Ukončení autoškoly - formality

14335
26.11.10 12:48

Pomoc- skončení autoš. formality

AHojte holky skončil jsem jízdy a mám takový problém. Máme několik instuktorů, takže se to střídá. Každý jezdím s někým.
Když jsem dojezdila, tak mi můj vzal tu kartičku, kde se zapisují jízdy, podepsala jsem se mu a že si ji vezme. Neviděla jsem na tom nic divného. Dnes mi volala švagrová že máme přijít v pondělí na zkoušky a vzít si i tu kartičku, to jí zase řekl ten její, který s náma má i teorii - jako jde o stejnou autoškolu.
Ted´něvím co mám dělat, volat někomu, plašit??? Jaký je vlastně pak postup, mám být v klidu, že ji tam odevzdá a nebo jak to je?
Zase někomu volat a plašit je taky takové blbé, třeba mu, jakobych mu nevěřila a nebo našemu který s námá má teorii, co nám všechno vlastně říká ohledně autoškoly, ale zase shodím toho druhého nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
26.11.10 12:52

Mě jí taky sebral na konci poslední hodiny s tím, že jí potřebuje na úřady a když jsme pak přišli před zkoušky tak jsem jen zaplatila poplatek a papíry už měl vyřízené. Pravděpodobně s tebou bude na jízdách a vyhovuje mu tenhle postup. Alespoň na ní nikdo nezapomene. Maximálně mu brnkni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.11.10 12:55

nebude na jízdách právě, budem jezdit uplně s někým jiným, tak nevím, no asi budu věřit, že mi ji tam dá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.11.10 13:03

Kartička mi taky byla odebrána, poplatek jsem si platila několik dní v předstihu, protože na pokladně tu jsou až od osmi, a když je zkouška hned ráno, tak už to člověk musí mít zaplacené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.11.10 13:12

tak to se mi ulevilo, protože jak jsem psala, jeden instruktor vezme a druhý ne, že si to každý musí na zkoušky donést - mluvím o jedné autoškole a děláme ji se švagrovou, takže jedna to má tak a druhá jinak, proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
26.11.10 13:16

taky sem jí odevzdávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101577
26.11.10 13:38

Já jsem ani žádnou kartičku neměla, ale je fakt, že už je to nějakou dobu, co jsem autoškolu dělala… každopádně bych byla v klidu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová