Jak rychle zlikvidovat rýmu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
10.10.10 19:59
Monjie píše:
tak me zas tak o penize nejde, koukala jsem stoji tak kolem 340kc hlavne aby to pomohlo, zeptam se na jakej nastavec na vysavaci se to pripojuje? si to nejak nedokazu predstavit

Hadice odsávačky má takovej kónickej konec, kterej nasadíš rovnou na hadici vysavače, takže žádnej nástavec nepotřebuješ. Tuhle máme my a nedovedu si bez ní představit život. :lol:
Když byla malá úplný miminko, dokázala při odsávání i spát. :lol: Teď už teda bojuje jako o život, takže si vždycky připadám jako pani Herodesová, ale opravdu žádným jiným způsobem z děcka těch soplů nedostaneš tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.10.10 19:59

Ahoj!

Já odsávačku na vysavač nemám a nikdy jsem neměla, používala jsem jen tu normální ústní za pár kaček. Asi bych byla líná vytahovat vysavač :-) .

Dítě samozřejmě řve, to je normální, nenech se tím odradit. :wink:
Zneškodňuju stejně jako Pipet, to je asi nejjednodušší a nejefektivnější.

S rýmou ani teplotkou bych hned k doktorce nechodila, tam chytí i to co nemá. Navíc ti řekne to, co my tady. :wink:
Důležité je na noc napolohovat postýlku, aby byla co nejvíce přizvednutá. My strkáme pod postýlku z jedné strany dvě dětské židličky. :-)
Před spaním hezky vyvětrej a dobré je rozvěsit kolem postýlky mokré ručníky.

V noci odsávej jen, když bude hodně chrčet a bude se kvůli tomu budit. Jinak ji nech spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.10.10 20:03
Zizalka píše:
Ahoj!

Já odsávačku na vysavač nemám a nikdy jsem neměla, používala jsem jen tu normální ústní za pár kaček. Asi bych byla líná vytahovat vysavač :-) .

Tu normální hadičkovou na pusu jsem zkoušela, po prvním „natáhnutí“, jak ten sopel zabublal v hadičce, mě šíleně nadávilo a konec, už jsem to nemohla dělat. Takže další plus vysavače pro mě=)
Při rýmě máme vysavač pořád „v pohotovosti“ na chodbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.10.10 20:03

U nás se kašel obvykle u rýmy dostaví. Momentálně kašlou a smrkají všichni tři, nejmladší má akut. bronchitidu.

Ale neboj, Gituška to zvládne a ty taky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 20:06

Tu normální hadičkovou na pusu jsem zkoušela, po prvním „natáhnutí“, jak ten sopel zabublal v hadičce, mě šíleně nadávilo a konec, už jsem to nemohla dělat. Takže další plus vysavače pro mě=)

Příspěvek upraven 10.10.10 v 20:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.10.10 20:07
Pipet píše:
Zizalka píše:
Ahoj!

:mrgreen:
Tak to celkem zvládám. Horší je, když se kluci dusí hlenama a pak :poblion: . To už se mi taky dělá šoufl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.10.10 20:24
Kac píše:
Odsávačku na vysavač si můžeš udělat i z odsávačky „ústní“. Návod najdeš tuším na mimibazaru. :wink:
odsávačka na vysavač 80kč v lékárně 8-o ? Kde? U nás 340-v Brně.Příspěvek upraven 10.10.10 v 19:41

Ups. :oops: To byla asi jiná, nějaká „ruční“. Já mám tuto a stojí 300 Kč… http://www.lekarna.cz/…vacka-hlenu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.10.10 21:28

tak dnes bude krusna noc! :roll: :roll: :roll: jak casto odsavate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.10.10 21:48

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 21:55
Monjie píše:
diky

odsává se dle potřeby,to musíš uznat sama…někdo co hodinu někdo co 3,to záleží jak ti to přijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.10.10 22:42

Jo, odsávat určitě podle potřeby, když bude spát, tak v klidu, jinak odsaj…
Majda vříská do chůvičky - Ču hyšát nošííík, tak už to mám jednodušší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
11.10.10 14:08

Taky máme na odsáváčku na vysavač a je stokrát lepší než hadičková.My teď taky rýmujeme už týden a furt je to teda nic moc.Mladej nechce vidět vysavač vůbec,prostě zdrhá jen uvidí tu odsáváčku.První den jsme vysáli ale musí ho držet i manžel a stejně to bylo šílený.Tak mě řekl že mu to odsáváat nebudeme,že se to nedá.A já blbá mu na to kejvla,tak jsme 2 dny neodsáváali a kapali jen kapky a žádná změna.Teď nekompromisně odsáváme.Dneska jsem ho měla v židličce,aby mi nikam neutekl a trošku něco jsem mu vysála,ale řval jak by ho na nože brali.Pořád lepší než aby měl zánět apod.
Omlouvám se za slohovku. :mrgreen: Potřebovala jsem se vypsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
11.10.10 15:24

já sama.když jsem byla zahleněná,tak mi kamarádka půjčila tuhle odsávačku a normálně sem jí taky nandala na vysavač.. http://www.batolatko.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.10.10 17:09

tak mi jel manzel v noci do lekarny pro odsavacku na vysavac, super:) takze jsem vysavala celou noc :))) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
11.10.10 17:35

Ahoj Monjie,
pokud kojíš, tak malé zkus nakapat do nosu MM. Je to stará babská rada a u malého mi to fugovalo. Já jsem bohužel malého nikdy neodsávala, takže neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí