Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, zajímal by mě váš názor na termoobaly na lahve. Mám vyhlídnutý ten od aventu, stojí ale 500,–, což je dost. Jak dlouho vydrží v termoobalech voda teplá, když budu v zimě courat venku s kočárkem? Taky jsem přemýšlela, že bych si pořídila malou termosku. Jenže jakou vhodnou pro malé mimi? Příjde mi, že ty které jsem v obchodech objevila podezřele „smrděli“ umělou hmotou… díky ![]()
U aventu v brozurce pisou ze udrzi teplotu ctyri hodiny, ale vyzkousene to nemam.
Mumi ahoj, ja si koupila nejaky obal obyc z babylove a nic moc do dvou hodin bylo mleko i caj studene,ted jsem koupila avent obal a je super, mleko vydrzi 4 hodiny, caj krasne.. vejdou se tam 2 velke lahve 260ml nebo 4 avent via kelimky s prikrmy nebo 4 125 ml… jsem moc spokojena, myslim ze sezenes levnejc na aukru nebo na mimibazaru:) daj se sehnat i za 100-300
Díky všem, termoobal by se mi právě zamlouval víc, že je šikovnej i na příkrmy. A Monjie, máš to vyzkoušený i v zimě? Na ten z dm jsem taky koukala.
termoobal je podle me spis na cajicek, aby nebyl uplne ledovy. termosku 500ml koupis za 200. Ale zase musis s sebou tahat i studenou vodu na ochlazeni.
Termosku pouzivam i tedka na ohrivani prikrmu.
hele ja mym uzasny podnikatelsky zamer - proc se nedelaji takove ty ohrivaci sacky (jak se ohne plisek a pak to hreje) taky ve tvaru nadoby, do ktere by pasla kojenecka flaska, nebo lahvicka s prikrmem. Ty sacky, kdyz jsou poctive, hreji jak blazen, neudrzis ruku.
to sice nevyzkousela:) ja termosku netaham, jen ten termoobal od aventu a vydrzi to normalne
Řeším stejný problém, termoska zapáchá plastem a dnes nově koupený termoobal na láhev za 330kč neudrží horkou vodu ani 2 hodiny! Po 2 hodinách je voda studená, vada výrobku??
A to venku nemrzne.
S termoobalem zkušenosti nemám, ale nerezovou termosku jsem kupovala v Pepcu stala cca okolo 100.- Kč …pořádně jsem ji vymyla a slouží už víc než rok a horká voda v ní vydrží dlouho ![]()
@lucielorenc Já mám nerozovou termosku z Tesca, stála kolem 100kč 500ml a po nalití horké vody z termosky do hrnku děsně páchne plastem a chuť vody úplně plastová ![]()
@LLenule111 možná nějaký špatný kus, těžko říct
- mě termoska, ani voda co v ní mám nesmrdí a to jí používám denně.