Jak rychle zlikvidovat rýmu?

23033
10.10.10 19:16

POMOC RYMA!!!!

ahoj damy, Gituska ma rymu :roll: priserny od patku, nasivin kapeme, ale neprijde mi ze by pomohl.Zkousela jsem dve odsavacky hlenu, hruza, dite rve cim to mam odsavat? btw. na tu odsavacku na vysavac si moc netroufnu je nejaka jina vychytavka? mate nejake tipy jak rychle rymu zlikvidovat? a jak casto mam pres noc odsavat? jestli bude rano teplota, jdeme k pediatrovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
10.10.10 19:17

jestli muzu púoradit tak odsavacku na vysavac aspon vyzkousej treba u kamaradky, pak nebudes chtit nicj ineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.10.10 19:20

no u kamaradky…to je tezky:) zadna kamoska dite tak male nema, se bojim na ten vysavac to davat, jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 19:20
Monjie píše:
ahoj damy, Gituska ma rymu :roll: priserny od patku, nasivin kapeme, ale neprijde mi ze by pomohl.Zkousela jsem dve odsavacky hlenu, hruza, dite rve cim to mam odsavat? btw. na tu odsavacku na vysavac si moc netroufnu je nejaka jina vychytavka? mate nejake tipy jak rychle rymu zlikvidovat? a jak casto mam pres noc odsavat? jestli bude rano teplota, jdeme k pediatrovi :roll:

99,9% dětí u odsávání řve jako by je vraždili :roll: :wink: Prostě odsávej a kapej,zkoušej i mořskou vodu.Na noc bych dávala ten nasivin aby se jí nosík uvolnil-sliznice splaskla a přes den dávala tu mořskou vodu,zvlhčovat vzduh.Pleny na topení,zvlčovač vzduchu,zvednutou matraci pod hlavičkou-nějakým klínem…A dosávačku taky jedině na vysavač,odsaje to co ty pusou nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.10.10 19:22
Monjie píše:
no u kamaradky…to je tezky:) zadna kamoska dite tak male nema, se bojim na ten vysavac to davat, jak to funguje?

nasadis na vysavac, konec,ktery prikladas k nosni dirce prilozis a odsajes. je to rychlovka.

Ja ji prvne koupila na starsaka az v jeho dvou letech a lituju,ze jsme ji nemeli uz driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.10.10 19:33

Take si nemohu odsavacku na lux vynachvalit.Nekdy je mi az zle z toho,co odsaji :poblion:
Oni u toho decka krici asi vsechny,ale opravdu porad lepsi,nez aby mely zanet dutin,popr.ucha a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.10.10 19:39
Monjie píše: .. na tu odsavacku na vysavac si moc netroufnu je nejaka jina vychytavka? …

Tak to si troufni. Stojí to pár korun (80 Kč?) a mají to snad v každé lékárně. Jasně, že ti to přijde divný, mně to taky přišlo. Zkus to nejdřív na sobě a uvidíš, že to jen tak lechtá, fakt to nic nedělá. Výkon vysavače můžeš stáhnout na minimum a uvidíš, jak budeš časem přidávat! :mrgreen: Jako řvat díko bude, ale to je spíš tím aktem jako takovým, že ho znehybníš, že ten vysavač řve, že se děje něco divnýho, než že by mu to ubližovalo.

Já v tomhle byla tvrdá, mně ten vysavač přišel jako jedinej, co opravdu něco vysaje a tak nějak jsem byla v klidu, že z toho zaraženýho hlenu nebude zánět středního ucha, že malej může při spinkání dýchat a tak vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502

Ahoj, tak my měli rýmu včera celej den, běhala jsem za nim s plínou abych mu ji utírala, ale hned ráno jsem nasadila sprej Mar plus a dnes po rýmě ani památky! S odsávačkou bych u něho neuspěla, nenechá si na obličej pomalu ani sáhnout (pokud mu nedávám do pusy něco dobrýho). Stačilo, že když jsem mu ten sprej stříkala, tak jsem ho musela pevně chytit, ale má sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049

Odsávačku na vysavač si můžeš udělat i z odsávačky „ústní“. Návod najdeš tuším na mimibazaru. :wink:
odsávačka na vysavač 80kč v lékárně 8-o ? Kde? U nás 340-v Brně.

Příspěvek upraven 10.10.10 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.10.10 19:41

jo, jo, odsávačka na vysavač je super :palec: Nemáš šanci odsát pusou nebo balonkem to co tato. Já jsem vždycky kapla fyziologický roztok, minutku počkala a pak odsála. První tři nebo čtyři odsávání se syn bránil, ale pak už bez problémů držel. Asi pochopil, že mu to pomáhá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.10.10 19:42

Tam je dírka, nemůže to sát nějak moc. Nestrkáš nic do nosu, jen přiložíš k dírce. Když byla Majda malá, sedla jsem na zem s nataženýma nohama, Majdinu hlavu mezi svá stehna, roztáhnout jí ruce, přichytit zas těma stehnama a odsát, ono to zní drasticky, ale bylo to max. 20 vteřin…
Teď už si odsává sama, takže žádná hrůza do být nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.10.10 19:46

tak me zas tak o penize nejde, koukala jsem stoji tak kolem 340kc hlavne aby to pomohlo, zeptam se na jakej nastavec na vysavaci se to pripojuje? si to nejak nedokazu predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.10.10 19:51

Odsávačka na vysavač je super malej měl rýmu a odně mu to pomohlo a bylo to rychlé a bezbolestné.Klidně to vyzkoušej na sobě a uvidíš,že to nic hrozného není hlavně,když to miminku pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.10.10 19:53

Odsávačka na vysavač je super :palec: Připojí se to na hadici :wink: Za pár vteřin je hotovo, malý u toho ječí, ale pak si na to ani nevzpomene a je spokojený..Jinak sem tam přes den stříknu Stérimar…žádné jiné kapky vůbec nekapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.10.10 19:54

nj diky damy:D tak kdyz je neco poprve znate to… taky ode me holka chytla rymu, doufam ze nechytne jeste ten kasel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí