už tu je podobná diskuze. Zkus vymamazat historii, emiminí cookies. Nebo jiný internetový prohlížeč.
Hele já třeba jedu přes Mozillu firefox,a tam se my to seká,tak to zkouším přes Explorer a tam my to funguje,tak nevím ![]()
Shílenka píše:
A nemůžu pořádProstě se nikam jinam nedostanu
![]()
![]()
Shílenko, tak to je tedy krutý http://www.celysvet.cz/…e/s10658.gif
já čekala, že se ztratila kočička, pejsek
![]()
A už to jde? (zkus opravdu vymazat veškerou historii, cookies v prohlížeči) odhlásit, přihlásit,…
Řešíme, zatím to vypadá na nějaký záhadný problém … prosím o strpení.
Admin
milhaus píše:
Hele já třeba jedu přes Mozillu firefox,a tam se my to seká,tak to zkouším přes Explorer a tam my to funguje,tak nevím
No tak to je dobrý já to mám přesně obráceně.
To jsem z toho blázen.
Mně to zatím funguje, budu teď trochu mimo téma,ale kde bere ty nový smajlíky,postavičky? Už jsem si to všimla na více místech a taky by se mi to líbilo? ![]()
ahaaaa myslela jsem, ze chyba je na mem prijimaci
mam ten samy problem, tak ted vim, ze se to resi … me to obcas nekam pusti, ale na satkovani jsem zase po aktualizaci stranky zpet
![]()
Emimi píše:
Mně to zatím funguje, budu teď trochu mimo téma,ale kde bere ty nový smajlíky,postavičky? Už jsem si to všimla na více místech a taky by se mi to líbilo?
klinkni pravym tlacitkem na nejaky ten smajlik, obrazek a dej vlastnosti, ukaze se ti link ze kterych stranek je
![]()
Zkuste prosím nyní restart - mělo by to již fungovat. Napište prosím zda je to již OK nebo ne.
Díky,
Admin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat